Koсовски шиптари бивају пљачкани и злостављани на албанском мору

Ja sam cula drugacije price.Doduse..rec je bila o Tirani. drug mi je radio u Tirani enterijer za neke kafice..klubove i jako se pozitivno izrazavao o ljudima koje je sreo.Oni tamo mrze siptare i smatraju ih divljacima.Cak se i boje njihove militantnosti i ne zele zajednicku drzavu,jer misle da bi preuzeli najvaznija mesta.

Ovde na Kritu ima dosta Albanaca, ali onih pravih. U svakom razgovoru oni najstrašnije pljuju kosovske Albance i govore kako su to neradnici, da se bave samo kriminalom.

Nikada nisam upoznala nijednog Albanca sa Kosova ovde. A ovi iz Albanije ćute, i vredno rade, nema nikakvih problema sa njima. Eventualno napadnu neku pijanu Engleskinju, ali to su one same krive.

Upoznala sam Albanca koji je bio u ratu na Kosovu kao dobrovoljac. Uhvatili su ga naši i pucali u koleno da ga onesposobe. Sada je poluinvalid, ali mi se uvek uljudno javlja na ulici iako zna da sam Srpkinja i jednom mi je rekao '' Kakva sam ja budala bio. Išao sam da ratujem za onu stoku koja mi ni hvala za to nije rekla, a vaši su mi poštedeli život, iako im je svejedno bilo gde će da ispale metak''

...eto, odes na Krit i zavrsis sa siptarima.... :hahaha: kakva ironija :mrgreen:

Pa sta znam, ima velika pescana plaza toga se secam, grad je dosta veliki (mada prljav do bola) I problem je sto nigde nema istaknutih cena u prodavnicama pa ti naplacuju odokativno , tj AKO NISI ALBANAC TJ NE ZNAS NJIHOV JEZIK, SVE JE ZA TEBE SKUPLJE KO GOD DA SI :mrgreen:
Al sam se naucila posle par dana i vodila lokalnu curu s kojom sam se sprijateljila, samnom u prodavnice.

Ovo je samo pokazatelj ekonomskog napretka EUropske Srbije. Doveo vas Tadic do (prosjackog stapa) Albanske obale :hahaha:

...tugo moja...zar je dotle doslo, da se u Albaniji letuje.... :hahaha: :rotf: LOL

Pa sto da ne idem kad mi se ukazala prilika?
Lepo je proputovati.....
Pa nemam prilike da idem bas cesto..... treba iskoristiti. :(

Ovde na Kritu ima dosta Albanaca, ali onih pravih. U svakom razgovoru oni najstrašnije pljuju kosovske Albance i govore kako su to neradnici, da se bave samo kriminalom.

Nikada nisam upoznala nijednog Albanca sa Kosova ovde. A ovi iz Albanije ćute, i vredno rade, nema nikakvih problema sa njima. Eventualno napadnu neku pijanu Engleskinju, ali to su one same krive.

Upoznala sam Albanca koji je bio u ratu na Kosovu kao dobrovoljac. Uhvatili su ga naši i pucali u koleno da ga onesposobe. Sada je poluinvalid, ali mi se uvek uljudno javlja na ulici iako zna da sam Srpkinja i jednom mi je rekao '' Kakva sam ja budala bio. Išao sam da ratujem za onu stoku koja mi ni hvala za to nije rekla, a vaši su mi poštedeli život, iako im je svejedno bilo gde će da ispale metak''

Интерсантан приказ. Када су албански шиптари стигли на Крит ? :hvala:

Tesk oda pricam gluposti. Hapsio sam na desetine albanskih siptara koji su pljackali vikendice po ohridskom rejonu. To su bre neljudi covece. Da si doziveo sta i ja, ne bi tako pricao. Da li ti znas sta pricas. Tito je ovim kosovskom dao novac, struju, obrazovanje i mogucnost da funkcionisu sa svetom, da rade i grade, radjaju i napreduju, dok su albanska plemena do 1990. godine zivela izolovana od sveta iza zicanih ograda, mekih pojasa i bunkera sa mitraljezima. Skrivali su se od policije, sigurimija i ostalih sluzbi decenijama da ih nebi vodili na prinudni rad. Ziveli su samo da odrze goli zivot, mada je i to bilo dosta tesko. Edukuj se malo.

Сам си одговорио, зашто су албанци из албаније били заосталији , јер за разлику од ове иредентистичке гамади нису имали подстицаје , субвенције за рачун нас ментола који смо их плаћали, да они касније очисте Косово и Метохију, а не зато што су лошији од њих

Pa ljudi koga to interesuje?

