vujadin
Poznat
- Poruka
- 9.689
Значи да нам ти не желиш сретну нову 2008 годину, па ниси то морао замотати у толико речи. Ја теби ипак желим да ти буде сретна, али не у том правцу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacy, pa odgovori mi da li da kupujemo Kosovo sa onima na njemu ili bez njih.
Nemate vi para za to! Ipak, Kosovo nije na prodaju.![]()
:-PЗначи да нам ти не желиш сретну нову 2008 годину, па ниси то морао замотати у толико речи. Ја теби ипак желим да ти буде сретна, али не у том правцу.

ops:Sta da ti da? Zar Kosovo nije izgubljeno (mada se ne moze reci da je izgubljeno jer nije nikad bilo vase). Kosovo dobija nezavisnost DE JURE 2008 i tacka
ми имамо доказе да је наше, свака црква сваки манастити то може рећи. Сваки бусен српском крвљу натопљен ти прича исту причу. Да видим прогласили сте независнос већ 2 пута као се најављивали па шта би? Ајде доћи ће и тај 6. фебруар па ћемо да видимо. Знаш кад ћете ви добити независност негде између 31, фебруара и 7. лимбурга, копилад турска
Sta da ti da? Zar Kosovo nije izgubljeno (mada se ne moze reci da je izgubljeno jer nije nikad bilo vase). Kosovo dobija nezavisnost DE JURE 2008 i tacka

......... Од кога???Hmmm, opet su uvrede pocele. Nadam se da ce moderatori odraditi svoj posao. Dokle vise ovako?
ми имамо доказе да је наше, свака црква сваки манастити то може рећи. Сваки бусен српском крвљу натопљен ти прича исту причу. Да видим прогласили сте независнос већ 2 пута као се најављивали па шта би? Ајде доћи ће и тај 6. фебруар па ћемо да видимо. Знаш кад ћете ви добити независност негде између 31, фебруара и 7. лимбурга, копилад турска
Али, понављам - треба се уздржати, и тако неће постићи циљ.
Svim ucesnicima Foruma : Sretna vam Nova 2008 Godina.
Zelim svima obostranu TOLERANCIJU, OBJEKTIVNOST, POSTOVANJE....................i iznad svega da ne dozvolite da postanete zrtva nacionalizma i mrznje kojima vas pojedini ucesnici Foruma (svesno ili nesvesno) pokusavaju inficirat.
Posebna cestitka za urednike Foruma koji su se pokazali izuzetno kvalificirani za posao koji obavljaju.

Kosovo je SRBIJA![]()
Kosovo je SRBIJA![]()
Nije problem sto ke Kosovo Srbija. Nevolja, i to ogromna, je u tome sto je Srbija Kosovo.Kosovo je SRBIJA![]()