zanima me nesto vise o kostimografiji.....Fpu....ili nesto slichno...Sta je sve potrebno za spremanje i koliko dugo osim crtanja....Koliko je tesko upisati se i postoji li alternativa neka..thanks,caos!!!!
thanks.....jasna mi je ta prica.....studiram vec fiziq,tako da cu ipak da polozim koji ispit pored ovih priprema...znam da nije jednostavno..a za vezu..hm....tesko da je imam....hvala u svakom slucaju..thanksFixa:za spremanje ne znam tacno sta ti treba, ako ovde nema ljudi koji znaju, idi do akademije i lepo ih pitaj. jako je tesko upisati akademiju, bez obzira na tvoj talenat i uradjen prijemni. gotovo je nije mogutje bez veze. ako mozes nadji vezu i mito ( naravno : )...ako ne mozes, budi spremna na razocaranja.
alternativa ti je da upises akademiju u nekom drugom gradu...ovde su bili predlozi za Trebinje, jer se tamo lako upisuje, a posle prve godine mozes da se prebacis u Beograd bez nekih problema.
hvala hvala...bicesh obaveshtenFixa:ma ne to, razocaranje imas kad vidis da su ljudi upisali akademiju, a imaju muka da nacrtaju cica glisu. u svakom slucaju ti se maksimalno trudi da se upises, pa ako uspes i to bez veze, onda si carica.![]()
Vole, ali mislim da je to zato sto je ljudi sa zavrsenom kostimografijom jako malo....mali broj i primaju na ovaj smer...LENNYKA:inache znam ribu iz moje srednje koja nije cica glishu isto znala da nacrta..ali sta cesh....poslali je birzuji u italiju da bi odande doshla ovde na fax..i tako...sad ja cu rado da se potrudim i verujem..da cu uspeti kad tad....inache.....nije mi jasno zasto na forumu "fakulteti"niko ne posecuje covece onaj deo sto sam postavila ist oza kostimografiju....gde su ljudi?Umetnici izgleda ne vole komp
![]()
Goscica:Vole, ali mislim da je to zato sto je ljudi sa zavrsenom kostimografijom jako malo....mali broj i primaju na ovaj smer...
DA ISTINA..UZAS UZELA SAM INFORMATOR I VIDIM GOMILU NEKIH BOLESHTINAZA PRIJEMNI.....UZAS...INACE GDE JE TA LIKOVNAAKADEMIJA I STA IMA NA NJIJ OD SM,EROVA ..JEL' TO TAMO NA KRAJU KNEZA NEGDE?UZAS..NA KRAJU CU DA ZAVRSIM FIZIKU I UPISEM ZIDNO SLIKARSTVOGoscica:Ne nisam student, zavrsila sam Likovnu , a ne Primenjenu, ali sam upoznata sa podatkom koliko studenata primaju.Na odsek kostimografije primaju do 4 studenta.Verovatno nekada pomere tu crtu, to bi mogao da kaze neko upuceniji.Moras priznati da je to mala brojka, zar ne?!
DA I TO SHTO KAZESH....MOZDA JE COOL IDEJAНеШко:A šta fali zidnom slikarstvu? Bar zidova imamo puno.