"Kosovo je spremno za rat" Poslanik Tačijeve stranke preti: Borićemo se za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak

Kad bi se mi baktali sa regionom sa slicnom-istom-jacom enegrijom ko sto se region bavi sa nama gde bi nam bio kraj - al mi imamo Pink,Informer,Zadruge,kockare,krimose i starlete,SPS,SNS,DS,DSS,Zavetnike,Dverjane...ja da se pitam ja bi uveo sancije svim teritorijama u regionu...ili bi ovo malo sto je ostalo od srbije izolovao na neko vreme od poganih uticaja iz komsiluka + posto se deca ubijaju izmedju sebe ja bi ukinuo zbog vanrednog stanja intetnet svima bar na 30 dana...oces nesto u medjuvremenu - evo na salter ko 80-ih pa plati,isplati,rezervisi....deca su u pitanju...sta ce oni da reade posle 7-10 dana bez mob.tel....oce li nekoga ubiti ili se samoubiti ili rasplakati ili biti depresivni ili agresivni

Sto si se nije kandidovao jadan....ja bih te glasa

posle ovih zlih dogadjaja i lose karme Srbija se potpuno ucutala...nema ni omladaine ni staraca po drumovima - nema ni galame ni muzike....jedna kisela atmosfera jos grdja nego kad su bile tenzije 1991 oko Borova Sela ili 1999 bombardovanje - ovakav camot i beznadje do sad jos nisam video - ne mirise na dobro nego ozbiljno zaudara

Poslanik Demokratske partije Kosova Hisen Beriša poručio je danas da je tzv. Kosovo spremno za rat, kao i da će se u slučaju sukoba sa Srbijom boriti za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak.

- Kosovo je spremno za rat, ukoliko sloboda, integritet i suverenitet zemlje budu narušeni. Međutim, treba da znate da to neće biti jedini sukob. Podsećam vas i podržavaoce Srbije da će se, u slučaju rata sa Srbijom, bitke voditi u i za Niš i Kuršumliju, zemlju mojih predaka, Rašku i Sandžak", naveo je Beriša u Fejsbuk objavi upućenoj specijalnom predstavniku EU Miroslavu Lajčaku koji je prethodno izjavio da je na severu KiM moguća samo normalizacija ili konfrontacija.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...jeve-stranke-preti-boricemo-se-za-nis/lw61s4g
Odlično, samo čekamo. No, po pravilu, on misli da će to NATO odraditi za njih ČP
Samo da me odvezu dole, pošto ne mogu da hodam, nek mi daju snajper ili puško mitraljez, jedva čekam ČP

Bice vala i cicvare i skorupa iz mijeha, i sto goj hoces, samo da uzdizes brave na vrh mrtvog dubokog i da pasu po 7 dana na ariju pa se vrnu u obor.
prihvatam ja - nadam se da ce posle 20-30 god radnog staza da se preduzece otvori za jednu Ladu...ili samo idu medalje i pohvalnice....

Poslanik Demokratske partije Kosova Hisen Beriša poručio je danas da je tzv. Kosovo spremno za rat, kao i da će se u slučaju sukoba sa Srbijom boriti za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak.

Ако је ово заиста неко владајуће хтење Шиптара на Косову,
онда их без размишљања треба третирати нуклеарним оружјем.

У 21. веку гинути и убијати због територије ?
Гррр ...

Без размишљања Косово поравнати мегатонима урана.
И заборавити ...

posle ovih zlih dogadjaja i lose karme Srbija se potpuno ucutala...nema ni omladaine ni staraca po drumovima - nema ni galame ni muzike....jedna kisela atmosfera jos grdja nego kad su bile tenzije 1991 oko Borova Sela ili 1999 bombardovanje - ovakav camot i beznadje do sad jos nisam video - ne mirise na dobro nego ozbiljno zaudara

Будалашу, у жалости смо и преиспитивању.
Тигар ће скочити када буде спреман, буди убеђен.

Ако је ово заиста неко владајуће хтење Шиптара на Косову,
онда их без размишљања треба третирати нуклеарним оружјем.

У 21. веку гинути и убијати због територије ?
Гррр ...

Без размишљања Косово поравнати мегатонима урана.
И заборавити ...
Zašto zaboraviti? Air bust udari, još ako duva povoljan vetar pa odnese padavine ka Albaniji, nama preostane sve, komplet.

Zašto zaboraviti? Air bust udari, još ako duva povoljan vetar pa odnese padavine ka Albaniji, nama preostane sve, komplet.

Заборавити у смислу не бринути,
као кад побацаш неке старе ствари из подрума
да не сметају ...

Jeste, ali malo morgen. NDH nije bila država, nego okupirani teritorij. Eto tebi hercegovački kamenjar! Uzmi ga sve s tamošnjim Hrvatima! Koji će nam K? Nismo mi Srbi pa da svojatamo sve i sva, samo da se qurčimo da imamo više.
Američki ambasador iz Zagreba ti je naredio da napišeš laž da ne mariš za Hrvate iz bivše BiH (zato jer ga Muslimani iz bivše BiH bolje plaćaju), dok se Nemačka aktivno meša u sukob Muslimana iz bivše BiH i Hrvata iz bivše BiH na strani Hrvata iz bivše BiH (jer Nemci u pomenutom konfliktu zapravo ne vole Muslimane iz bivše BiH)!
👀👂👂💯%

Američki ambasador iz Zagreba ti je naredio da napišeš laž da ne mariš za Hrvate iz bivše BiH (zato jer ga Muslimani iz bivše BiH bolje plaćaju), dok se Nemačka aktivno meša u sukob Muslimana iz bivše BiH i Hrvata iz bivše BiH na strani Hrvata iz bivše BiH (jer Nemci u pomenutom konfliktu zapravo ne vole Muslimane iz bivše BiH)!
👀👂👂💯%
Što ti ovdje napisa'? Trebat će mi stroj Enigma da dešifriram tvoje besmislice. :lol:

Back