Bez ljutnje, ali iz vašeg navoda mogu isčitati onu: Tko nije za nas, taj je protiv nas, odnosno Vučićev satelit... To je poznata floskula u demokratskoj borbi za glasove... To može biti u jednu ruku i istina, ali to nije bila tema mojih upisa.
tema je da sluzbeno, koliko znam i Nestorovic, Nada, Dveri i Zavetnici podržavaju studentske prosvjede, ali nisu kompatibilni s lijevo-liberalnim partijama (Djilas, Marinika, Tadić...), koje su najglasnije u podržavanju studentskih prosvjeda (odnosno, budimo realni, misle da bi upravo oni na njima mogli najviše politički profitirati)...
Što god tko mislio i napisao, te partije (Nesterović, Nada...) će pokupiti neki postotak glasova na nekim budućim parlamentarnim izborima (možda ne baš te, ali ce se pojaviti neka nova, kao sto se prosli put pojavio Nesterović), koliko god ih vi (u svom upisu) ili lijevo-liberalna oporba optuživala za (moguću) suradnju s Vučićem... Koliki će taj osvojeni postotak biti, ostaje tek za vidjeti... Ali po svemu sudeći radit će se o nekom značajnijoj brojci, koja bi kako sada stvari stoje mogao biti i odlučujući u formiranju nove vlasti u Srbiji nakon slijedećih (da li privremenih) parlementarnih izbora...
Kosjerić pokazuje da neka nada i postoji (da se kosjerićki rezultati preliju na republički nivo, Vučić bi puno teže formirao parlamentarnu većinu, ali mislim da bi je uspio formirati... S druge strane, sudeći po rezultatima iz Zaječara, sve ostaje isto kao i prije prosvjeda.
To pokazuju brojke, a sad koliko one nekome odgovarale ili ne, to je druga priča...