Nazalost, bukvalno ne kao da birate koga od dva sina cete ostaviti u zivotu. Al ima naznaka da ce Siptari probati i ovaj sistem.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O cemu vi???
Pa Republika Srpska je jaka ko kamen.Ne ovisimo mi o vama.Jedino sto nam treba je da niste protiv nas.
Pa nas je Milosevic hteo da proda ko i RSK ali nije dao Mladic.
- - - - - - - - - -
Mi imamo jace pozicije kod Putina od vas.
Nemojte da se ljutite ali vas Vucic klanja pred americkim ambasadorom a nas Mile napusava onu kobilu iz ambasade kad hoce.
O cemu vi???
Pa Republika Srpska je jaka ko kamen.Ne ovisimo mi o vama.Jedino sto nam treba je da niste protiv nas.
Pa nas je Milosevic hteo da proda ko i RSK ali nije dao Mladic.
- - - - - - - - - -
Mi imamo jace pozicije kod Putina od vas.
Nemojte da se ljutite ali vas Vucic klanja pred americkim ambasadorom a nas Mile napusava onu kobilu iz ambasade kad hoce.
Najgora varijanta za Srbe svejedno s koje strane Drine je ujedinjenje.
Iako je to nazivno san i jednih i drugih stvari stoje bitno drugačije.
Ja sma blizu granice na Drini, moj otac vodi poreklo odmah s druge strane Drine, često sma poslom u Republici Srpskoj..........Verujete mi to je tolika razlika u mentalitetu ljudi, kao da je Drina granica dve planete.
Ne bi prošlo pet godina zajedništva, raspali bi se.
Pa bi raspali bi se sigurno ako bi vi nastavili ovo cigansko ponasanje,izvinjavam se Romima,i sa tim sibicarskim ponasanjem,naravno da bi se raspali.Zato smo mi za neku vrstu federacije sa vama.Budale poput Canka,Cede praska,kojekakvih NVO nakaza,vase bezuslovno mazanje go.vnima po licu za rad neke EU od koje nema nista.Ako bi se tako ponasali bolje onda svako sebi.Mi smo pravi Srbi a vi od volje vam.Ne ide prav sa grbavim.
Jer su rasli i sa odzama i sa fratrima, i RH je pipke obuhvatila....Svako za sebe, BRATSKI, kao kad se lepo 2 brata ozene i otac ih lepo odeli, i postivaju se, vole, pomazu interesno.
Objektivno Srbiji KiM NAJVISE znaci, iz 1001 razloga, posle CG zbog izlaza na more, a RS objektivno, je SLEPO CREVO, nikakvi putevi, geostrateski 0 bodova.
Dobili bi samo 6 mil. SMRTNIH NEPRIJATELJA i RAT DO ISTREBLJENJA, koji bi IZGUBILI....
Nije samo u tome problem.......Problem je mnogo dublji i veći.
Vi ste se iskalili za nekoliko godina rata, i može se slobodno reći pročistili od raznih Čedomira i Nenada.
Ali vi ste imali rat pa ste mogli.....
S druge strane vi ste ostali "hendikepirani" da naučite da živite sa onima koji imaju drugo mišljenje.
E zato bi se i mi i vi(mada je ružno što nas i ovoliko malo ima, a ja nas delim na nas i vas)
osećali ružno u nekoj zajedničkoj državi.
Ali bi uistinu bilo interesantno videti rezultate nekih potencijalnih izbora na celoj teritoriji, i mogući sastav parlamenta.
- - - - - - - - - -
Srbiji Kosovo znači samo koliko i prirodna bogatstva koja su tamo.
Čak bih rekao da je kroz tu crnu finansijsku rupu koja se zove Kosovo u privatne džepove nestalo više para nego što ono samo vredi.
Naravno da ga ne treba dati, jer su "svi papiri i tapije naši", ali nas sve ove godine sve to košta i previše..
Jer su rasli i sa odzama i sa fratrima, i RH je pipke obuhvatila....Svako za sebe, BRATSKI, kao kad se lepo 2 brata ozene i otac ih lepo odeli, i postivaju se, vole, pomazu interesno.
Objektivno Srbiji KiM NAJVISE znaci, iz 1001 razloga, posle CG zbog izlaza na more, a RS objektivno, je SLEPO CREVO, nikakvi putevi, geostrateski 0 bodova.
Dobili bi samo 6 mil. SMRTNIH NEPRIJATELJA i RAT DO ISTREBLJENJA, koji bi IZGUBILI....
Šest miliona smrtnih neprijatelja već imate samom činjenicom što ste živi i postojite.Jel treba to da detaljno objasnim?Nije mi teško.
Nemoj @KiM da dovodiš ljude koji ne znaju kakvo im je okruženje u zabludu.
Mi igramo na ziletu.Bolje od vas znamo ko su i kakvi su Hrvati a isto tako i muslimani.
Sada smo se doveli u situaciju da kontrolisemo sa Hrvatima sve zajednicke institucije sem OSA-e a i to cemo vec preuzeti.Mile zastupa i Srbe i Hrvate.Dominiramo nad BiH a pre su nas gazili Muslimani i Hrvati.
Ja sma blizu granice na Drini, moj otac vodi poreklo odmah s druge strane Drine, često sma poslom u Republici Srpskoj..........Verujete mi to je tolika razlika u mentalitetu ljudi, kao da je Drina granica dve planete.
znamo i mi, ko su hrvati i muslimani...ali je Srbija pod stranom kotrolom...ako misliš da je RS nezavisna i da može samostalno donositi odluke...varaš se
Podrinje je jako slično po mentalitetu bez obzira da li se radi o srbijanskom ili bosanskom Podrinju. Mi obično kažemo da Bratunac i Zvornik nisu pravi duh Bosne. Treba malo dublje u brda zaći iza Vlasenice pa dalje. Razlike u mentalitetu postoje i kod nas Krajina,Hercegovina,Romanija.Srbi iz Gacka i Nevesinja su bliži Srbima u Bosni nego Trebinjcima koji spadaju u poseban svijet u Hercegovini. Ja sam obišao čitavu BiH,CG,veći dio Srbije. Komotno mogu da kažem da su Srbi u BiH najpitomiji od svih Srba,sa blagom naravi čak smo pomalo naivni. Najsličniji smo užičanima i zlatiborcima.
А јел може да се да Косово а да за узврат само добијемо правну државу, уређен систем, ефикасно здравство, владу која ће да ради у интересу Србије и народа и која ће да гради уместо да продаје и развлачи???
Ако може, ја сам ЗА.