- Poruka
- 33.624
Ademe,
zar ti nije vreme za sufur?
ma jok bre. do 03 sam ovde, onda polako idem da kupim pitaljke pa...
znaci morate me trpeti jos sat i po
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ademe,
mislis zanimlja po pitanju vestacke albanske nacije..a sam si stavio post u kome pise da je na latinskom to znacilo samo " brdovita zemlja" "zemlja brda" ..jasno ..geografski pojam a ne necionalni..tamo dolazim cesto, ali samo da citam ako je neka tema zanimljiva. mene mrzi da postujem tamo. treba se previse istrazivati za jedan post. a moj cilj nije takve prirode. vise je zezanje pojedinih....
vreme mu je ..za casove istorije od kod kolege milanaAdeme,
Jos da dodjes na pdf istorija meni sve to potanko da objasnis.
mislis zanimlja po pitanju vestacke albanske nacije..a sam si stavio post u kome pise da je na latinskom to znacilo samo " brdovita zemlja" "zemlja brda" ..jasno ..geografski pojam a ne necionalni..
mozda tu ima necega dubljeg ..sta ti mislis o tome?ima par forumasa koje cenim, i cesto citam njihove postove.
a teme se mahom ne ticu kosova, tu vec dolazi do objektivnog slepila kod vecine realnih forumasa. isti slucaj je i na pf. politaka, odlican forumas, zanimljiv, duhovit, ali kad se povede rec o kosovu, nekako pocinje bivati ...da kazem dosadan
mozda tu ima necega dubljeg ..sta ti mislis o tome?
a ti kao tezis ..objektivnosti jelte?normalno da ima, ja samo iznosim jedan deo. neka i drugi nesto rade, pa ne mogu ja sve sam.
a ti kao tezis ..objektivnosti jelte?
ako tezis onda bi trebalo da mozes da sagledas i drugu stranu medalje od one koju propagiras..zar ne mislis tako?
Pa i tebi danas nije bilo tamo
mislis kao sto ste vi podmetnuli racak..rugovo..stadion u pristini itd itdja lepo rekoh, ne mogu ja sve sam postici. ja iznosim ono sto meni odgovara, a ti iznosi ono sto tebi odgovara. jedino ne bi trebali lagati, ili podmetati neproverene informacje kao istinite dokaze, ili...
ja lepo rekoh, ne mogu ja sve sam postici. ja iznosim ono sto meni odgovara, a ti iznosi ono sto tebi odgovara. jedino ne bi trebali lagati, ili podmetati neproverene informacje kao istinite dokaze, ili...
vreme mu je ..za casove istorije od kod kolege milana
mislis kao sto ste vi podmetnuli racak..rugovo..stadion u pristini itd itd
Sto? Jel' si me trazio?
tamo dolazim cesto, ali samo da citam ako je neka tema zanimljiva. mene mrzi da postujem tamo. treba se previse istrazivati za jedan post. a moj cilj nije takve prirode. vise je zezanje pojedinih....
Da mi pomozhes jednom , jer imam jednom pravo na to
Jedan vash postavio mi teshka pitanja
Licno prevodio dokumentarac na tu temu.
mislis kao sto ste vi podmetnuli racak..rugovo..stadion u pristini itd itd
Pa mozda ti je to i pametnije.
Ja se ponekad pokajem sto sam uopste zaviraivao tamo kad vidim neke teme.
Mislio mozda na Majku TerezuKosovski Albanci ne odustaju od prekrajanja istorije
pa dokazana podmetacina ma sta ti milio o tome samo sto jos nikome za podmetanje nije sudjeno sto ne znaci da nece
NAUCI NESTO TACNO, kako te nije blam da dodjes i nalupas tako neke cifre, epidemija kuge NIKAD nije imala toliko drasticne mere, jeste pobila oko 30-ak % stanovnistva koje se procenjuje da je sredinom 14 veka bilo oko 5 milje tako da je tvojih 4 milje...
srbi? englezi?
chak i da zanemarimo veoma katastrofalnu konstrukciju usporedbe, ona je netachna, uzevshi u obzir i epidemiju kuge u 14. veku koja je prepolovila englesku populaciju za skoro 4 miliona ljudi (ne veruj mi na rech).
ma znam ..... ali morash da priznash da mogu biti smeshni ..... ali onaj, najcrniji humor, morbid
Mislio mozda na Majku Terezu
ili ..................?