"Kosovo je spremno za rat" Poslanik Tačijeve stranke preti: Borićemo se za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak

mast

Iskusan
Poruka
5.043
Poslanik Demokratske partije Kosova Hisen Beriša poručio je danas da je tzv. Kosovo spremno za rat, kao i da će se u slučaju sukoba sa Srbijom boriti za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak.

- Kosovo je spremno za rat, ukoliko sloboda, integritet i suverenitet zemlje budu narušeni. Međutim, treba da znate da to neće biti jedini sukob. Podsećam vas i podržavaoce Srbije da će se, u slučaju rata sa Srbijom, bitke voditi u i za Niš i Kuršumliju, zemlju mojih predaka, Rašku i Sandžak", naveo je Beriša u Fejsbuk objavi upućenoj specijalnom predstavniku EU Miroslavu Lajčaku koji je prethodno izjavio da je na severu KiM moguća samo normalizacija ili konfrontacija.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...jeve-stranke-preti-boricemo-se-za-nis/lw61s4g

Poslanik Demokratske partije Kosova Hisen Beriša poručio je danas da je tzv. Kosovo spremno za rat, kao i da će se u slučaju sukoba sa Srbijom boriti za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak.

- Kosovo je spremno za rat, ukoliko sloboda, integritet i suverenitet zemlje budu narušeni. Međutim, treba da znate da to neće biti jedini sukob. Podsećam vas i podržavaoce Srbije da će se, u slučaju rata sa Srbijom, bitke voditi u i za Niš i Kuršumliju, zemlju mojih predaka, Rašku i Sandžak", naveo je Beriša u Fejsbuk objavi upućenoj specijalnom predstavniku EU Miroslavu Lajčaku koji je prethodno izjavio da je na severu KiM moguća samo normalizacija ili konfrontacija.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...jeve-stranke-preti-boricemo-se-za-nis/lw61s4g
Pa ono, zašto ne...? Zašto bi Srbi bili jedini koji snivaju velikodržave? Albanci su imali dobre učitelje u pogledu velikodržavnih svjetonazora. Sada oni guraju ono što Srbi nisu uspjeli 1990-ih. Ostaje za vidjeti hoće li Albanci biti uspješniji od Srba u tom pogledu.

Они су били више разбојници него војници. У међувремену су добијали и тек добијају најсавременију обуку и оружја и оруђа. Просек становништва је знатно млађи него код нас. Није добро ни најмање.

Они су били више разбојници него војници. У међувремену су добијали и тек добијају најсавременију обуку и оружја и оруђа.
Boj ne bije svijetlo oružje...

Просек становништва је знатно млађи него код нас. Није добро ни најмање.
Pa?
Šta će, da se takmiče u trčanju 100 metara sa preponama sa nama?

Zemlja tvojih predaka?

Anadolija bato sa belo ćapicom

Unistise "Zastava oruzje", gledaju da razoruzaju Srbiju, slucajnost?
Tako je, odlično si shvatio izlaganje vašeg gazde kod zadnjeg deljenja sendviča.
Zamisli, onu silu od naoružanja koja je pretekla posle Ponoša i Tadića, Vučić pokušava da uništi.
Dobro je da ste vi inteligentniji to shvatili na vreme...

Tako je, odlično si shvatio izlaganje vašeg gazde kod zadnjeg deljenja sendviča.
Zamisli, onu silu od naoružanja koja je pretekla posle Ponoša i Tadića, Vučić pokušava da uništi.
Dobro je da ste vi inteligentniji to shvatili na vreme...
Ako ste toliki branioci Srbije i busate se u grudi stalno sto nesto ne uradiste da ispravite tu nepravdu??

Ne deli meni niko sendvic niti bilo sta,
Pa zašto onda pišeš takve gluposti?

JA stojim iza svake svoje reci ovde napisane za razliku od vas koji ste ucenjeni poslovima i slihtate se vlastima.
I ja stojim iza svega što napišem.
Samo što, na vašu veliku žalost, radim u stranoj firmi, niti me ko pita za koga sam, niti ja to pitam nekoga.
Imamo pametnija posla.

Zelezara Sartid , EPS, BOR- Majdanpek, Zastava oruzje, Zastava automobili ....
Uništili?
Pa jel vas gazda obavestio da su nam ameri vratili železaru za 1 dolar?
I slovima: Jedan dolar.
EPS nije uništen, niti će biti, daleko od toga, to što su se nesposobni uvalili preko veze je druga priča.
Zastava automobili je prodat žabarima dok su žuti lopovi bili na vlasti, nikad to nije radilo kako treba.
A Zastava oružje radi, samo prilično kilavo, sa pola kapaciteta.
Kažu upućeni ljudi da u fabrici svaki dan fali najmanje 40% radnika.
Tako da to nije sigurno do Vučića, nego do našeg mentaliteta - u stranim firmama izlome kičmu jer
znaju šta im sledi ako zabušavaju, a u državnim firmama je: - Ma, ko ih hebe, ne mogu mi ništa...

Посланик Демократске партије Косова и бивши командант ОВК Хисен Бериша изјавио је да су спремни за рат са Србијом, борићемо се и за Ниш,Куршумлију,Рашку и Санџак

▪️Упозорио је да Косово има око 70.000 војника са ратним искуством, који ће бранити суверенитет.

Back