Truman
Elita
- Poruka
- 24.144
Naredne godine će imati 25 čime će izaći iz statusa mladog igrača...I šta će onda? Niti će ga trpeti samo zbog nekakvog potencijala niti će kako stvari stoje eksplodirati. Još ako ode u NBA tamo ćega pojesti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naredne godine će imati 25 čime će izaći iz statusa mladog igrača...I šta će onda? Niti će ga trpeti samo zbog nekakvog potencijala niti će kako stvari stoje eksplodirati. Još ako ode u NBA tamo ćega pojesti...
Nema Bogdanovic sta da radi u NBA-u, tamo bekove kao sto je on jedu za dorucak. Bekovi danas i bekovi nekad, to ti je drugi sport, objektivno. Bekovima je generalno i najteze da se probiju u modernoj kosarci.
U Nba iz Evrope u 90% slucajeva se traze i idu centri tako da ti je prica deplasirama
Valjda to potvrdjuje moju pricu?U Nba iz Evrope u 90% slucajeva se traze i idu centri tako da ti je prica deplasirama

U Nba iz Evrope u 90% slucajeva se traze i idu centri tako da ti je prica deplasirama
Na papiru deluje da ima, ali ja to ne vidim u igri. Ne ide iznad obruca, a trebao bi sa tom visinom i rasponom ruku, cak i kad zakuca mi deluje nekako jedva, dok mi izgleda i slab u prodoru, jako ga je lako izbaciti iz ravnoteze. Npr. Bojan Bogdanovic mi deluje stameniji u kontaktu i brzi na nogama...Pa ima Bogdan dobre fizikalije za NBA, ima raspon ruku 215 i veoma dobar odraz.

Ne treba zaboraviti i veliko dostignuce da je delom omogucio papazjaniju u vezi KKCZ-KKFMP-KKILR, (radio sve sta on zeli), kao i da su za njegovog mandata ugaseni ZKK Partizan kao stozer danasnjih uspeha zenske reprezentacije, a da je KK Partizan delom i zbog njegovih odluka sveden na debelo drugo mesto - pomenucu samo poslednju, ucenu da klub izadje iz EK, iako je svo vreme nastupao kao neko ko radi na tome da nasi klubovi igraju ULEB. Zapravo, obezbedjivao je Zvezdi nastup u EL, a kada se to osiguralo, krenuo je da osigurava da ih niko odavde nece ugroziti u tome. Ne treba zaboraviti ni da je bio Covicev prilikom napada i rusenja starog rukovodstva ABA lige, da bi se stvorila nova frankestajn liga u kojoj se ne zna ko igra i ko sta radi, gde igra cak i tzv. FMP kao klasican sukob interesa.
Sve u svemu, takav tajFun ce da se hvali onim sto su postigli kosarkasi, Ivkovic, Djordjevic, Marina, njihov strucni stab i igraci koje su pozivali i koji su se marljivo odazivali i dobro borili.
Kad je promjenio boje dresova? Iz plave u crvenu jel?Predsednik koji je radi ugodjavanja premijeru reprezentaciju preobukao u boje njegovog omiljenog kluba, za istorijske anale.