Kosovo za Republiku Srpsku

Ко је пљунуо, њему на душу. Зар треба да будемо као ти пљувачи? Колико су руси чекали Крим? И добили га, после голготе деведесетих. Друго, ко се одрекне прошлости нема будућност.

Ти ниси Рус и немаш њихову моћ и наоружање. Једно је машта а друго стварност а она ће још дуго бити управо таква - поражавајућа.

Ти ниси Рус и немаш њихову моћ и наоружање. Једно је машта а друго стварност а она ће још дуго бити управо таква - поражавајућа.

Ајде онда пошто немамо моћ да се одрекнемо војводине, рашке и сви да живимо у београду. Можда ће друга страна бити милостива па неће тражити и Београд а ако тражи, даћемо га. Што да не.

Ајде онда пошто немамо моћ да се одрекнемо војводине, рашке и сви да живимо у београду. Можда ће друга страна бити милостива па неће тражити и Београд а ако тражи, даћемо га. Што да не.

Не карикирај.

Не карикирај.

Последњих двадесет година смо баш широке руке. А ништа од тога нисмо ми направили, освојили. Карикирам јер наивни мисле да ће са КиМ амбиција запада да спласне и да ћемо бити партнери, пријатељи, савезници. Како год. Не, нећемо бити и кад испунимо све њихове ултиматуме.

Последњих двадесет година смо баш широке руке. А ништа од тога нисмо ми направили, освојили. Карикирам јер наивни мисле да ће са КиМ амбиција запада да спласне и да ћемо бити партнери, пријатељи, савезници. Како год. Не, нећемо бити и кад испунимо све њихове ултиматуме.

Седење на две столице баш и није дало неки резултат, јел.

Причамо о КиМ. Не треба признавати него замрзнути разговоре. Сви се боре за територију а ми је делимо. Феномен.

Ми ни ово што имамо не ценимо, 'си видео Дрину пуну пластике, о другим водотоцима да не причамо.

Замрзнути разговори, кажеш. Да ли и животе да замрзнемо до даљњег?

Ми ни ово што имамо не ценимо, 'си видео Дрину пуну пластике, о другим водотоцима да не причамо.

Замрзнути разговори, кажеш. Да ли и животе да замрзнемо до даљњег?

У реду, да преформулишем. Где је граница у том давању? Постоји ли нешто да ти кажеш, еј, људи, даље од овога не можемо да пристанемо.

У реду, да преформулишем. Где је граница у том давању? Постоји ли нешто да ти кажеш, еј, људи, даље од овога не можемо да пристанемо.

Плаћамо грешке предака. Очајна сам због тога. Границе давања постоје, има једна реч НЕ и само је се треба сетити.

Громовник.....како то мислис да ли је икада Босна била Србија. Па Босна је старија српска држава од Рашке и Србије а млађа од Херцеговине и Зете. Србија није ни постојала за време Босне.

Vučić je prolazna priča.

- - - - - - - - - -

Pre svega cela tema je nakaradno postavljena na stranu referendum.
Republika Srpska nije nikakav oteti deo Srbije niti neki poklon ili uopšte gledano nekakav objekat koji se može uzimati ili davati.

- - - - - - - - - -

Republika Srpska je subjekt.
Srpska ima sve osim međunarodnog priznanja.
Ideja o utapanju u Srbiju je smešna.Može se desiti samo federacija Srpske i Srbije.

- - - - - - - - - -

Ponavljam da ne bude zabune.Ne federacija Srbije i Srpske,nego Srpske i Srbije.I to su jako ozbiljne stvari koje zahtevaju mnogo ozbiljnije političare nego što ih danas oma Srbija.

Vučić je prolazna priča.

- - - - - - - - - -

Pre svega cela tema je nakaradno postavljena na stranu referendum.
Republika Srpska nije nikakav oteti deo Srbije niti neki poklon ili uopšte gledano nekakav objekat koji se može uzimati ili davati.

- - - - - - - - - -

Republika Srpska je subjekt.
Srpska ima sve osim međunarodnog priznanja.
Ideja o utapanju u Srbiju je smešna.Može se desiti samo federacija Srpske i Srbije.

- - - - - - - - - -

Ponavljam da ne bude zabune.Ne federacija Srbije i Srpske,nego Srpske i Srbije.I to su jako ozbiljne stvari koje zahtevaju mnogo ozbiljnije političare nego što ih danas oma Srbija.

Ne trebaju nam komplicirani sustavi. Ja sam osobno protiv, to je manjina oko 1/3,,,dok su 2/3 za integralno pripajanje, mozete dobiti 3-4 kotara, sreza, okruga, i nis vise.IREDENTISTI>

Мислим се нешто... Све и да дође до прилике да се све српске земље на неки начин уједине, какви смо, тачно бисмо се закрвили око тога да ли ће то бити Србија или Сједињене српске државе. :(

Мислим се нешто... Све и да дође до прилике да се све српске земље на неки начин уједине, какви смо, тачно бисмо се закрвили око тога да ли ће то бити Србија или Сједињене српске државе. :(

Ne može biti Srbija jer nas prošlost uči da je to loše rešenje.U sastavu SRBIJE,unitarne države,je nekada bila i Makedonija.Lošom politikom Beograda sada imamo to što imamo tsmo gde je bila nekad Srbija.
Rekoh već.Pamet i ozbiljnost.

Ма не говорим о томе. Ето, ти си очито крајње „тврд” у свом ставу. И ниси једини, наравно. С друге стране, имаш и оних који су (такође крајње тврдо) на супротном. И ето белаја... О томе говорим, а не шта би било боље и сл.

Ма не говорим о томе. Ето, ти си очито крајње „тврд” у свом ставу. И ниси једини, наравно. С друге стране, имаш и оних који су (такође крајње тврдо) на супротном. И ето белаја... О томе говорим, а не шта би било боље и сл.

Prekodrinas kojih je 1/7 manje od 1 milijuna naspram 7 milijuna u Srbiji, da dominisu, pljackaju, harace, ZAVODE TEROR, i RED,,,,ma odhebite od nas u troskocima, daleko Vam lepa kuca.

Prekodrinas kojih je 1/7 manje od 1 milijuna naspram 7 milijuna u Srbiji, da dominisu, pljackaju, harace, ZAVODE TEROR, i RED,,,,ma odhebite od nas u troskocima, daleko Vam lepa kuca.

ZAMOLIO BIH MODERACIJU DA TRAJNO BANUJE OVOG FORUMAŠA RADI SE O OZBILJNOM DUŠEVNOM BOLESNIKU POZNATOM PO RAZNIM FORUMIMA GDE JE TAKOĐE BANOVAN.

Poslednja izmena:

Postoje sasvim razumni razlozi koji stoje u prilog mojoj tvrdnji.
I u sadašnjosti i u prošlosti.Žalosno je ali je tako.

Back