VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
Nešto razmišljam..... šta ovaj dijalog-sporazum-šta li je..... donosi Srbima južno od Ibra?
Jel njih uopšte neko spominje?
glavobolju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto razmišljam..... šta ovaj dijalog-sporazum-šta li je..... donosi Srbima južno od Ibra?
А до сада су живели без главобоље.glavobolju...
То је само један примера како Шиптари замишљају ту "интеграцију Срба у Косовске институције" у које је их ова активност наше државе гура ,без обзира како се то етикетирало.Dobar clanak na ovu temu;
"Srpska setva albanska žetva
„Posejao sam preko dva hektara pšenice prošle godine. Došao je Albanac i požnjeo mi žito. Kaže da zemlja nije moja. Ja sam, sad opet, preorao njivu i sejaću, a ko će žnjeti videćemo”, kaže Slavoljub Savić iz Batusa. On nije jedini, isto se desilo njegovim rođacima i komšijama. Prvo su im 1953. Godine komunisti oduzeli zemlju da bi im devedesetih bila vraćena. Sada im je ponovo oteta kosovskom privatizacijom i „pripada” ovdašnjoj grupi „Viktorija” iza koje je nezvanično vrh kosovske vlasti..."
http://www.intermagazin.rs/zivot-sr...c-pozanje-zito-i-kaze-da-to-nije-moja-zemlja/
То је само један примера како Шиптари замишљају ту "интеграцију Срба у Косовске институције" у које је их ова активност наше државе гура ,без обзира како се то етикетирало.
Тачно и зато нико нема права да каже да не зна шта ће се догодити.Све се већ догодило и показало.Те државе показују институционално и ваниституционално да за Србе нема места у њима.Мислим да су уцењени ситуацијом необјављене окупације Србије(оно што ја зовем мека окупација)у чијем одржавању привида учествује једна за другом свака власт у Србији почевши од Кумановског споразума до данас.Sve je to vec uradjeno u Hrvatskoj srpskom narodu! Samo nema ko da vidi i nauci! Zanima me cime je srpska vlast ucjenjena da ne moze nista odbiti!
izvinte me na smetnji, samo da postavim jednu fotku
da mi se ne izgubi ...
![]()
Као дан!!!!Da li je sada nekima jasnija ona čestitka tri sata pre zatvaranja birališta ... ?
Господо,
жао ми је, но Ви сте само колатерална штета на путу у просербску будућност, обећану.
Nemojte da nas žalite imamo i mi ruke i puške da se sami branimo a mira nećete takvim načinom i demagogijom doneti na severu Kosmeta samo da znate.
NE POSTOJI
DANAS PRODAJU KOSOVSKE SRBE, A SUTRA PREOSTALE
За просербку удругу је сасвим свеједно да ли из Приштине, Бањалуке, Книна ил Крагујевца.
Довољно је да си Србин, дакле сметаш будућности.А ти пуцај просербиа ће прва прискочити у помоћ пријатељима, то је њена обавеза, свидело се неком или не.
„Mi smo državljani Srbije i niko nema pravo da nas gura u nezavisnu tvorevinu , da nas tretira kao nacionalnu manjinu i etničku skupinu i da razgovara o ljudskim pravima nacionalnih manjina“,
Srbi sa KiM su narod države Srbije koji ne traži ništa što mu ne pripada.Na prošlogodišnji Sretenjski referendum, kada su građani rekli šta misle o institucijama samoproglašene države Kosovo i međunarodna zajednica ne može da ima duple aršine kada su u pitanju Srbi i Albanci.
„Ako su devedesetih godina prihvatili da kosovski Albanci ne žele da žive u državi Srbiji moraju da prihvate i da Srbi ne žele da žive u nezavisnoj državi Kosovo i ako govorimo o realnosti onda je realnost da je u južnoj Kosovskoj Mitrovici predsednik Opštine Avni Kastrati a u severnoj Dragiša Vlašković“, rekao je Nedeljković i naglasio realnost je i da Priština ne kontroliše sever pokrajine kao što Beograd ne kontroliše jug.
Pa ako je to jedini put ka slobodi Srbije što da ne, ne plašimo se ni da Beograd krene protiv severa Kosmeta.Videlo se i kada je Beograd uveo sankcije republici Srpskoj pa su ipak uspeli da se izbore sa tim.
А они продати јуче већ су заборављени.
Реалност, ебига....
DOK TRAJU SEĆANJA - DOTLE JOŠ POSTOJIMO