Quantcast

KOSOVO nekad i sad

сссс

Početnik
Poruka
3
Bivši ministar inostranih poslova Goran Svilanović, nakon početka pregovora o statusu Kosova, komentariše pregovore između Srbije (i Crne Gore) sa međunarodnom zajednicom, koji su u toku u Beču, jasno ističući da je moguće da "dobijemo jedan deo Kosova". (Ovim komentarom on možda otkriva i svoj položaj). To je najgore moguće rešenje za naš narod i državu. Time bi priznali Kosovo kao nezavisnu (Albansku) državu i ujedno se, dobijanjem jednog dela teritorije odrekli prava na pokrajinu odnosno na Kosovo i Metohiju. Preostale dve mogućnosti: da Kosovo dobije veoma veliku autonomiju ili da postane nezavisno, ne odgovaraju preostalim dvema stranama u pregovorima. Prva, Kosovskim Albancima jer ne bi dobili ono za šta su se borili, a druga međunarodnoj zajednici, jer bi se otvorila slična pitanja u mnogim drugim "sličnim" regionima u svetu, a naročito u Evropi.
 

сссс

Početnik
Poruka
3
A prethodne nedelje se u štampi ("Blic") sa aludiranjem da je "podela Kosova najbolje rešenje za konačno rečenje problema", oglasio i "koordinator" Nebojša Čović. Gadno nam spremaju, da nas ni 600x600 godina neće zaboraviti kao najjadnije od svih pokolenja.
 

сссс

Početnik
Poruka
3
Ево се данас (12.03.2006.) и чедица огласио у штампи ("Блиц") и каже да он и његов лдп признају независност Косова. Ако пустимо да нам званични ставови буду лична мишљења и интереси оваквог Српског олоша и шљама, у Србији ће ускоро људи, сем што ће изгубити и сваку другу врсту достојанства, поред националног -
- и умирати од глади. Остаје да се и вук огласи па ћемо тог момента бити сигурни да је Косово већ дато, само да нас припреме на званично саопштење.
А после ... видећемо. (Боље би било да останемо слепци - какви и јесмо.)
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.