Kosovo postalo nezavisno!!!

ja sam realan covek i trenutno je Kosovo mnogo blize nezavisnosti od Srbije nego ostanku u svojoj matici nasoj jedinoj Srbiji.namerno kazem od Srbije,jer Kosovo i ako se otcepi od Srbije nikad nece biti nezavisno vec ce biti protektorat Amerike.u ovo danasnje doba nemozemo ratovati za Kosovo jer siptari imaju Ameriku kao zastitnika.ja znam sta cu uciti svoju buducu decu i znam sta mi treba da ucimo buduca pokoljenja,a to je da je Kosovo privremeno okupirani deo juzne Srbije i kad tad za 10,50 ili 100godina mi cemo ga vratiti pod ustavno-pravni poredak Srbije,nicija nije do zore gorela pa tako nece ni siptari doveka imati Ameriku kao zastitnika.treba strpljivo cekati taj trenutak i onda zauvek zavrsiti i zauvek presuditi albanskim teroristima.

Kosovo je odavno izgubljeno.....i to svi znamo...samo je pitanje vremena kad ce razglasiti nezavisnost...sta mi tu mozemo?...skoro pa nista? Kako god okrenemo, nahebali smo samo mi i niko vise.....
U neku ruku je i ispravno, jer smo jos uvek glupi i ponavljamo iste greske...nezainteresovani smo , ne umemo da se "ulizemo" kad treba, suvise smo ponosni...itd....

Ne znam ni sta je gore...zadrzati Kosovo ili izgubiti ga? Ako ostane nase...beda ce jos uvek da raste, nemira ce biti jos vise, pare ce se davati za razvoj Kosova... a Srbija?

Bem ti...trebali su odavno da postave Berlinski zid izmedju Albanije i Kosova...

Sve drzave ce podrzati nezavisnost...pa i Ciper ce na kraju podrzati otcepljenje...uostalom njihovo podrska i nije tako bitna....kad su svi drugi ZA....a finasira ih EU...pa sad nek igraju svi kako oni pevaju....

Ali izgubljeno uvek moze da se vrati, ako postoji zelja i radi se na tome...;)

Ademe, ti mozes da zayebavas, ali je cinjenica da ni "N" od nezavisnosti necete dobiti. Evo, smekeru, ako vi proglasite nezavisnost, i ako makar jedna zemlja to prizna, nadjemo se ja i ti na mostu na Ibru, i ja ti svecano urucim gajbu piva. More l' ?

Baš me živo interesuje kako je na kraju završila ova opklada???

Ko so vo je srce Srbije, srce Srbije, srce Srbije........

Arijel Šaron 80-ti rođendan dočekao u komi...

Back