СТАНОЈКО је одговорио , зато јер ће све отето морати да буде враћено :heart:

Ja sam cula drugacije price.Doduse..rec je bila o Tirani. drug mi je radio u Tirani enterijer za neke kafice..klubove i jako se pozitivno izrazavao o ljudima koje je sreo.Oni tamo mrze siptare i smatraju ih divljacima.Cak se i boje njihove militantnosti i ne zele zajednicku drzavu,jer misle da bi preuzeli najvaznija mesta.

Позиција косовске мафијашје владе уопште није тако јака као што се чини, све више и више ће сагледавати слабост њиховог положаја :ok:

Ja sam bila u Albaniji i na moru i po kopnu. Odvratno je. Prljavo, primitivno. To sto oni mrze ove Siptare sa Kosova to nema veze. Svi oni duvaju u istu tikvu. Da samo znas, kako ce skociti oni za svog, ma koliko da je primitivan. To su samo prazne price.
To za cene je tano. Moja kucna pomocnica je isla da kupuje namirnice i placala je skuplje sve dok mi nije rekao taj nas domacin o cemu je rec. Inace, ja sam tamo bila u gostima kod jednog knjizevnika, ali sam se gadno pokajala sto je moja noga ikada krocila u tu zemlju. Posle njihovih puteva, morala sam da menjam amortizere na djipu.

Priču o problemima državljana Kosova u Albaniji donosi prištinski list Koha Ditore koji navodi primjer jedne kosovske obitelji koja se vraćala s ljetovanja iz Drača. Tvrde da ih je u subotu zlostavljala pijana osoba koja im je bez ikakvog povoda razbila svjetla na automobilu.

Drumski razbojnici kod grada Kuksa u petak su kamenovali autobus pun putnika s Kosova pri čemu je nastala značajna materijalna šteta. Jednom kosovskom turistu lopovi su otuđili mobitel i novac, ali on to nije mogao prijaviti jer u večernjim satima nije bilo nikoga u policijskoj postaji.

Tijekom večeri šestog srpnja naoružane osobe ranile su jednu ženu s Kosova i ostavile ju na cesti. Tada je reagiralo i Ministarstvo unutarnjih poslova koje je zahtijevalo prestanak nasilja, ali čini se da je sve ostalo samo na tom zahtjevu.

http://www.vecernji.hr/vijesti/u-albaniji-pljackaju-zlostavljaju-turiste-kosova-clanak-5751

Албанци из албаније снају с ким имају посла, чини се

:klap: :worth: :ok:

koga boli k.... za siptare sto se vise pobiju manje ce mo mi

Ja sam bila u Albaniji i na moru i po kopnu. Odvratno je. Prljavo, primitivno. To sto oni mrze ove Siptare sa Kosova to nema veze. Svi oni duvaju u istu tikvu. Da samo znas, kako ce skociti oni za svog, ma koliko da je primitivan. To su samo prazne price.
To za cene je tano. Moja kucna pomocnica je isla da kupuje namirnice i placala je skuplje sve dok mi nije rekao taj nas domacin o cemu je rec. Inace, ja sam tamo bila u gostima kod jednog knjizevnika, ali sam se gadno pokajala sto je moja noga ikada krocila u tu zemlju. Posle njihovih puteva, morala sam da menjam amortizere na djipu.

Znaci i tebi su sve naplacivali skuplje nego sto jeste, dobro je nisam jedina. :D

Priču o problemima državljana Kosova u Albaniji donosi prištinski list Koha Ditore koji navodi primjer jedne kosovske obitelji koja se vraćala s ljetovanja iz Drača. Tvrde da ih je u subotu zlostavljala pijana osoba koja im je bez ikakvog povoda razbila svjetla na automobilu.

Drumski razbojnici kod grada Kuksa u petak su kamenovali autobus pun putnika s Kosova pri čemu je nastala značajna materijalna šteta. Jednom kosovskom turistu lopovi su otuđili mobitel i novac, ali on to nije mogao prijaviti jer u večernjim satima nije bilo nikoga u policijskoj postaji.

Tijekom večeri šestog srpnja naoružane osobe ranile su jednu ženu s Kosova i ostavile ju na cesti. Tada je reagiralo i Ministarstvo unutarnjih poslova koje je zahtijevalo prestanak nasilja, ali čini se da je sve ostalo samo na tom zahtjevu.

http://www.vecernji.hr/vijesti/u-albaniji-pljackaju-zlostavljaju-turiste-kosova-clanak-5751

Албанци из албаније снају с ким имају посла, чини се

:klap: :worth: :ok:

:rotf:
Паметни...увалили их нама, и неће их назад!

'' Kakva sam ja budala bio. Išao sam da ratujem za onu stoku koja mi ni hvala za to nije rekla, a vaši su mi poštedeli život, iako im je svejedno bilo gde će da ispale metak''

Veliko srpsko srce je to. :worth: A da je neki nash dopao njima, vazi shto bi ga tako poshtedeli... :roll:

Back