KOSOVO DA SE PRIPOJI ALBANIJI

• Začetnik teme Začetnik teme Lamb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lamb

Primećen član
Poruka
868
Pre 1h sam citala vesti na TV Metropolis u kojima pise da jedna Albanska partija trazi da se Kosovo ujedini sa Albanijom, ponisti zahtev Dika Martija o zahtevu za istrazivanje trgovine organa i promeni ustav Kosova.

Samo preko mene mrtve

Poslednja izmena:
Pre 1h sam citala vesti na TV Metropolis u kojim pise da jedna Albanska partija trazi da se Kosovo ujedini sa Albanijom, ponisti zahtev Dika Martija o zahtevu za istrazivanje organa i promeni ustav Kosova.

Samo preko mene mrtve

[Ne_Vazim_Se];17097472:
:lol: podrzavam stav al bolje ti ostani ziva :ok:

Такође подржавам ваш став...
:)

Albanija moze samo posrbljena da se pripoji Srbiji :) -1.800.000 siptara. Koliki je genocid pocinjen nad Srbima u 1. i 2. ratu od te albansko muslimansko fasistckih bandi, mi bar imamo pravo da isto to uradimo nad 50 miliona ljudi i da nam niko nista ne kaze.

A sto mi lepo ne pripojimo Albaniju i zapadnu Makedoniju nama, prekrstimo Siptare muslimane u pravoslavnu veru i onda svi zajedno lepo krenemo u jednu sveobuhvatnu cistku mufljuza, nadripoliticara, terorista, ratnih zlocinaca, trgovaca ljudskim organima, oruzjem, drogom i pridruzenih sitnih kriminalaca?...

Ja sam jednom vec rekao da me albanski blok u srpskom parlamentu ne plasi... naprotiv. MEDJUTIM - nekoga plasi mogucnost da jednog dana ljudi ne pocnu da se bave pravim problemom, a to su kriminalci na vlasti u Beogradu, Nisu, Novom Sadu i Pristini.

Pre 1h sam citala vesti na TV Metropolis u kojim pise da jedna Albanska partija trazi da se Kosovo ujedini sa Albanijom, ponisti zahtev Dika Martija o zahtevu za istrazivanje organa i promeni ustav Kosova.

Samo preko mene mrtve

Нека си ти жива и здрава, а они би да припоје читаву југоисточну Европу кад би могли, него нешто им се дрма столица...ни Амери им нису што су били...

Samo preko mene mrtve

Kosovo nije ni srbijansko ni albanijansko ni srpsko ni albansko, vec kosovsko.

Osudjujem hegemonisticke zahteve doticne partije iz Albanije, i ocekujem osudu od strane Republike Kosovo prema doticnoj partiji.

Back