Коста Кецмановић и даље у тренду?!

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Ауторска

Јуче лежим, цакам ЕОН ТВ, улазим на јутјуб и пошто пре него што кренем да претражујем, он ми избаци трендинг претраге, дакле шта људи највише претражују.

Наравно, ту су новак ђоковић, задруга 6 (очекивано), никола јокић нба, али пренеразио сам се када сам видео "коста кецмановић"

Па да ли је могуће да људи толико придају значаја том кости? Шта је он постао овим делом? Популаран лик? Што не претражују о жртвама него о том малом психопати?!

Подсетићу да је његов инстаграм налог за 4 сата скупио 60.000+ пратилаца, након што се прочуло за његово гнусно дело

Подсетићу и на коментаре са тиктока који , уместо да прикажу солидарност, жаљење и саосећај са жртвама злочина, они "мимују" и бацају форе и фазоне на побијену и рањену децу, као да је све ово игрица...

Страшно. И то сви знамо. Али питање је, како и чему ?!

Ovo sa Kostom predviđam da će da se završi tako što će ih država poslati negde u inostranstvo pod novim indentitetom, a vremenom vest će izbledeti kao i sve ostalo.
Ма врло је и то могуће. Дајем неке шансе да се то деси

Ал није ни сам коста тема...него, зар треба то да урадиш да би направио одличну рекламу за себе?

Човека претражују као јокића и као новака ђоковића. Ово су спортисти који срце на терену остављају, а ово је мали психопата зумер коме је пало напамет да поубија и израњава другаре и он то уради

Чему то да га људи запраћују да би за 4 сата скупио 60000 пратилаца?

Чему то да је њњгово срамно име у трендингу идаље?

Да ли људи њега сада на неки начин и идеализују, јер је његово име привукло пажњу?

Ма врло је и то могуће. Дајем неке шансе да се то деси

Ал није ни сам коста тема...него, зар треба то да урадиш да би направио одличну рекламу за себе?

Човека претражују као јокића и као новака ђоковића. Ово су спортисти који срце на терену остављају, а ово је мали психопата зумер коме је пало напамет да поубија и израњава другаре и он то уради

Чему то да га људи запраћују да би за 4 сата скупио 60000 пратилаца?

Чему то да је њњгово срамно име у трендингу идаље?

Да ли људи њега сада на неки начин и идеализују, јер је његово име привукло пажњу?
Došao je četvrti stalež. Generacija klinaca koja nema nikakve norme niti mere.

Za njih je Kosta idol zato što su samo površno čuli prvu informaciju da ih je pobio zbog toga što su ga maltretirali, a ne znaju ništa dalje niti ih interesuje.

Došao je četvrti stalež. Generacija klinaca koja nema nikakve norme niti mere.

Za njih je Kosta idol zato što su samo površno čuli prvu informaciju da ih je pobio zbog toga što su ga maltretirali, a ne znaju ništa dalje niti ih interesuje.
Не ни због тога, него јер је једноставно популаран

Изградио је име

На гнусан, одвратан начин, али има име.

Тако капирају.

I sam kazes da ima da mu daju drugi identitet i posalju u inostranstvo gde ce nastaviti da zivi, sa tim se slazem, znaci metak u celo je trebao da radi.
Заслужио је доживотну робију и јавно посрамњење, за пример свима који га доживљавају именом

Nije vezano za temu ali u Starom Zavetu je bio bas ostar zakon upravo zbog toga da se ne bi cinila losa dela da bi odvratila ljude ali je bio problem sto je to bilo zloupotrebljeno u smislu da su optuzioci takodje cinili losa dela i zasluzili smrtnu kaznu.
Kako god za ekstremna dela su neophodne ekstremne mere, tu nema milosti.
Нисам за смртну казну али робија до краја живота, дефинитвно. + јавно ругло да га људи гађају камењем моткама и шипкама

Психопата дефинитивно, са закључком, добија много више пажње (не лоше) него што би то смело

Људима ће се јавити у подсвести да је једнако поубијати децу у школи и успети у животу да би добио позорност

Неће нама који смо свесни свега овога и размишљамо и делимично чистимо оно што нам лежи дубоко, али млађани људи не размишљају тако, њима је лако усадити свашта у ум а да они то и не примете.

То је разлог зашто сам и покренуо расправу о томе. Јесте, и ја му дајем позорност самим причањем о њему али овде јасно дајем контекст и значење свега

Заслужио је доживотну робију и јавно посрамњење, за пример свима који га доживљавају именом
A sta dobija od javnog posramnjenja? Jako me zanima? Kazna zatvora treba da bude korekciona mera, barem kod nas, samo sto se to retko kada pokaze u praksi.
Ono sto je trebalo je da mali dobije metak u celo. Psa koji je ujeo I napao ce po kratkom postupku zavrsiti, isto treba I sa klincem, kao i sa svakim ubicom, pedofilom, manijakom, silovateljem.
Treba poslati poruku ostalim potencijalnim izopacenicima, ako nista drugo samnjice se populacija a i manje kosta nego da hranis nekog 40god.

A sta dobija od javnog posramnjenja? Jako me zanima? Kazna zatvora treba da bude korekciona mera, barem kod nas, samo sto se to retko kada pokaze u praksi.
Ono sto je trebalo je da mali dobije metak u celo. Psa koji je ujeo I napao ce po kratkom postupku zavrsiti, isto treba I sa klincem, kao i sa svakim ubicom, pedofilom, manijakom, silovateljem.
Treba poslati poruku ostalim potencijalnim izopacenicima, ako nista drugo samnjice se populacija a i manje kosta nego da hranis nekog 40god.
Па добилло би се то да се остатак армије не угледа на њега и да не добија неутралан, а камо ли позитиван публицитет и позорност

Па добилло би се то да се остатак армије не угледа на њега и да не добија неутралан, а камо ли позитиван публицитет и позорност
Opet ce imati publicitet. Armija koja ce se gledati na njega nece mariti ma sta se pricalo o njemu. U Americi silovatelji I pedofili dobija ju fan mail...

Opet ce imati publicitet. Armija koja ce se gledati na njega nece mariti ma sta se pricalo o njemu. U Americi silovatelji I pedofili dobija ju fan mail...
Добијају и овде, не знаш ни сам шта је било фан страница на инстаграму о дотичној срамоти од човека

Back