Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bice vrlo teska utakmice za obe ekipe , Brazil ima mozda bolje i iskusnije igrace, ali ne igraju nesto organizovano i previse se oslanjaju na individualne kvalitete.
Mislim da danas kvalitet igraca nece biti presudan , vec onaj tim koji bude vise zeleo da pobedi, imao vecu zelju i vise srece ce proci dalje.
Takodje nas adut je i to , sto je jako jako tesko pobediti jednu ekipu 2 puta na istom turniru i to za nepunih nedelju dana.
Inace ja mislim da je Brazil jedna izuzetna ekipa , ali ne i izuzetna takmicarska ekipa , jednostavno tesko se nose sa ulogom favorita i igra na rezultat im bas i nije jaca strana.

Poslednja izmena:
Potrebno su dve stvari, da nam krene sut, i da njihovi centri naprave faulove, i dobijamo ih rutunski.
sumnjao sam u Djordjevica, ali sa Grcima je bio dobar, pravovremene izmene, dobra taktika-nasao je slabe strane Grka, dobro je prpremio igrace i utakmicu, nadam se da ce i danas da bude na nivo.

Mi i ameri smo dve reprezentacije koje su dosli sa drugim (mozda i trecim ) timom, a dobro guraju

Npr pratim ESPN radio,igrama američke reprezentacije na FIBINOM svetskom prvenstvu u Španiji se ne pridaje neki značaj, informacije se tek spomenu.
Dok se o NBA ligi govori konstantno.
Mnogi igrači redovno otkazuju učešće u reprezentaciji na svetskim takmičenjima i niko ih ne optužuje u javnosti zbog toga.

Npr.
Najbolji američki tim u Španiji bi bio:

Vestbruk(Oklahoma),Rouz(Čikago),Džejms(?),Durant i recimo Grifin(LA Klipersi).
Uz Boš,Kevin Lov,Stefan Kari, Kajl Irving,...

A prvu postavu sada čine neki koji se ne nalaze ni u top 20 najboljih u NBA.

Nismo losi samo da se raspucamo. Imali smo par bezveznih suteva uglavnom od strane Markovica. Treba forsirati spoljnu liniju u napadu kao sto to Brazilci rade. Bjelica im pravi decu i u napadu i u odbrani. Steta za njegova dva faula ali neka odmori malo igrao je celu cetvrtinu. Otvorili su nas trojkama moramo malo da branimo to. Da proba Teo koga ide sut na ovom mecu i Bogdan. Ne treba Markovic da nam sutira spolja.

Sem nekoliko glupavih pomoci koje su rezultirale sutem Brazilaca spolja, delujemo odlicno u odbrani.
Nenea treba izgurati iz reketa, a Splitera pustiti unutra, i to ce biti kljuc.
U napadu, da nema Teodosica propast.
Bogdanovic se usr.ao na pocetku, ostali samo gledaju Teodosica.
Videlo se zadnji minut, kada je Teodosic izasao...Bez ideje, cak i sa strahom da uzmu loptu.Dobi je Krstic, horog jedva udje, ali nece to moci stalno tako.
Ako se neko ne prikljuci uskoro bice zaje.bano.

Kao sto rekoh............Livada do Spanije.
Rutinski dobijen mec, uz ranijenavedeni recept.
Cim smo u drugom poluvremenu bekovima "zabranili" pomoc centrima, igra Brazila se potpuno raspala.
U napadu se prikljucio prvo Raduljica,pa Krstic, a onda ih je Bogdanovic dokrajcio.

Izuzetno sam sretan i rodostan zbog ovog neverovatnog uspeha nase reprezentacije, i jos posebno zbog......
Svima onima koji, za razliku od mene misle da je Bogdanovic veliki igrac, SAD JE PRILIKA.
Sa sjajnim Bjelicom , odlicnim Teodosicem, i AKO na tom nivou bude i Bogdanovic, ja ocekujem plasman u finale.

Ili jesi ili nisi.

Bicu presretan ako pokaze da JESTE......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back