Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 21.314
Што је најјаче то је да НАТО неће дозволити да се Албанија прошири даље од Косова
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi će da se okrene.Smanji malo konzumaciju pa ti se neće okretati.
Hoćete da se borite?Nis je bugarski
Нећемо.Ћемо чекати.Hoćete da se borite?
Биће и те како. Само неће НАТО одмах нападати нас, него ће да врше осматрање, ометати средства комуникације, извиђати терен, наводити јединице и ватру. Ако будемо потиснули албанце (шиптаре) реаговаће НАТО, не класично али гађаће нас са територије КиМ-а и Албаније.Овај буцко је изгледа неки шиптарски Шешељ.
Мада не сумњам да ће се неки Шиптари, поготово млађи, примити на то.
Док озбиљно не запуца.
А онда ће бити "Хељп, НАТО, хељп..."
Баш као и ономад.
Само, ако сад озбиљно запуца, НАТЕ бити неће.
Биће и те како. Само неће НАТО одмах нападати нас, него ће да врше осматрање, ометати средства комуникације, извиђати терен, наводити јединице и ватру. Ако будемо потиснули албанце (шиптаре) реаговаће НАТО, не класично али гађаће нас са територије КиМ-а и Албаније.
Војска наша, која војска, јел то она војска из које одлазе сви који могу на боље плаћене послове, је ли то она војска која нема више резервног кадра.
Не могу Албанци, још увек нас да добију, чињеница је да смо јачи, али не дуго.
У Прешеву готово да и нема више Срба. У Бујановцу нас има али мало по броју али по власништву земље они су већина. У Нишу, Врању, Лесковцу, Прокупљу, Куршумлији, шиптари су власници 11 000 станова и кућа.
Други инвеститор на Златибору, по броју објеката, је Харадинај, да видиш само колико и каквих хотела је он власник.
Распитај се мало ко је купио земљу 320 хектара код Сремске Митровице. Ово знам јер сам у станоградњи већ дуже време.
Не треба њима класичан рат, то је навлакуша да се нашима мало дигне морал и да нам срце заигра од милине када видимо нашу дику и понос од председника. Могуће је да је и то био договор.
А Србе ће наша узданица од председника лепо разоружати, у сваком граду ће сакупљати и отимати оружје само у неће у Великом Трновцу, само неће по Прешеву, Тутину, Сјеници, Пазару...
Човече ко што ти стално предлажем, иди на форум.хр, остави се нас ође. Нисте тема. Ни ти, ни хрватска, ни хрватиIzgleda da si se ti upravo pogubio.
Ти јеси у праву, можда ја грешим, али сам мишљења да НАТО-у не одговара рат мало већег интензитета али једна брза акција шиптара да одговара и да истерају Србе јер ако победе Руси у Украјини и успеју да поврате свој политички утицај у неке земље Европе, а на КиМ остану Срби, НАТО-у то неће никако одговарати јер ето сукоба овде већих размера, а Руси би тада нама слали помоћ, можда чак и људе, многе земље НАТО-а биле би деморалисане поразом па не би ни реаговале или би реакција била јако блага. Тиме би ми могли да урадимо нешто доле а Руси да се учврсте овде. Многе земље би тада виделе Русију као победника и неко ко може НАТО да савлада. Овако нас истерају, па ако победе Руси било би "ок јесте ли потписали све што сте потписали и сва могућа и немогућа овлашћења дали Косову и Метохији као независној држави - јесте и шта сада хоћете, нема ништа сами сте се увалили у то" А ако Русија не успе да поврати свој утицај у Европи ником ништа опет НАТО на добитку.Све је то тачно. Војска нам је факат *****, баш као и цело друштво.
На нешто друго сам мислио. Ако се "озбиљно" запуца, значи да је договор у питању.
Да се мало коригује стање на терену.
Без дозволе НАТЕ ни ми ни Шиптари не смемо ни да прднемо.
Поготово сада. Угасили би нас као шибицу.
Ти јеси у праву, можда ја грешим, али сам мишљења да НАТО-у не одговара рат мало већег интензитета али једна брза акција шиптара да одговара и да истерају Србе јер ако победе Руси у Украјини и успеју да поврате свој политички утицај у неке земље Европе, а на КиМ остану Срби, НАТО-у то неће никако одговарати јер ето сукоба овде већих размера, а Руси би тада нама слали помоћ, можда чак и људе, многе земље НАТО-а биле би деморалисане поразом па не би ни реаговале или би реакција била јако блага. Тиме би ми могли да урадимо нешто доле а Руси да се учврсте овде. Многе земље би тада виделе Русију као победника и неко ко може НАТО да савлада. Овако нас истерају, па ако победе Руси било би "ок јесте ли потписали све што сте потписали и сва могућа и немогућа овлашћења дали Косову и Метохији као независној држави - јесте и шта сада хоћете, нема ништа сами сте се увалили у то" А ако Русија не успе да поврати свој утицај у Европи ником ништа опет НАТО на добитку.
Ne zaboravi da je na Kosovu kontigent hrvatske vojske, i da je svaka priča o Kosovu zanimljiva i Hrvatima. Držimo dole preko 300 vojnika, 2 helikoptera, obavještajni tim, medicinski tim, cijela oklopno mehanizirana bojna je dole.Čoveče ko što ti stalno predlažem, idi na forum.hr, ostavi se nas ođe. Niste tema. Ni ti, ni hrvatska, ni hrvati
Milanovic je rekao da smo ipak najbilizi i da se trebamo postivatiNe zaboravi da je na Kosovu kontigent hrvatske vojske, i da je svaka priča o Kosovu zanimljiva i Hrvatima. Držimo dole preko 300 vojnika, 2 helikoptera, obavještajni tim, medicinski tim, cijela oklopno mehanizirana bojna je dole.
Kakva je danasnja generacija srbijanaca siptari ce uzeti i Beograd.
Republika Srpska.Vas je tamo malo.Pa opet CG da bude najjači centar Srpstva.
Republika Srpska.Vas je tamo malo.
Ništa od vas dok nemate Gedžu da vas čuva.Republika Srpska.Vas je tamo malo.
Ma to sad nije vazno bitno je da pobedimo i opstanemo.Dok imamo Njegoša, nas je više no dosta.
Ajde nemoj biti budala Gedzo danas nije sposoban sebe da odbrani.Ništa od vas dok nemate Gedžu da vas čuva.
Ma to sad nije vazno bitno je da pobedimo i opstanemo.
Ja sam za to da se ujedinimo srbi u Crnoj Gori i srbi u Republici Srpskoj imacemo najjacu srpsku drzavu.I najzdraviju.Držite se nas u CG a ne Srb. i pobjedicete.