Kosta Kecmanovic, teorija zavere

Miraii

Početnik
Poruka
7
Teorija jednog američkog teoretičara je da su Kostin otac i Kosta stavljeni pod pritisak od strane američke tajne službe i da je Kosta nateran na to delo i zbog toga išao u streljanu zajedno sa ocem, da bi učio precizno pucanje.
-
-
-
Moje mišljenje je da je 🧢 priča
-
-
-
- Sta vi mislite?

Poslednja izmena od moderatora:
Teorija jednog američkog teoretičara je da su Kostin otac i Kosta stavljeni pod pritisak od strane američke tajne službe i da je Kosta nateran na to delo i zbog toga išao u streljanu zajedno sa ocem, da bi učio precizno pucanje.
-
-
-
Moje mišljenje je da je 🧢 priča
-
-
-
- Sta vi mislite?

Не верујем ни најмање у ту теорију неименованог америчког теоретичара.

Svakako treba promeniti, malo je zastrašujuće da deca od 14 godina mogu legalno da ubijaju.

Није баш да могу легално да убијају.

Коста ће цео живот провести у психијатријској установи без могућности да изађе.

А затворску казну ће служити родитељи.

Наравно, границу за кривичну одговорност треба спустити.

- Sta vi mislite?

Класични програмирани убица.

Nešto slično je nagovestio Jugoslav Petrušić u svojim video gostovanjima.

Kad god se ubica ne ubije ili ga ne ubiju, to po njegovom tumačenju znači da je obavio zadatak i da ne sme da izbegne novi samoubijajući se.
Moja lična teorija je da je mali upao u neku vrstu sekte, jer kako sam čitao roditelji nisu imali nesto vremena za njega pa je tražio utočiste negde, pa verovatno u nekom udruzenju koji su ga naveli da uradi to...

Moja lična teorija je da je mali upao u neku vrstu sekte, jer kako sam čitao roditelji nisu imali nesto vremena za njega pa je tražio utočiste negde, pa verovatno u nekom udruzenju koji su ga naveli da uradi to...

А можда је само играо Кантер страјк и помислио како би било цоол да то уради у стварном свету.

А како није могао да оде до фронта, остало му је да то уради у познатом окружењу, тј. у школици.

Уосталом, имаш ли каквих доказа или индиција за своју тврдњу?

Нпр. ја за своју имам индиција. Клинци играју стално игрице. И ја, матор коњ, па играм ових дана Кантер страјк, а где неће дете од 13-14 година то да ради. Па је, како је фију фију, па још дечји, неразвијен мозак, донео једну такву одлуку.

А можда је само играо Кантер страјк и помислио како би било цоол да то уради у стварном свету.

А како није могао да оде до фронта, остало му је да то уради у познатом окружењу, тј. у школици.

Уосталом, имаш ли каквих доказа или индиција за своју тврдњу?

Нпр. ја за своју имам индиција. Клинци играју стално игрице. И ја, матор коњ, па играм ових дана Кантер страјк, а где неће дете од 13-14 година то да ради. Па је, како је фију фију, па још дечји, неразвијен мозак, донео једну такву одлуку.

Није баш да могу легално да убијају.

Коста ће цео живот провести у психијатријској установи без могућности да изађе.

А затворску казну ће служити родитељи.

Наравно, границу за кривичну одговорност треба спустити.
Po meni od 10 godina da se krivicno odgovara kao u Americi.

Back