Kosovski Albanci ne odustaju od prekrajanja istorije

Htela je reci da isto tako tu istoriju mogao je da napise na isti takav nacin i neko u Srbiji. Dakle svaka prica ima dve strane. Mi vidimo samo jednu,onu koju mi ucimo u skoli.

Oko mnogih stvari mozemo da se slozimo ili ne,ali ovo je definitivno najvarvarskije i najpodmuklije prekrajanje i falsifikovanje istorije. Opshte je poznata stvar ko su bili Stefan Nemanja i Stefan Dusan Silni i koji su narod vodili. Opshte je i poznato da su podigli ogroman broj manastira. Pogotovu kralj Milutin. Arbanasi su tada(kao i sada) bili najobicnije divlje pleme koje ni za vatru nije znalo.

Oko mnogih stvari mozemo da se slozimo ili ne,ali ovo je definitivno najvarvarskije i najpodmuklije prekrajanje i falsifikovanje istorije. Opshte je poznata stvar ko su bili Stefan Nemanja i Stefan Dusan Silni i koji su narod vodili. Opshte je i poznato da su podigli ogroman broj manastira. Pogotovu kralj Milutin. Arbanasi su tada(kao i sada) bili najobicnije divlje pleme koje ni za vatru nije znalo.
ooo daa//za vatru su znali..i obilato je koristili da unistvaju to kamenje koje smo slagali i znamenje koje smo stvarali..
inace postojalo je i PISMENO rimsko carstvo...sa svojim zapisima..

Stvaranjem svoje kvazi države kosovski Albanci nisu zadovoljili nacionalne apetite već ozbiljno kreću i u prekrajanje istorije.

Što kvazi države?

jel ja i ti zivimo u razlicitim dimenzijama? ti zivis u nekoj dimenziji u kojoj je kosmet sacuvan kao deo srbije , siptari nisu proglasili nezavisnost a nasa vojska i policija se nalaze na kosmetu?

to bi bio dan zalosti... da nema takvih kao ti, ko bi mi forumaske dane cinio smesnim... veselim... ko bi mi dizao raspolozenje...
drago mi je da sam pogresno shvatio tvoju poruku:worth::worth::worth:

А, ти си ми иначе много паметан и занимљив:roll:.
Твоја мисија је у дубинама твог срца и ти мораш све људе извести на прави пут све до чувених шиптарских цивилизацијских достигнућа! Јбт, како си ти добар човек, Адеме... ко би други нама отворио очи?!:worth::think:

ovo sto si ti pitala, ja sam vise puta. sta ako su srbi prisvojili hrvatski jezik??? sta ako su srbi pravoslavni hrvati??? sta ako....
ali kod srba cak u samo postavljanje takvih pitanja je tabu tema, o odgovru ne smes ni da pomislis
mada imaju i pravu, ako su srbi na ovoj planeti pre postanka ameba, onda je normalno da su ta pitanja suvisna

Ја ништа глупље у животу нисам прочитао.

Наравно да се историјско наслеђе једног народа не може доводити у питање само зато што је неколико векова касније створен неки други народ. Свашта.

srbi su bili "potlacheni" za vreme otomana??? srba je pre otomana bilo koliko, manje od 1 milion? posle njih na pochetku 20. veka srba je bilo koliko? vishe od 7 miliona? kakva je to "potlachenost"? zashto se onda zhalite na sadashnji losh natalitet a istovremeno pljujete otomane, nonsense. ovaj prvi deo nove situacije je lako reshiv, pozovite turke. :mrgreen: ovo drugo, morachete da pokushate da se manje zhalite, i pored vashe absurdne intencije za negodovanjem zbog svega. :mrgreen:

^^^
izvanredan argument koji apsolutno treba vaditi kada se povede rasprava o ovom pitanju :mrgreen:

Јел ово такмичење слабо паметних?

jel ja i ti zivimo u razlicitim dimenzijama? ti zivis u nekoj dimenziji u kojoj je kosmet sacuvan kao deo srbije , siptari nisu proglasili nezavisnost a nasa vojska i policija se nalaze na kosmetu?

То није држава , никад неће бити, то је амерички протекторат, база нарко мафије и свих других врста мафије и олоша

За 15 година неће бити никог да ратује за њих

То није држава , никад неће бити, то је амерички протекторат, база нарко мафије и свих других врста мафије и олоша

За 15 година неће бити никог да ратује за њих
koliko je meni poznato ameri se vec povlace a uvaljuju svojim kolegama evropljanima vruc krompir u sake..:think:
eulex eulex

koliko je meni poznato ameri se vec povlace a uvaljuju svojim kolegama evropljanima vruc krompir u sake..:think:
eulex eulex

Шиптари су постали талац освајања територије к***м

Оно што им је помогло у једном тренутку, већ сада им је омча око врата јер постоји шанса да се та стока упосли и приближи бар некој форми цивилизованог понашања, јер их се много накотило

Шиптари су у врло лошој позицији, средњорочно су пукли, доживећемо крах америчко немачког пројекта за 15 година максимално :ok:

Шиптари су постали талац освајања територије к***м

Оно што им је помогло у једном тренутку, већ сада им је омча око врата јер постоји шанса да се та стока упосли и приближи бар некој форми цивилизованог понашања, јер их се много накотило

Шиптари су у врло лошој позицији, средњорочно су пукли, доживећемо крах америчко немачког пројекта за 15 година максимално :ok:
nije ni na kosmetu ista situacija kao pre 30ak godina..jos kad sam ja bio dole bilo je vec velikih kulturoloskih promena..u urbanim sredinama je tada na svakoj terasi bila satelitska antena a urbane devojke iz gradskih sredina nisu izgledale nsita drukcije od njima slicnih recimo srpkinja..cini mi se ni da normalne i savremen kosovarke ne zele vise da budu rob u kuci i radjau po 15oro dece..:think:

Back