Косово улази у НАТО ПАКТ , легализација окупације!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Оно што многи не види или виде али не желе да говоре о томе , јесте да је следећи корак увођење Косова у НАТО ПАКТ и легализација окупације.

да ли је то оно што чекамо ?

то не сме да се дозволи , то би био крај Србима на Косову .

зашто о томе Вучић не говори , да ли ће то да искористи да угура и Србију на НАТО ..

Nadam se da ce Srbija uci pre Kosova.

Косово ће да угураји преко реда и протокола из једног јединог разлога да би се легализовала окупација тог дела Србије .

наравно то може да се заистави ако се српски народ на Косову самоорганизује

Оно што многи не види или виде али не желе да говоре о томе , јесте да је следећи корак увођење Косова у НАТО ПАКТ и легализација окупације.

да ли је то оно што чекамо ?

то не сме да се дозволи , то би био крај Србима на Косову .

зашто о томе Вучић не говори , да ли ће то да искористи да угура и Србију на НАТО ..

Zašto bi ulazak Kosova u NATO bio kraj za Srbe na Kosovu?

Zašto bi ulazak Kosova u NATO bio kraj za Srbe na Kosovu?
био би крај за Косово у Србији а и за Србе на Космету .не би постојала никаква шанса да српски народ опстане на Косову после тога , нити да икада више буде део Србије.

- - - - - - - - - -

Srbija je trebala da udje u NATO i time blokira ulazak Kosova i sl.

Samo neka mi zabadamo glavu Rusima u du.pe, najebacemo jos vise. Daj Boze da nam SAndzak ne uzmu.

Србију и неће ни да приме у НАТО јер им Србија није потребна али Србија мора да би се заштитила да уђе у савез са Руском федерацијом и тиме заштити своју територију

Samo neka mi zabadamo glavu Rusima u du.pe, najebacemo jos vise. Daj Boze da nam SAndzak ne uzmu.

Srbija kao član NATO saveza bi imala presudan glas u toj organizaciji.:zima2:

U NATO može ući samo države koje su priznate u UN, ne znam šta bi se to moralo desiti da bi se preskočilo to pravilo. Temu zaključati zbog nerealnosti.

Poslednja izmena:

Da je Srbija kad je trebalo, ušla u NATO, danas bi imala Kosovo.

- - - - - - - - - -

био би крај за Косово у Србији а и за Србе на Космету .не би постојала никаква шанса да српски народ опстане на Косову после тога , нити да икада више буде део Србије.

Kakav kraj'? Što bi se konkretno dogodilo? Ok, razumijem da bi šansa da se Kosovo vrati u sastav Srbije pala na minimum, ali što bi se konkretno dogodilo Srbima koji žive tamo? To me zanima.

U NATO može ući samo države koje su priznate u UN, ne znam šta bi se to moralo desiti da bi se preskočilo to pravilo. Temu zaključati zbog nerealnosti.

Nije bitno što Srbija ne bi imala presudan glas. Bitno je da je se ne bi smjelo opstruirati, jer bi bila dio tog saveza.

мислим то је ако се поштује међународно право али оно се непоштује на примеру Косова .управо због тога ће Косово поново бити преседан

Ех...Идиотски потези учињени у последње 3 деценије не могу, а реално и не треба да прођу некажњено. Све ово води ка нестанку Србије као државе...ако објективно погледамо, заслужено.

Legalizacija okupacije Kosova jedino moze da se desi priznavanjem Kosova od strane Srbije.

Problem je veći od toga. Pogledaj primjer Tajvana. Postoje već više od pola stoljeća kao neovisna država, iako ih malo tko priznaje. Nepriznavanje Kosova, a puštanje da slobodno postoji kao de facto samostalna država jednako je opasno kao i njegovo priznavanje.

тачно је да ово води ка нестанку Србије ако она пристане да јој илигелно отму део територије .наравно постоји солуција за овај проблем а то је улазк Србије у војни савез са Русијом и постављање анти ракетног штита док га нису НАТОВЦИ поставили на Косово

ti tako nacitan i jos sa Menhetna,verujes da su ONI tako glupavi da dopuste Srbiji da bilo koga blokira ?Za rubriku "verovali ili ne"

тачно је да ово води ка нестанку Србије ако она пристане да јој илигелно отму део територије .наравно постоји солуција за овај проблем а то је улазк Србије у војни савез са Русијом и постављање анти ракетног штита док га нису НАТОВЦИ поставили на Косово

To je cista glupost. Ta Seseljeva retorika nas je i dovela do gubitka Kosova.

Nadam se da ce Srbija uci pre Kosova.

Да би се Србија уопште квалификовала да се у разматрање узме њено чланство у НАТО мора да пристане да се на Косову и у Босни деси геноцид нас Србима.

Nije bitno što Srbija ne bi imala presudan glas. Bitno je da je se ne bi smjelo opstruirati, jer bi bila dio tog saveza.

Manje više to je isto.

Ma kako da ne , pored sranja pred kućom u Ukrajini i u Siriji sad će Rusi da se kurobecaju i prave neki štit u Srbiji. Za Srbiju bi bilo najbolje da je svi oni zaborave ali neće.

Poslednja izmena:

To je teško ostvarivo. Kako bi uopće ruska vojska i njena oprema došli do Srbije? Ne znam koliko pratiš situaciju, ali Srbija je okružena NATO državama. Nijedna neće dozvolit prelet ruskim zrakoplovima ili dopustit ruskim vojnim kamionima prolazak kroz svoju državu. A koliko mi se čini, tehnologija Zvjezdanih staza još nije izumljena. Zapravo, jedina je opcija da Srbija uđe u NATO i da s argumentom članstva pokuša isposlovat što bolji pregovarački okvir za Kosovo.

- - - - - - - - - -

Nije opasno. Bili smo 500 godina pod Turcima pa smo se oslobodili. Kosovo ne mozemo sad imati zato sto imamo najvecu silu protiv sebe, ali kad se svetski uslovi promene, nikad se ne zna.

Nije pitanje samo SAD-a, već i činjenice da Srba na Kosovu ima, u najboljim kalkulacijama, svega 5%. Kako ostvariti nadzor nad teritorijem na kojem većinski živi drugi narod?

To je teško ostvarivo. Kako bi uopće ruska vojska i njena oprema došli do Srbije? Ne znam koliko pratiš situaciju, ali Srbija je okružena NATO državama. Nijedna neće dozvolit prelet ruskim zrakoplovima ili dopustit ruskim vojnim kamionima prolazak kroz svoju državu. A koliko mi se čini, tehnologija Zvjezdanih staza još nije izumljena. Zapravo, jedina je opcija da Srbija uđe u NATO i da s argumentom članstva pokuša isposlovat što bolji pregovarački okvir za Kosovo.

ово није 1999 година .само толико , ситуација је знатно измењена .

Србију нико не желе у НАТО ПАКТУ, нити треба да буде део војног савеза који је извршио агресију и окупирао део њене територије .

Back