Quantcast

Kosovo u ogledalu...

Poruka
5.982
Posledica je nezavisnost( koju nikad ne treba prihvatiti pa ni po cenu da to znači gruba sila), ali šta rekoste da je uzrok...Tito i jeres SPC-a?...ili demokratija bez duhovno-nacionalne boje koja je vođena sa pok. Đinđićem. Ili opšta ne odgovornost ljudi sa Kosova koji su prodavali zemlju svojim dželatima.Ta zadnja teorija mi je naj mrža jer ako dva državljanina iste države različite nacije izvrše kupo prodaju nekretnine,znači li to da su kupili i državu na kojoj je ta zemlja?...
Bio sam na demonstracijama.Mada ne znamo ništa o Bogu i nauci Božijoj,ovaj narod se nije ugasio..deca demokrata su pljačkala radnje :mrgreen:,ali deca nacionalista srpskih su bila na molebanu(mada jeretičke crkve ipak je to bila iskrena molitva za spas Srbije).Ponosan sam iskazanim patriotizmom i ljubavi prema Kosovu od strane našeg naroda.
Molim da se Vi,dragi forumaši osvrnete u nazad i kažete malo više o uzrocima Kosovske krize. Da li je Sloba reagovao nesmotreno,da li je posle pada ere titoizma.možda mali Tito(ali ipak i neki srpski nacionalista,kad ga je amerika odbacila), Slobo,moga drugačije da reši Kosovo.
Koliko ja znam šiptari su uvek tražili republiku,ništa manje.Da li je demokratska vlast danas previše "mirotvoračka"?
Šta nam je bilo činiti,i šta nam je činiti...:confused:
 

fosilvaso

Elita
Poruka
19.841
Ma belosvetske budale kao da su juče pale sa Marsa.
Nedavna historija Balkana: Oni koji su nas 45 godina držali u 'bratstvu i jedinstvu' su konačno sami došli do zaključka da takvu državu treba rasturiti, samo im je trebalo 'nacionalnim' forama pomoći. Ustvari, pametni su to znali već 74-e godine!

Tako će biti i sa KiM i BiH! Ako ništa drugo, čekaćemo da ti isti koji sada to forsiraju, sami shvate uzaludnost i glupost toga. I onda dolaze računi na naplatu, sa kamatama!

Ejjj....ali nemoj opet da bude: SRBI SU KRIVI ZA SVE:D
 

Top