krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 25.255
Inače tema je tendenciozno podmetanje jednog SNS bota kako nam Kosovo nije potrebno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva smo mi to država pa da ocenjujemo druge?
Ево гледам насловну страну Информера од 14.3.2023.
па размишљам
Наравно да нису способни за одговорну државу
али што је нас Бог казнио да ми Срби њих вучемо на грбачи ?!
Рамо, Рамо брате мој,
дај нам излаз на море,
ево ти део Космета са свим припадајућим Шиптарима,
то је твој народ - бар они тако тврде.
Ми више не можемо, морамо напред !!!
Pogledajte prilog 1310608
pa deri se koj ti brani...
izadji ispred mesnog odbora kod tebe u medijani de se krvnicki tuku i pokazi im da imas patriotske coyones...i pripreti im samo li se usudi da nesto potpise da ce sa tobom imati posla
i..jel si imao neki duhovni benefit sto si digao malo adrenalina sebi sa idiotima?Упао сам им једном на страначки скуп.
Имају просторије код Дома здавља, у Војводе Мишића. И ја ту пролазим са френдицом неком, и они се окупили испред просторија, и стоје по групама.
И ја им викнем "Уа СНС!". А ту, одмах изнад је и саобраћајна милиција. И док ја вичем, двојица пролазе поред мене (пандура), и искулирали ме.
И она прокоментарише нешто..."ма дај...вичеш из даљине", и ја..да не бих испао пред њом да вичем са дистанце, упаднем међу њих. Испред СНС просторија има неколико клупица, отприлике поређаних у круг (више квадрат), и они по групама стоје и чекају јадни нешто. Сви са погледом у земљу. Чак и не разговарају. А било их је...рецимо четрдесетах ботова. Ја упаднем на сред скупа (били су около...око клупица у мањим групицама), и кренем да их гледам попреко, само да ме неко погледа, да нам се сретну погледи и започнем вербални фајт. Међутим, они сви главе у земљу, и праве се да ме не виде. И ја видим како су јадни и бедни и да су ту јер морају, па ми било жао, и уђем кроз пролаз, ка просторијама...а онда размислим..јбг..кад су сви овако јадни...нема смисла да будем насилник, иизађем и вратим се до френдице и наставимо својим путем.
Она се изненадила, како ја овако миран да реагујем тако на СНС. није могла а верује.
После сам пред њом имао још један инцидент, кад сам на летовању напушио госпођу из групе кад је кренула да смара водича пред улазак у смештај. Тј. током целок пута је нешто закерала и причала глупости, па ме сво време нервирала, али кад је кренула глупостима да дави водича, ту сам решио да је пресечем. После тога је била мирна, а ћерка ју је стално упозоравала кад год крене да се буни, да буде нормална.
И ја им викнем "Уа СНС!".
Ma šta teže, ne može. Skuvali ste ribe - gotovo je.Кад овај ваш потпише, после ће бити касно.
Лако је од акваријума направити рибљу чорбу,
али је мало теже од рибље чорбе вратити акваријум.
U stvari si se usro da im viknes ua sns u lice, a zaleteo si se da to uradisУпао сам им једном на страначки скуп.
Имају просторије код Дома здавља, у Војводе Мишића. И ја ту пролазим са френдицом неком, и они се окупили испред просторија, и стоје по групама.
И ја им викнем "Уа СНС!". А ту, одмах изнад је и саобраћајна милиција. И док ја вичем, двојица пролазе поред мене (пандура), и искулирали ме.
И она прокоментарише нешто..."ма дај...вичеш из даљине", и ја..да не бих испао пред њом да вичем са дистанце, упаднем међу њих. Испред СНС просторија има неколико клупица, отприлике поређаних у круг (више квадрат), и они по групама стоје и чекају јадни нешто. Сви са погледом у земљу. Чак и не разговарају. А било их је...рецимо четрдесетах ботова. Ја упаднем на сред скупа (били су около...око клупица у мањим групицама), и кренем да их гледам попреко, само да ме неко погледа, да нам се сретну погледи и започнем вербални фајт. Међутим, они сви главе у земљу, и праве се да ме не виде. И ја видим како су јадни и бедни и да су ту јер морају, па ми било жао, и уђем кроз пролаз, ка просторијама...а онда размислим..јбг..кад су сви овако јадни...нема смисла да будем насилник, иизађем и вратим се до френдице и наставимо својим путем.
