No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.449
Hrvatski komentator nakon Jovićevog koša - komentatoru svaka čast na svemu izgovorenom nakon toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoking: Jugoslavija je tvorac moderne košarke

Ja igrao na kengure ali uz više od 152 poena........j.bg kenguri će dobiti ali ne verujem i ja.

Pa ja bi bas rekao da su se oduvek vise oslanjali na centre i na unutrasnju igru a spolja sta ubace ubace, jer vec duzi niz godina unazad imaju bas jake centre pocevsi jod od Luka Longlija pa na ovamo , mada igraju hrabro i cvrsto i ne prezaju od nikog, sad koliko ce nam leci kao protivnik videcemo.
Mada ja samo ne znam kome bi pre poplavile ruke od udaraca , meni se nesto cini da bi pre nasi tu izvukli deblji kraj nego oni, Australijanci deluju bas onako kao tvrda ekipa , kao recimo sto su Irska ili te ostrvske ekipe u fudbalu, koje mozda nisu tako tehnicki potkovane ali su uglavnom svi visoki, stameni, jaki u duelu, dobri u skoku i uvek igraju na granici zutog kartona.
Recimo protiv Amera bi to moglo pre da upali nego protiv Australije, jer DiAndre Dzordan razvaljuje konstrukciju sa linije za slobodna bacanja a Kazins je igrac koji ima kratak fitilj i koga nije tesko isprovocirati.

Takođe, dremka pa buđenje u najgore vreme po organizam.![]()

.
Australija dugo godina,, do 2002. nije puno ni posvećivala pažnje košarci.
Igrala je sva velika prvenstva, više se vodilo računa o napadu, trči i pucaj je bio njihov zaštitni znak.
Tek od 2002.g kada je jedna generacija Novog Zelanda izbacila Australiju sa svetskog prvenstva, što je ogmromna sramota za njih,, počelo je da se radi na razvoju košarke kod kengura.
Tada se napustilo stroga trči i pucaj taktika, i više se pažnje posvećivalo unutrašnjoj igri.
Medjutim, i dalje je to ostala prvenstveno pucačka ekipa, naravno na novom, višem nivou.
I dalje suviše zavise od šuta spolja
A protiv šuterskih ekipa najbolji lek je sekira.Prvih 10 minuta, posle je lakše.
To je najbolje demonstrirano u finalu EP1997. kada smo urnisali Mejersa i Fućku, te iako te godine za klasu slabiji od Italaijana, lagano osvojili EP.