Kosovo nije ušlo u Interpol

Jel vam sad jasno zasto su bitne male drzave koje ste pojedinci nedavno ovde ismevali?

Na ovakvim glasanjima isto vrede glas Kine i Rusije i Indije, i glasovi Surinama, Grenade, Kiribatija i Fidzija

A šta ti tačno slaviš?

Oni će taj zahtev za prijem podneti opet dogodine, pa ako ni tad ne budu primljeni podneće ga opet i opet i opet... dokle god ne budu primljeni. A kada se postigne taj "pravno obavezujući sporazum" koji Vučić najavljuje, oni će biti primljeni u svaku međunarodnu organizaciju.

:vatromet: :super:

Willy Wanker
1 week ago
Moj stari je 1991 Godine ostavio Majku u Sidnej Australiji mene i jos 2 brata i otisao da se bori pravac u Krajinu. Tamo je bio sve do 1994te godine dok nije bio ranjen i ostao u kriticnom stanju. Kada se je oporavio otisao je u Bosnu da pomaze braci u Republiki Srpskoj do 96te godine.
Ako Bog da i ja cu jednog dana da dodjem i branim svoj narod ako zatreba a i ima nas hiljada i hiljada mladi momaka sto smo spremni da dodjemo s prvim pozivom. .
Braco drzi te se jedno drugog idi te u Crkvu ,posti te i moli te se .

IMA JOS JUNAKA IMA JOS HEROJA IMA JOS SRBA!

DOGODINE U PRIZRENU!

- - - - - - - - - -

A šta ti tačno slaviš?

Oni će taj zahtev za prijem podneti opet dogodine, pa ako ni tad ne budu primljeni podneće ga opet i opet i opet... dokle god ne budu primljeni. A kada se postigne taj "pravno obavezujući sporazum" koji Vučić najavljuje, oni će biti primljeni u svaku međunarodnu organizaciju.

Svaki put cemo da ih porazimo . Dok se ne umore ne odustanu i ne pokupe sa svete srpske zemlje.

DO POBEDE!

:super:

Porazicemo ih kao Talibani Amerikance u Afganistanu :super:

Jel vam sad jasno zasto su bitne male drzave koje ste pojedinci nedavno ovde ismevali?

Na ovakvim glasanjima isto vrede glas Kine i Rusije i Indije, i glasovi Surinama, Grenade, Kiribatija i Fidzija

- - - - - - - - - -

bas lepo sad da proglasimo sve potpisano u briselu nistavnim da im uvedemo kontra sankcije i da se spremimo za ekonomski vojni i savi drugi rat do istrebljenja sa siptarskim narkodilerima ubicama i mudzahedinskim teroristima.

gde god su branili Srbe...srpski radikali i srpski socijalisti, tu danas nema Srba

1110534421.jpg

:vatromet: :super:

Willy Wanker
1 week ago
Moj stari je 1991 Godine ostavio Majku u Sidnej Australiji mene i jos 2 brata i otisao da se bori pravac u Krajinu. Tamo je bio sve do 1994te godine dok nije bio ranjen i ostao u kriticnom stanju. Kada se je oporavio otisao je u Bosnu da pomaze braci u Republiki Srpskoj do 96te godine.
Ako Bog da i ja cu jednog dana da dodjem i branim svoj narod ako zatreba a i ima nas hiljada i hiljada mladi momaka sto smo spremni da dodjemo s prvim pozivom. .
Braco drzi te se jedno drugog idi te u Crkvu ,posti te i moli te se .

IMA JOS JUNAKA IMA JOS HEROJA IMA JOS SRBA!

DOGODINE U PRIZRENU!

- - - - - - - - - -

Svaki put cemo da ih porazimo . Dok se ne umore ne odustanu i ne pokupe sa svete srpske zemlje.

DO POBEDE!

:super:

Porazicemo ih kao Talibani Amerikance u Afganistanu :super:

dogodine u Berlinu, Beču ili Los Anđelesu...tako većina Srba bi volela da završi

A šta ti tačno slaviš?

Pa upravo je ovo pritisak na Šiptare da se postigne pravno obavezujući sporazum jer ako Šipci uvide da do međunarodnih institucija mogu doći bez tog sporazuma oni na njega neće nikad pristati.

Haradinaj kuka na Fejsbuku zbog Interpola: Duboko smo razoračani, divlja kampanja Srbije kriva za sve

Divlja kampanja Republike Srbije još jednom je pokazala svoj karakter prema Kosovu i protiv ideje normalizacije odnosa sa Kosovom, kao i ranije, kada je članstvo bilo tehničko, a ne političko. Glasanje protiv članstva Kosova u međunarodnoj organizaciji je samo usluga kriminalu i kriminalcima i nikome ne treba da bude drago zbog toga - napisao je Haradinaj.

https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3008923-haradinaj-kuka-na-fejsbuku-zbog-interpola-duboko-smo-razoracani-divlja-kampanja-srbije-kriva-za-sve

Како је гласала Бугарска?

Мислим да је гласање тајно и да смо управо због тога и успели да се одбранимо. Не верујем да би се ико јавно усудио да гласа против воље највећег злотвора у историји човечанства.

ЈОШ ЈЕДНА ВЕЛИКА СРПСКА МЕЂУНАРОДНА ПОБЕДА НАД АМЕРИКОМ БРИТАНИЈОМ НЕМАЧКОМ ФРАНЦУСКОМ И ОСТАТКОМ ФАШИСТИЧКЕ ОКУПАТОРСКЕ ЗАПАДНЕ БАГРЕ УЗ ПОМОЋ НАШИХ ПРИЈАТЕЉА!!!!

:hvala:

Prijateljima veliko hvala , a onim drugim , "prijaetljima i saveznicima" , vise srece na njihvim "kosovima" sirom Sveta ...

Back