Она се изненадила, како ја овако миран да реагујем тако на СНС. није могла а верује.
После сам пред њом имао још један инцидент, кад сам на летовању напушио госпођу из групе кад је кренула да смара водича пред улазак у смештај. Тј. током целок пута је нешто закерала и причала глупости, па ме сво време нервирала, али кад је кренула глупостима да дави водича, ту сам решио да је пресечем. После тога је била мирна, а ћерка ју је стално упозоравала кад год крене да се буни, да буде нормална.
Taj izdajnik je već predao sve ingerencije države Srbije Šiptarima Briselskim sporazumom. Takođe je potpisao predaju Gazivoda neprijatelju Vašingtonskim sporazumom. Pri tom je godinu dana pričao o nekom razgraničenju. Pa izmišljao priču o tome kako su Srbi bacili bombu na kafić Panda u Peći govoreći narodu" ne znate vi ništa" da bi Srbi dole izašli na šiptarske izbore . Posle toga se pravi lud kao da ništa nije izjavljivao.Daj bre više kada do sada nije potpisao verovatno neće nikada. Zloupotrebljavate pitanje Kosova i Metohije za političke provokacije. Vidite li da kupuje vreme dok spoljnopolitička situacija ne bude povoljnija po Srbiju.
P.S. Kad potpiše tada galamite u sav glas.
siptari 60 godina placaju kurti i murti u usa za ono sto imaju danas... znaci misle na duzi rok. ako hoces da njihov naum prestrojis u svoju korist trebas imati njihov mozak i prevariti ih sa sa kao saglasjem da se opuste.Taj izdajnik je već predao sve ingerencije države Srbije Šiptarima Briselskim sporazumom. Takođe je potpisao predaju Gazivoda neprijatelju Vašingtonskim sporazumom). Pri tom je godinu dana pričao o nekom razgraničenju. Pa izmišljao priču o tome kako su Srbi bacili bombu na kafić Panda u Peći sa pričom narodu" ne znate vi ništa" da Srbi dole izašli na šiptarske izbore . Posle toga se pravi lud kao da ništa nije izjavljivao.
I sad mi od takve protuve treba da očekujemo kako on neće predati Kosovo.
Daj bre ne galamite mislim da je situacija je pod kontrolom. Šta je predao? Kosovo nije član UN-a, to je jedino merodavno da bi Kosovo moglo biti nezavisno. A ako ne bude nezavisno ne može biti član EU i to je to. Suština je da bez UN nema EU za Kosovo. A to je njima najbitnije. Bez toga Kosovo se gleda po rezoluciji 1244 UN.Taj izdajnik je već predao sve ingerencije države Srbije Šiptarima Briselskim sporazumom. Takođe je potpisao predaju Gazivoda neprijatelju Vašingtonskim sporazumom). Pri tom je godinu dana pričao o nekom razgraničenju. Pa izmišljao priču o tome kako su Srbi bacili bombu na kafić Panda u Peći sa pričom narodu" ne znate vi ništa" da Srbi dole izašli na šiptarske izbore . Posle toga se pravi lud kao da ništa nije izjavljivao.
I sad mi od takve protuve treba da očekujemo kako on neće predati Kosovo.
Predao je Gazivode, predao je ingerencije države Srbije na Prištinu , oni formalno i faktički upravljau i tamo gde nisu mogli pre Vučića. Zar je to toliko teško shvatiti trbuhozborcu.Daj bre ne galamite mislim da je situacija je pod kontrolom. Šta je predao? Kosovo nije član UN-a, to je jedino merodavno da bi Kosovo moglo biti nezavisno. A ako ne bude nezavisno ne može biti član EU i to je to.
