- Poruka
- 32.027
kako to muškarci mogu u svakoj prilici da vide svog aparata a ženama treba ogledalo da bi videle vadzajnu(pa i tad je nekad problematično)? kako je to promaklo prirodi da uredi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako to muškarci mogu u svakoj prilici da vide svog aparata

kako to muškarci mogu u svakoj prilici da vide svog aparata a ženama treba ogledalo da bi videle vadzajnu(pa i tad je nekad problematično)? kako je to promaklo prirodi da uredi

Kosmička nepravda je i to što ti svako veče pred spavanje govorim da te volim, što sam na youtube naučio da sviram serenadu, pa sam ti dolazio pod prozor i svirao istu, što to sveže cveće koje ti stiže od mene bacaš u štalu, što, kad odeš u pekaru preko puta za vreme velikog odmora da jedeš, ona teta ne naplati užinu jer sam ja platio za tebe unapred, i to što nisi kredit uplatila 2 godine, jer sam ti ja stalno uplaćivao, i to što sam kačio kondome na tvoju žicu za veš, pored tvojih boxerica i to što sam ti krao donji veš i mirisao ga u mraku, i to što sam ti postavio kameru u wc-u i gledam te dok se tuširaš ili kakiš i to što si lako polagala predmete, jer sam ja pretio profesorima da ti daju prelaznu ocenu, i to što te ne banuju zbog tvog ponašanja, morao sam da kresnem par moderatorki zbog toga... sve zbog tebe, a ti ni da me pogledaš. E, to je kosmička nepravda, Pussy Galore.
strašnokul mlatonije to nepravda nego stvar evolucije
pusi bi videla izmedju nogu da se nisi uspravila i da idesh chetvoronoshke
samo bi tada bila dlakava sva i smrdljiva i zeshtji gabor majmunica jer lice i lepota ne bi bili vazni kad bi pusi bila lako fizichki dostupna odpozadi
tuki je kad smo uspravljeni lakshe vidljiv jer mora da bude napred da bi lakshe ushao i bio pristupachniji sguza dok smo ishli na sve 4
misionar je samo posledica te deformacije zvane uspravljanje na 4 noge inache jedini pravi prirodni polozaj za nas majmune je doggy style bejbi
![]()

ili ne, otkud znam, samo mi se tako čini dezenski.

vide i to kad je u erekciji
ili ne, otkud znam, samo mi se tako čini dezenski.
kako moizesh da vidish erekciju kad je unutra![]()
Srce aj sledeci put i ubuduce kad se nesto setis ispravi post nemoj da ih redjas
vide i to kad je u erekciji
pa ne misila sam da priča o onoj strani valjka što se ne vidi kad je dole, bez da se potpomaže,ma u stvari ne znam šta sam mislila
e boli me ku rac da ispravljam post, dosta se time bakćete vi kompleksaši

e, ovaj... krpelju,
koliko još planiraš da budeš dosadan