kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 48.212
GlupoDa se vratimo na temu. Već ima i predloga da se organizuju i odgovarajuće formacije…
Pogledajte prilog 1648128
@Straks92, kako ovo deluje? Kolega @dulesrbenda?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GlupoDa se vratimo na temu. Već ima i predloga da se organizuju i odgovarajuće formacije…
Pogledajte prilog 1648128
@Straks92, kako ovo deluje? Kolega @dulesrbenda?
To je predstavaKakvi klošari, ne znaju ništa da urade kako treba, pa čak i da se potuku. Sam bih naslagao 7 ovih balvana. Pri tome bi pola od naslaganih umrlo od srčanih udara
Sjor Brnabic ce moci da bira izmedju muskog i zenskog paviljonaA utočište za vas Kurtijeve poštene Aljbance?
Kako zamišljaš prijem u EU sa ovakvim jeretičkim stavovima?
To sam i ja cuo,i tako je i ono malo preostalog parlamentarnog testosterona potroseno u remecenju javnog reda i mira , preznojanih pazusnih jama , masnih cela ,i medjusobno izgazenih cukljeva ,namrstenih celavih temena glave jer nema vise ni kose da se pocupaju ko deca, pokidnih kosulja, soft udaraca od kojih vise boli stipanje, grebanje, i zavrtanje testisa ,bezumne adrenalinski indukovane grimase a recnik da se coban postidi avaj .....sta ce reci Coban