Pa otrčao je do njih da im vikne iz bliza u lice da se dokaže da sme a ne ko kukavica iz daljine (prozvala ga prijateljivca)i..jel si imao neki duhovni benefit sto si digao malo adrenalina sebi sa idiotima?
jok
dzaba ti je to sve.... ko god da je na vlasti.
Барон Минхаузен или Остап Бендер, питање је сад!Упао сам им једном на страначки скуп.
Ne rise.Alter ego junacina, preko puta ulice koja vice ua sns!
Čuj to, ua!
Pa to na nivou trecaka....
A kad ti prijateljica rekla, moš misliti dobacujes iz daljine (u pravu je) ti se kurcevit sjuris medju njih da im tamo viknes u lice. I?
Ništa. Usro se I zacutao a ovamo nam prosipas mudologiju kako si ih prestavio nakostresenim obrvama?
Nije te bilo sram da se vratiš prijateljici? Krenuo da im vikne izbliza a ispo.... Jajara?
Ni kmeknuti nisi smeo njima u lice
Predao je Gazivode Elektroprivredi Kosova i Metohije. Kosovo i Metohija je trenutno pod međunarodnom upravom, na KiM su većina Albanci tako da oni upravljaju EP tamo. A tapija te EP je u rukama države Srbije, biće kod Albanaca kad Kosovo bude nezavisno, odnosno član UN.Predao je Gazivode, predao je ingerencije države Srbije na Prištinu , oni formalno i faktički upravljau i tamo gde nisu mogli pre Vučića. Zar je to toliko teško shvatiti trbuhozborcu.
Ne Gazivode je predao Amerikancima na upravljanje i raspodelu , Ministarstvu energetike SAD , što je kršenje ustava i svih mogućih zakona.Predao je Gazivode Elektroprivredi Kosova i Metohije. Kosovo i Metohija je trenutno pod međunarodnom upravom, na KiM su većina Albanci tako da oni upravljaju EP tamo. A tapija te EP je u rukama države Srbije, biće kod Albanaca kad Kosovo bude nezavisno, odnosno član UN.
Nisam trbuhozborac da se razumemo.
Posao si da se dokažeš da smeš da im viknes ua, iz blizine.Ne rise.
Bio sam na nekoliko metara, na trotoaru Vojvode Misica, a oni ispred SNS prostorija.
Evo ti i mape.
Kad sam usao medju njih, svi gledali u zemlju, nebo, na stranu ili bilo gde.
Saka jadnika koji su tu cekali nesto protiv svoje volje
Pogledajte prilog 1310645
Баш тако, Амери ће одјахати неђе друго да **бу неке нове "индијанце", а ми ћемо живјети у срећи до краја филма.Daj bre više kada do sada nije potpisao verovatno neće nikada. Zloupotrebljavate pitanje Kosova i Metohije za političke provokacije. Vidite li da kupuje vreme dok spoljnopolitička situacija ne bude povoljnija po Srbiju.
P.S. Kad potpiše tada galamite u sav glas.
Nema potrebe da se cimaš.па размишљам
Александар Обреновић је због државних удара "најоцрњенији" владар у нашој историји, а овај садашњи државне ударе врши на дневној бази. Међутим, нисам увјерен да ће му неко судити кад сјаше, јер "врана врани очи не вади". Ништа боље нису ни постојеће фракције "жутара".Ne Gazivode je predao Amerikancima na upravljanje i raspodelu , Ministarstvu energetike SAD , što je kršenje ustava i svih mogućih zakona.
Kad se završi njegov vakat eto osnova za jednu lepu istragu, ako do toga dođe pošto je isti kršio ustav po raznim osnovama.
Na šta konkretno misliš?Кад потпише, већ је "прошла баба са колачима". Зато се притисак мора вршити прије него некоме падне на ум да то уради, односно тај неко мора знати шта га чека ако потпише.
Sad treba da popušimo priču kako si ih prestravio nakostresenim obrvama jel...