"Kosovo je spremno za rat" Poslanik Tačijeve stranke preti: Borićemo se za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak

Srbija je prošlost.

Oterasmo pametne. Svrstasmo se na Srbe i srbe. I možda najbolesnije dozvolismo rat sa razvijenijim svetom i šiptarima...i to se čak odražava i na sve manje i manje brojnu decu...

Još samo Srbi da shvate... max 30 godina?
Baš me zanima ko će zameniti Prvog i Poslednjeg...

Ukoliko se ne dogovorimo, opstati nećemo.

Ovo je samo odgovor na uvod u temu. Niko ne zna šta će stvarno biti za deset a ne trideset godina...

U Srbiji sve naopako. Patrioti ustvari mrze narod, gradjanisti ustvari Patrioti, porodice raspadaju, djeca se ubijaju, niko ne zna koje su granice Srbije, niko ne zna kada je prestala Jugoslavija i počela Srbija, Vuk Karadzic je pričao ijekavicom a svi u Srbiji ekavicu. Niko u Srbiji starosjedilac, niko sa grobovima svojih predaka u Srbiji, diplomirani istoričari su “izdajnici”, a kafanski istoričari “pravi”. Vučić “izdajnik”, a njegova opozicija “veći izdajnici”.

To je Srbija 🇷🇸 🇪🇺

Poslednja izmena:
Poslanik Demokratske partije Kosova Hisen Beriša poručio je danas da je tzv. Kosovo spremno za rat, kao i da će se u slučaju sukoba sa Srbijom boriti za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak.

- Kosovo je spremno za rat, ukoliko sloboda, integritet i suverenitet zemlje budu narušeni. Međutim, treba da znate da to neće biti jedini sukob. Podsećam vas i podržavaoce Srbije da će se, u slučaju rata sa Srbijom, bitke voditi u i za Niš i Kuršumliju, zemlju mojih predaka, Rašku i Sandžak", naveo je Beriša u Fejsbuk objavi upućenoj specijalnom predstavniku EU Miroslavu Lajčaku koji je prethodno izjavio da je na severu KiM moguća samo normalizacija ili konfrontacija.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...jeve-stranke-preti-boricemo-se-za-nis/lw61s4g
Genocidni velikošiptarski ratni zločinac u najavi Hisen Beriša je od svih teritorija krnje Srbije koje vidi kao potencijalne žrtve velikošiptarske agresije zapanjujuće zaboravio da nabroji i Vranjsku kotlinu (takozvanu 2001 izmišljenu "Preševsku dolinu")!
👀👂👂

Pa ono, zašto ne...? Zašto bi Srbi bili jedini koji snivaju velikodržave? Albanci su imali dobre učitelje u pogledu velikodržavnih svjetonazora. Sada oni guraju ono što Srbi nisu uspjeli 1990-ih. Ostaje za vidjeti hoće li Albanci biti uspješniji od Srba u tom pogledu.
1993 crkli podmukli velikohrvatski Velikošiptar Tomislav Ivčić je 1991 za tvoje genocidne Velikohrvate pevao "Stop the war in (so-called) Croatia, Europe you can stop the war", a u ovom slučaju više ne može da za njegove genocidne Velikošiptare peva "EU (so-called Europe) you can start the war"!
👀👂👂💯%

Pa ono, zašto ne...? Zašto bi Srbi bili jedini koji snivaju velikodržave? Albanci su imali dobre učitelje u pogledu velikodržavnih svjetonazora. Sada oni guraju ono što Srbi nisu uspjeli 1990-ih. Ostaje za vidjeti hoće li Albanci biti uspješniji od Srba u tom pogledu.
Nemoj da se opečete i vi, oni mogu da lupetaju, tj dok budu mogli i to. :per:

The economy of the European Union is the joint economy of the member states of the European Union (EU). It is the third largest economy in the world in nominal terms, after the United States and China, and the third one in purchasing power parity (PPP) terms, after China and the United States. The European Union's GDP estimated to be around $16.6 trillion (nominal) in 2022[2] representing around one sixth of the global economy.[25] Germanyhas by far the biggest national GDP of all EU countries, followed by France and Italy.

Посланик Демократске партије Косова и бивши командант ОВК Хисен Бериша изјавио је да су спремни за рат са Србијом, борићемо се и за Ниш,Куршумлију,Рашку и Санџак

▪️Упозорио је да Косово има око 70.000 војника са ратним искуством, који ће бранити суверенитет.
Oće to tako kad se našmrčeš belog praha.

Pa ako pod "ratnim iskustvom" podrazumeva maltretiranje, mučenje i ubijanje civila, žena, dece i staraca,
onda ih verovatno ima toliko.
A te "velike ratnike" smo već videli - 90% njih su najobičnije phičketine.
Ne treba potcenjivati nikoga, ali taj šljam 90-tih nije imao ni "r" od "ratnici", obični zločinci iz zasede.
Nešto ne verujem da je sad mnogo drugačije...
Trabunja.

