"Kosovo je spremno za rat" Poslanik Tačijeve stranke preti: Borićemo se za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak

Ккако мислиш да ће се на даље развијати ситуација на КиМ, југу Србије?

Не знам. Само се надам да све ово што се ради, и са шиптарске и наше стране, није само припрема за потпуно чишћење Косова од Срба.

У бољој варијанти се надам да је Вучић истрговао са Американцима, и да ће се добити та заједница српских општина (као нека гаранција да ће народ тамо моћи мање-више нормално да живи) и још понешто, а за узврат ћемо ми пристати да за све у Европи Косово буде држава де факто, осим за нас де јуре. Као две Немачке својевремено.

У горој варијанти ме плаши опција да је договорена ескалација у којој ћемо ми изгубити (јер ћемо радити тако да изгубимо) и Шиптари ће се решити Срба са Косова. Видим овде на форуму да СНС-ови праве калкулације за опстанак на власти и у случају поново изгубљеног рата на Косову, и потенцијалних санкција.

Шиптари ми нису баш најјаснији. Да су до сада решили ту ЗСО, и одглумели "мултиетничност" и то, били би у далеко бољем положају. Сад, да ли су стварно ти који их данас воде умислили, као што смо ми умислили 90-тих, да су сила, или раде онако како им кажу, не могу да проценим.

Ако они раде то што раде зато што им је тако речено, најебали смо.

Srbija je prošlost.

Oterasmo pametne. Svrstasmo se na Srbe i srbe. I možda najbolesnije dozvolismo rat sa razvijenijim svetom i šiptarima...i to se čak odražava i na sve manje i manje brojnu decu...

Još samo Srbi da shvate... max 30 godina?
Baš me zanima ko će zameniti Prvog i Poslednjeg...

Ukoliko se ne dogovorimo, opstati nećemo.

Ovo je samo odgovor na uvod u temu. Niko ne zna šta će stvarno biti za deset a ne trideset godina...

Kakvih junaka na ovoj temi
Ти јеси у праву, можда ја грешим, али сам мишљења да НАТО-у не одговара рат мало већег интензитета али једна брза акција шиптара да одговара и да истерају Србе јер ако победе Руси у Украјини и успеју да поврате свој политички утицај у неке земље Европе, а на КиМ остану Срби, НАТО-у то неће никако одговарати јер ето сукоба овде већих размера, а Руси би тада нама слали помоћ, можда чак и људе, многе земље НАТО-а биле би деморалисане поразом па не би ни реаговале или би реакција била јако блага. Тиме би ми могли да урадимо нешто доле а Руси да се учврсте овде. Многе земље би тада виделе Русију као победника и неко ко може НАТО да савлада. Овако нас истерају, па ако победе Руси било би "ок јесте ли потписали све што сте потписали и сва могућа и немогућа овлашћења дали Косову и Метохији као независној држави - јесте и шта сада хоћете, нема ништа сами сте се увалили у то" А ако Русија не успе да поврати свој утицај у Европи ником ништа опет НАТО на добитку.
rusija da povrati svoj uticaj u Evropi. Daj budi ozbiljan. Ko se bojao do sad Rusije , sad je se vise ne boji. Zamisli da je tek Ukrajina imala avijaciju i pvo poput Svedske. Rusima mogu jedino da plase Evropu sa nuklearkama.

Zašto bih? Baš ste zabavni. :heart: :mrgreen:
Ал ви тако ненаучно и пристрасно приступите свему где се помињу Срби, да то не изгледа више него безразложна србофобија. За тебе, Срби ће увек бити геноцидни, јадни, бедни, Косово* ћеш вазда фароризоват...

Зато такви као ти не могу бити протумачени другачије него као провокатори

Не знам. Само се надам да све ово што се ради, и са шиптарске и наше стране, није само припрема за потпуно чишћење Косова од Срба.

У бољој варијанти се надам да је Вучић истрговао са Американцима, и да ће се добити та заједница српских општина (као нека гаранција да ће народ тамо моћи мање-више нормално да живи) и још понешто, а за узврат ћемо ми пристати да за све у Европи Косово буде држава де факто, осим за нас де јуре. Као две Немачке својевремено.

У горој варијанти ме плаши опција да је договорена ескалација у којој ћемо ми изгубити (јер ћемо радити тако да изгубимо) и Шиптари ће се решити Срба са Косова. Видим овде на форуму да СНС-ови праве калкулације за опстанак на власти и у случају поново изгубљеног рата на Косову, и потенцијалних санкција.

Шиптари ми нису баш најјаснији. Да су до сада решили ту ЗСО, и одглумели "мултиетничност" и то, били би у далеко бољем положају. Сад, да ли су стварно ти који их данас воде умислили, као што смо ми умислили 90-тих, да су сила, или раде онако како им кажу, не могу да проценим.

Ако они раде то што раде зато што им је тако речено, најебали смо.
1995g...Hrvati krecu na Srbe...naravno uz podrsku NATO i precutnu saglasnost rezima u Beogradu...jedan deo RSK, gde nije bilo napada je SBO, a odatle nije bilo protivudara srpskih snaga...sve vec dogovoreno i osmisljeno, uz aktivnu podrsku srpskih izdajnika na vlasti u Beogradu...Slobodan Milosevic i njegova bolesna zenturaca, umno poremecena Mirjana Markovic + generali srpskog porekla....jeftino su prosli, ni dlaka sa glave nije im falila....srpski narod je totsalno prolupao i postao mekan kao kiselo testo

*Srbijanac sa dalekim porijeklom iz ruba crne gore
Србијанци су иначе нижа раса, је л да?

Ђед ми је рођен у ЦГ. Ја провео скоро годину дана код њега на селу. :D

Руб ЦГ, 17км од Никшића.

Дада, Србијанци нижа раса..

Србијанци су иначе нижа раса, је л да?

Ђед ми је рођен у ЦГ. Ја провео скоро годину дана код њега на селу. :D

Руб ЦГ, 17км од Никшића.

Дада, Србијанци нижа раса..

Srbijanci su pošten radan narod, sa interesantnim običajima.

17km do Nikšića, a 2 do Bilece :D

....Ако они раде то што раде зато што им је тако речено, најебали смо.

ti si šiftar?
probajte, da li će vas ovo zveknuti ili neće, ne znam šta čekate samo?

MeagerMealyFiddlercrab-size_restricted.gif

Back