Sta mislite o Kosmetu za putovanje? Nisam ljubitelj Kosmeta, ali imam neke planove da odem tamo u 2008. Za pocetak sever (Leposavic).
Jel ima neko bilo kakva iskustva?
Jel ima neko bilo kakva iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako da sam nakon Gracanice begao nazad za Bg (kombijem do Mitrovice, i posle autobusom kuci). I naravno nesto sto bih ti definitivno preporucio jeste ski vikend na Brezovici. Ja ove godine planiram ici da skijam koji dan na Brezovici, ali nesto me finansije zezaju, tako da se nadam da cu do februara nesto srediti. A u aprilu bi trebalo da skoknem do Patrijarsije, pa ako ne budes otputovao do tada, prenecu ti utiske.Mislim... koji komentari, verovatno ste za taj deo Srbije culi samo preko televizije, pa tako pricate.
... kad ono ispade skroz suprotno... Eto vidis, a ja sam bas imao neko bzvz misljenje o Prizrenu, mada ga nikad nisam video... ali mi je sam naziv nekako... kad ono ispade skroz suprotno...
Jedno od tih mesta je Juzni deo Mitrovice.. mada koliko cujem u poslednje vreme, i tamo polako krecu da idu Srbi, i da je uglavnom samo oko msota situacija uvek vruca...
Razmisli malo... ti da vidis Siptara u gradu.. a u Bg ih ima sigurno oko 20 - 50 hiljada (koliko sam bar ja saznao, mada ta cifra mozda i nije ni blizu tacna), da li bi skocio i ubio ga? ... pa nije to tako kao sto ljudi misle, setas gradom i neko dodje i ubije te tek tako...