Nemoj da se opečete i vi, oni mogu da lupetaju, tj dok budu mogli i to. :per:

The economy of the European Union is the joint economy of the member states of the European Union (EU). It is the third largest economy in the world in nominal terms, after the United States and China, and the third one in purchasing power parity (PPP) terms, after China and the United States. The European Union's GDP estimated to be around $16.6 trillion (nominal) in 2022[2] representing around one sixth of the global economy.[25] Germanyhas by far the biggest national GDP of all EU countries, followed by France and Italy.
Super. Znam ja dobro da je ekonomija EU-a jedna od jačih u svijetu. Ne trebaš mi ti objašnjavat.

Super. Znam ja dobro da je ekonomija EU-a jedna od jačih u svijetu. Ne trebaš mi ti objašnjavat.
A nadao si se da je druga, uz šansu da bude i prva, kad ono, kad ja tamo a ono međutim. Videćemo vas već kad U.S bude treća, Kina prva a Indija druga, a EU tek četvrta, pa centrifugalne sile iz Vašingtona i Pekinga krenu da kidaju, a Indija opet hoće da trguje, ali po svom, bez “kolektivnih pravila” i sličnih idiotizama. Do tog trenutka se svaka vaša provokacija se piše u knjigu, znaš.

A nadao si se da je druga, uz šansu da bude i prva, kad ono, kad ja tamo a ono međutim. Videćemo vas već kad U.S bude treća, Kina prva a Indija druga, a EU tek četvrta, pa centrifugalne sile iz Vašingtona i Pekinga krenu da kidaju, a Indija opet hoće da trguje, ali po svom, bez “kolektivnih pravila” i sličnih idiotizama. Do tog trenutka se svaka vaša provokacija se piše u knjigu, znaš.
Mislim da je poredak najvažnijih svjetskih gospodarstva iznenadio samo tebe i da si ti taj koji je imao drugačija očekivanja. :kafa:

Mislim da je poredak najvažnijih svjetskih gospodarstva iznenadio samo tebe i da si ti taj koji je imao drugačija očekivanja. :kafa:
Zasto je poredak bitan? Sta to benefituje nas? Zar smo dovoljno zadovoljni sto je neko prvi a mi posljednji

Ono vi ste imali tu veliki drzavu od 1941 do
1945...sanjali ste je uvek, ali uz skute moćnog gazde. Eto, taj vaš hercegovački kamenjar bi rado pripojili Hrvatskoj al gazde ne daju zasada a i domoljubi više vole Irsku itd.

Ono vi ste imali tu veliki drzavu od 1941 do
1945...sanjali ste je uvek, ali uz skute moćnog gazde. Eto, taj vaš hercegovački kamenjar bi rado pripojili Hrvatskoj al gazde ne daju zasada a i domoljubi više vole Irsku itd.
Jeste, ali malo morgen. NDH nije bila država, nego okupirani teritorij. Eto tebi hercegovački kamenjar! Uzmi ga sve s tamošnjim Hrvatima! Koji će nam K? Nismo mi Srbi pa da svojatamo sve i sva, samo da se qurčimo da imamo više.

Jeste, ali malo morgen. NDH nije bila država, nego okupirani teritorij. Eto tebi hercegovački kamenjar! Uzmi ga sve s tamošnjim Hrvatima! Koji će nam K? Nismo mi Srbi pa da svojatamo sve i sva, samo da se qurčimo da imamo više.
Taj "okupirani teritorij" dočekao "okupatore" u ekstazi pa nadmašio i mentore u zločinima 😅. Koji će nam to leglo zmija i ustaša, nikad ga nismo ni hteli.

Srbijancima je srce uvijek izvan njihove zemlje.
Kad bi se mi baktali sa regionom sa slicnom-istom-jacom enegrijom ko sto se region bavi sa nama gde bi nam bio kraj - al mi imamo Pink,Informer,Zadruge,kockare,krimose i starlete,SPS,SNS,DS,DSS,Zavetnike,Dverjane...ja da se pitam ja bi uveo sancije svim teritorijama u regionu...ili bi ovo malo sto je ostalo od srbije izolovao na neko vreme od poganih uticaja iz komsiluka + posto se deca ubijaju izmedju sebe ja bi ukinuo zbog vanrednog stanja intetnet svima bar na 30 dana...oces nesto u medjuvremenu - evo na salter ko 80-ih pa plati,isplati,rezervisi....deca su u pitanju...sta ce oni da reade posle 7-10 dana bez mob.tel....oce li nekoga ubiti ili se samoubiti ili rasplakati ili biti depresivni ili agresivni

Back