Kosovski Albanci ne odustaju od prekrajanja istorije

tamo dolazim cesto, ali samo da citam ako je neka tema zanimljiva. mene mrzi da postujem tamo. treba se previse istrazivati za jedan post. a moj cilj nije takve prirode. vise je zezanje pojedinih....
mislis zanimlja po pitanju vestacke albanske nacije..a sam si stavio post u kome pise da je na latinskom to znacilo samo " brdovita zemlja" "zemlja brda" ..jasno ..geografski pojam a ne necionalni..

mislis zanimlja po pitanju vestacke albanske nacije..a sam si stavio post u kome pise da je na latinskom to znacilo samo " brdovita zemlja" "zemlja brda" ..jasno ..geografski pojam a ne necionalni..

ima par forumasa koje cenim, i cesto citam njihove postove.
a teme se mahom ne ticu kosova, tu vec dolazi do objektivnog slepila kod vecine realnih forumasa. isti slucaj je i na pf. politaka, odlican forumas, zanimljiv, duhovit, ali kad se povede rec o kosovu, nekako pocinje bivati ...da kazem dosadan

ima par forumasa koje cenim, i cesto citam njihove postove.
a teme se mahom ne ticu kosova, tu vec dolazi do objektivnog slepila kod vecine realnih forumasa. isti slucaj je i na pf. politaka, odlican forumas, zanimljiv, duhovit, ali kad se povede rec o kosovu, nekako pocinje bivati ...da kazem dosadan
mozda tu ima necega dubljeg ..sta ti mislis o tome?

a ti kao tezis ..objektivnosti jelte?
ako tezis onda bi trebalo da mozes da sagledas i drugu stranu medalje od one koju propagiras..zar ne mislis tako?

ja lepo rekoh, ne mogu ja sve sam postici. ja iznosim ono sto meni odgovara, a ti iznosi ono sto tebi odgovara. jedino ne bi trebali lagati, ili podmetati neproverene informacje kao istinite dokaze, ili...

ja lepo rekoh, ne mogu ja sve sam postici. ja iznosim ono sto meni odgovara, a ti iznosi ono sto tebi odgovara. jedino ne bi trebali lagati, ili podmetati neproverene informacje kao istinite dokaze, ili...

Mislis kao Albanopolis koji po potrebi nice gde zatreba?

http://books.google.com/books?id=e7...T07ZDjDg#v=onepage&q=albanopolis baku&f=false

'Ebi ga, nije da si ti kriv. Mnogi su se tu pravili blesavi oko istorije i kod nas i kod vas, a i u blizoj i daljoj okolini.

:hahaha:
srbi? englezi? :hahaha:
chak i da zanemarimo veoma katastrofalnu konstrukciju usporedbe, ona je netachna, uzevshi u obzir i epidemiju kuge u 14. veku koja je prepolovila englesku populaciju za skoro 4 miliona ljudi (ne veruj mi na rech).

ma znam :hahaha: ..... ali morash da priznash da mogu biti smeshni ..... ali onaj, najcrniji humor, morbid :hahaha:
NAUCI NESTO TACNO, kako te nije blam da dodjes i nalupas tako neke cifre, epidemija kuge NIKAD nije imala toliko drasticne mere, jeste pobila oko 30-ak % stanovnistva koje se procenjuje da je sredinom 14 veka bilo oko 5 milje tako da je tvojih 4 milje... :roll: :hahaha:
Otisao si mnogo daleko u lupetanjima, a sto se iscudjavas za Srbe i Engleze to je tvoja"neukost", jer tada su Srbi bili skoro svi Sloveni ovog podrucja (maltene su postajali samo Srbi i malo Hrvata), pravoslavni a bilo je i katolika, da malo vise znas bilo bi ti jasnije otkud danas"Makedonci"kod Soluna, kako su Bugari Sloveni odjednom i lice cak vecinom na nas, otkud su Madjari najslovenskija nacija posle Srba na ovim prostorima, kad su nekad svi oni bili Srbi, kasnije je dominacija Bugarske i Grcke crkve cinila svoje (koje nacije je bio svestenik, tako se pisalo i selo, a Pecka patrijarsija je bila ugasena skoro ceo VEK), na zapadu dominacija Vatikana isto, tako da je cifra od samo 5 milje Srba pred WW1 mizerna kad se sve sabere jer je to maltene cifra identicna onoj od pola milenijuma ranije!!
Sto se Engleza tice nauci otkud im taj naziv, zapamti vec jednom da je 1066-e zavrseno svako osvajanje tog ostrva i da su nazivi starosedelaca i osvajaca izmesani, nazivali su ih Anglo-Saksonci, Anglo = Anglija... toliko za sad, ne mogu vise da ti drzim lekcije besplatno! ;)
Pozdrav :cool:

Back