Quantcast

КОСОВО: Решење коначног статуса и референдум о признању

Какав ће бити исход процеса решавања коначног статуса Косова?

 • Србија ће признати Косово

  glasova: 38 32,8%
 • Нешто као Бриселски споразум, али добрим делом status quo

  glasova: 25 21,6%
 • Неће бити призања

  glasova: 46 39,7%
 • Не знам / не интересује ме

  glasova: 7 6,0%

 • Ukupno glasova
  116
 • Anketa je zatvorena .

kapetanmark

Domaćin
Poruka
4.828
Apsolutno,i postaviti im uvet da u roku od 24 sata smene Tačija i Haradinaja,i vrate našu policiju na granice prema Albaniji,u suprotnom narediti napad prvo novim migovima,a posle i kopnenim snagama.Završiti sa tom bagrom jednom za svagda.
Uvet???

Jel uvet????

Ili kamufliranko usraski ili ppbegulja odande na traktoru koji sad ovde glumi junacinu i vojvodu


Uvetnem ti tudjmana
 

kapetanmark

Domaćin
Poruka
4.828
Sta se palite


Vucko je pare primio odavno. Cirkus se polako zavrsava pritiscima pristine koji ce tiho taksama i slicnim isterati i ostatak srba...posle cu glupi srbin da bude srecan ako ga vrate u rezervat....


Kome je picousti predsednik i ne zasluzuje bolje


A price o ratu...

Ko ce ratovat?

Ja opet jel?

Mladji vidose kako mi prodjosmo koji imamo vise rana na tjelu i kako te niko ne cjeni...

Zato ne prdite...

Ako se ne resimo picoustog bicete vi srecni ako vam i nis ostane....

A tihi i junaci ko on i dalje ce prete sa tastature igrajuci kantere....


Mi da ratujemo ? Srbija?

Cirkus....
 

Poltron

Obećava
Poruka
65
Ispravka, Vučić i dalje prima ogromne svote para od strane Njemačke da drži ove tzv. izbjeglice u Srbiji što duže. Zato mu i popuštaju i ne ocrnjavaju ga po njihovim medijima.

Zauzvrat on ima zadatak da nekako progura priču o priznanju, ali da se to polako zbrda zdola servira kao gotovo rješenje.

A za ove nevjerne, pa zar ste mislili da će išta ovi Amerikanci da mjenjaju prema Srbiji- u toku je hladni rat sa Rusima i nema šanse da oni dozvole bilo kome da im koči već za njih gotovo zaokružen region Zap Balkana. Mediji su krivi što su sve ispinovali tokom Trampove pobjede na izborima- američka politika se ne mjenja, jer su im Šiptari korisni i beskrajno lojalni.
 

volvov70

Zainteresovan član
Poruka
446
http://rtvmir.com/strana/arhiva/rec_nezavisnog_vlasnika_nenada_radosavljevica_22072019/43961


REČ NEZAVISNOG VLASNIKA NENADA RADOSAVLJEVIĆA 22.07.2019.
Ponedeljak, 22. jul 2019, 17:34
|
Izvor: RTV Mir
|


|

LEPOSAVIĆ - 01--- Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj izjavio je da je 22. jul, dan kada Međunarodni sud pravde, 2010. godine, proglasio da Deklaracija o nezavisnosti Kosova nije u suprotnosti sa međunarodnim pravom - jedan od najvažnijih datuma za državnost Kosova.Haradinaj je u članku objavljenom na Fejsbuku ocenio da je ta odluka Međunarodnog suda pravde istorijska i da je "potvrdila temelje nezavisnosti, državnog suvereniteta i teritorijalnog integriteta", prenosi Telegrafi.

Nenad Radosavljević - komentar: Nije u suprotnosti sa međunarodnim pravom i zbog njenog donošenja niko neće morati da ide u zatvor ali nema nikakvo pravno dejstvo i njenim donošenjem Kosovo nije dobilo ni N od nezavisnosti jer se u daljem tekstu tog samo savetodavnog mišljenja međunarodnog suda pravde, jasno da jasnije ne može biti rečeno, kaže da statusno oodređenje Kosova kao teritorije jedino može doneti Savet bezbednosti UN-a. Ovo nije jasno jedino vlastima u Prištini i koalicionim partnerima im, na istom zadatku, SNS-u iz Beograda.

02--- Predsednik kosovskih institucija Hašim Tači rekao je danas da je odluka Međunarodnog suda pravde od pre devet godina - najveća međunarodna pobeda Prištine, koja je, prema njegovim rečima, otvorila put Kosova u članstvo NATO-a, EU i UN-a.

Nenad Radosavljević - komentar: Baš tako ga je otvorila kao što evo 9 godina ništa od sva tri članstva nema osim prašine. I pepela po glavi neukom narodu.

03--- Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o robnim berzama koji donosi osnove za razvoj robno-berzanskog tržišta, a ključna novina je veća sigurnost trgovanja koja će biti omogućena na više načina.U Srbiji se prvi put uvodi zakonska regulativa u oblast poslovanja robnih berzi.

Nenad Radosavljević - komentar: Na “crnoj berzi” u Srbiji se kupuju i dele diplome, dobijaju tenderi i subvencije za ništa, dobija se državni posao i enormno velika plata, monopol nad onim što ova zemlja proizvede ili uveze i svašta još. Zakonom o robnim berzama će sekta na vlasti samo stvoriti privid uređenog tržišta koje će i dalje biti isto tako crno kao i sve ostalo ali i gore jer će vlast imati poštapalicu da je zakon donela.
 
Top