Galadmanasijin
Ističe se
- Poruka
- 2.705
Dete nije moglo da ubije ovoliki broj druge dece,to je jasno kao dan,mislim da je jos neko bio sa njim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je vrlo inteligentan mali psihopata.А можда је само играо Кантер страјк и помислио како би било цоол да то уради у стварном свету.
А како није могао да оде до фронта, остало му је да то уради у познатом окружењу, тј. у школици.
Уосталом, имаш ли каквих доказа или индиција за своју тврдњу?
Нпр. ја за своју имам индиција. Клинци играју стално игрице. И ја, матор коњ, па играм ових дана Кантер страјк, а где неће дете од 13-14 година то да ради. Па је, како је фију фију, па још дечји, неразвијен мозак, донео једну такву одлуку.
Mozda duh Kasper.Posto niko nigdje nije vidio saucesnika.Dete nije moglo da ubije ovoliki broj druge dece,to je jasno kao dan,mislim da je jos neko bio sa njim
Ti znas koliko i ja sta se tacno desavalo,pise teorija zavere pa u skladu sa tim i komentarisemMozda duh Kasper.Posto niko nigdje nije vidio saucesnika.
U pravu si da ne znam.Ti znas koliko i ja sta se tacno desavalo,pise teorija zavere pa u skladu sa tim i komentarisem
Tokom cele istorije postojanja Kamera,uvek se nekako iskljuce u najbitnija dva minutaU pravu si da ne znam.
A posto kamere nisu snimile nikog drugog onda se duh Kasper uklapa u teoriju.
Mozes pisati sta hoces.Tokom cele istorije postojanja Kamera,uvek se nekako iskljuce u najbitnija dva minuta
Nije moguće da ti nije poznato da u recimo U.S of A nema nikakvih smetnji da se donese i zakon sa retroaktivnim važenjem.Zakon nažalost tako ne funkcioniše. Čak i da se promeni, to se ne bi primenjivalo na njega nego tek na buduće počinioce.
Navedi neki primer...Nije moguće da ti nije poznato da u recimo U.S of A nema nikakvih smetnji da se donese i zakon sa retroaktivnim važenjem.
Nije moguće da ne znaš da u USA ne postoji nikakva šansa da Ustavni sud odobri retroaktivno važenje bilo kakvog krivičnog zakona, jer bi to bilo u suprotnosti sa Ustavom. Ovo što je KK uradio nije poreski prekršaj, već krivično delo, a kod krivičnih dela nema retroaktivnih promena zakona.Nije moguće da ti nije poznato da u recimo U.S of A nema nikakvih smetnji da se donese i zakon sa retroaktivnim važenjem.
Lupa, pusti ga.Navedi neki primer...
Нема овде никакве теорије завере.Teorija jednog američkog teoretičara je da su Kostin otac i Kosta stavljeni pod pritisak od strane američke tajne službe i da je Kosta nateran na to delo i zbog toga išao u streljanu zajedno sa ocem, da bi učio precizno pucanje.
-
-
-
Moje mišljenje je da jepriča
-
-
-
- Sta vi mislite?
USA ne moze biti primer bilo kome,to je provizorijum od drzave koju na okupu drzi sam djavoNije moguće da ti nije poznato da u recimo U.S of A nema nikakvih smetnji da se donese i zakon sa retroaktivnim važenjem.
Najnoviji podatak je da je klinac oboleo od poremećaja gubitka svesti, tzv. sinkope, šifra r55... Roditelje su doktori savetovali da vode računa o njemu i da se ponašaju u skladu s dijagnozom. Umesto toga, ćale ga sa 11 godina vodi da puca u mete, keva ga ne šljivi, misli da treba da ga mustra da bi izlečio pauze u svesnosti, klinac prsne najpre u sebi, metodički priprema svoj zlokobni ventil i na kraju prsne na taj dan i da oduška sebi, desi se katastrofa...Нема овде никакве теорије завере.
Клинац је једноставно узео оружје и урадио шта је урадио. Васпитаван да је богом дан и да је изнад свих, на то додаш године и можда неке околности у његовом друштву и ето срања.
У јбт. нисам знао за то.Najnoviji podatak je da je klinac oboleo od poremećaja gubitka svesti, tzv. sinkope, šifra r55... Roditelje su doktori savetovali da vode računa o njemu i da se ponašaju u skladu s dijagnozom. Umesto toga, ćale ga sa 11 godina vodi da puca u mete, keva ga ne šljivi, misli da treba da ga mustra da bi izlečio pauze u svesnosti, klinac prsne najpre u sebi, metodički priprema svoj zlokobni ventil i na kraju prsne na taj dan i da oduška sebi, desi se katastrofa...
Ni ja, do juče...У јбт. нисам знао за то.
Значи мали је ипак имао дијагнозу.
Шта сада? Може да му се суди или не?
Да ли показује кајање за учињено дело?Ni ja, do juče...
Ne verujem, ali roditeljima ne gine neka presuda.
Dečko će se seljakati od klinike do klinike...![]()
Teško... Samo nelagodu pri sučeljavanju s posledicama. Iz svega za sada priloženog...Да ли показује кајање за учињено дело?
Да ли особа са таквом дијагнозом може уопште да покаже кајање?
Јбт. Не знам шта да кажем.Teško... Samo nelagodu pri sučeljavanju s posledicama. Iz svega za sada priloženog...
To su dileme našeg književnika Petra Kocića koje je posl.dane proveo u ludnici kao nervni pacijent, dok je napolju Srbija doživljavala katastrofu od Austrougarske.Јбт. Не знам шта да кажем.
Размишљајући о њему и свему што се десило долазим до питања: шта са њим даље?
Ту се почињу сукобљавати рационално размишљање са личним и са духовним.
Teorija jednog američkog teoretičara je da su Kostin otac i Kosta stavljeni pod pritisak od strane američke tajne službe i da je Kosta nateran na to delo i zbog toga išao u streljanu zajedno sa ocem, da bi učio precizno pucanje.
-
-
-
Moje mišljenje je da jepriča
-
-
-
- Sta vi mislite?
kazem ja.. ali ne veruju mi da se takvi slucajevi prave sa mikrotalasima...Класични програмирани убица.