Sitni su to igrači. Pročitaj malo istoriju Balkana 20. veka i sve će ti biti jasno.Ne bi to bilo nikakvo čudo. Ne biste imali šanse da se obranite.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sitni su to igrači. Pročitaj malo istoriju Balkana 20. veka i sve će ti biti jasno.Ne bi to bilo nikakvo čudo. Ne biste imali šanse da se obranite.
SrBska Sparta moj ti, nemam veze sa CrnU GorU..jesam Bosnjak iz Neuma, sto pitas?
Ma ne ljutim se nego nije korektno da ti mozes napisati Republika Manji Entitet, a ja ne mogu Republjik Dardanija..ali srBska posla. Kako je u Cajnicu, jesi li se navikao na zivot bez banke, a uskoro i bez bankomata?Nakon sto uradi isto tvojoj kevi
Sto se ljutis kolega kad se ovako iskreno pozdravljamo iz raznih republika?
Vazno da nema vasKE, ostaloje sve ok. Cist grad, cisto more.Hahahaha iz Neuma gde ne sme da prdne od Hrvata....hahahahahaha.
Ma ne ljutim se nego nije korektno da ti mozes napisati Republika Manji Entitet, a ja ne mogu Republjik Dardanija..ali srBska posla. Kako je u Cajnicu, jesi li se navikao na zivot bez banke, a uskoro i bez bankomata?
Kojih 23%Hahaha manji entitet gospodine 23%
Kako te nije sramota da se blamiras?
Kojih 23%
Nema, bilo nekad davno, ali smo vas okupali.
A ti si djeckic koji jos ne zna da cita, divno.A poceli ste ste kupati? Divno. A toalet papir? To jos niste otkrili?
Ah da, naravno. SrBska Sparta. Uvijek zaboravim. Nije baš neko catchy name.SrBska Sparta moj ti, nemam veze sa CrnU GorU..jesam Bosnjak iz Neuma, sto pitas?
A ti si djeckic koji jos ne zna da cita, divno.
Koji Sabrija, i on te probao?
Jesmo naravno. Bili smo deo te federacije koja je pokazala svoju pravu prirodu devedesetih.Niste bili kvazi federacija, već ste bili u kvazi federaciji.
Jel se upljuvo fildzanistanac... jastae jelJeste ali ni blizu kao Sabija dok je KaramDjordje nabija
Ma ne budali kakav RS, da ti je doci i do dobro ocuvanog golfa dvojke bio sretanIzgleda RS kompleksi uticu i na ocni vid kod lojavih
Ma ne budali kakav RS, da ti je doci i do dobro ocuvanog golfa dvojke bio sretan
I to je dio integracijeOna sto ti je na pola BiH jade jadni pa lecis komplekse preko Kosova. Dodik dodje u sred Sarajeva i **** vam svima kevu i to je to.
Necu vise o temama bolnim za tebe, hajde ti slobodno o Kosovo republjik.I to je dio integracije
Sto su bolne, sto imas isti pasos kao i ja, placas i bivas placen bosanskim markama, tablice iste kao kod mene..za razliku od prijateljske republike Dardanije koja se trudi integrisati treci po brojnosti narod u zemlji u ustavno-pravni poredak republikeNecu vise o temama bolnim za tebe, hajde ti slobodno o Kosovo republjik.
Ona sto ti je na pola BiH jade jadni pa lecis komplekse preko Kosova. Dodik dodje u sred Sarajeva i **** vam svima kevu i to je to.
Sto su bolne, sto imas isti pasos kao i ja, placas i bivas placen bosanskim markama, tablice iste kao kod mene..za razliku od prijateljske republike Dardanije koja se trudi integrisati treci po brojnosti narod u zemlji u ustavno-pravni poredak republike
Znam da u Cajnicu nema doktora, ali evo doci cu po tebe da ti trazimo lijeka...napunio te Kacavenda svim i svacim.Pa zasto se ne moze qurciti na 49% BiH. Ako nista bar zato bolno...zato sto ti je Srbija na pola BiH, zato sto prihvatas ljiljane srpskih Kotromanica a slavis Tursku. Sizofrenija.
Eto zasto vam je bolno.
ti bas begao sa casova istorijePolitički nemiri u Srbiji ne bi mogli dovesti ni do prdca u pustinji, a kamoli do ww3. Malo realnosti ne bi ti škodilo.
A ti naivno vjeruješ da je danas situacija ista kao 1914. godine.ti bas begao sa casova istorije
situacije se u istoriji ponavljaju na manje vise ili isti nacin jer su geostrateski interesi sila uvek manje vise isti poslednja 2 veka i generatori kriza su jedni te uvek isti, tako da je situacija nama jako bliska ali se metodologija krize artikulise shodno psihologiji plebsa na kom je razvojnom nivou toga vremena. a posto je vreme info tehnologija onda znaci da osim suve kriminalne propagande gde se reverzibilno sprovode "humanisticke" agende, plebs mora da ima dovoljno prostora da prihvati svakave nebuloze koje mu se podmecu kao klipovi u racio, da ne bi mogao da kao sto rekoh artikulise razumevanje sta se zaista u svetu desava.A ti naivno vjeruješ da je danas situacija ista kao 1914. godine.