- Poruka
- 23.934
I ovo je veliki uspeh. Da su nam tu Savanović, Mačvan, Micov, Nedović, Lučić, Erceg... dobili bi ih 100%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma koji ce nam, imamo mi Bircevica i Katica na tim pozicijama, top evropsku klasu...
Mislim da ga Đuro Ostojić ipak tuče.![]()
Gde se seti ovoga?
Niko od onih, koji su pre prvenstva tj. u grupnoj fazi pisali gluposti tipa "prolazak grupe bi bio podvig", "Djordjevic je nula od trenera" itd. da se javi i da kaze da je jeo g*vna i da nema pojma. Sad komentarisu u fazonu "nisam ocekivao, ali mi je bas zato drago".A nedaj Boze da smo izgubili juce, mogu zamisliti na sta bi to licilo...15 strana pljuvanja po svakom od igraca i po treneru. Srpska posla...
Nego, 1/4 finale je uspeh - tu nema price. Mozemo vec biti zadovoljni bez obzira na ishod meca protiv Brazila. Ako sabijemo Brazil - mozemo biti presrecni.
Kako god da bude: nema mesta za pljuvanje i nezadovoljstvo.
- - - - - - - - - -
I neka zauvek ostane tako.![]()
И опет:БРАВО ! Уштедео си ми писање !
За обе ствари:о селектору и репрезентацији(пљувању по њима), и о странцима у нашој репрезентацији(дај Боже да их никад не буде).
И само да напишем и овде:Дик Адвокат имао 100% подршку пре било које(прве ) утакмице,а један Саша Ђорђевић се пљује исто док још није ни честито "сео" у селекторску столицу.![]()
Katić je najgori igrač u istoriji reprezentacije.
Mislim da ga Đuro Ostojić ipak tuče.![]()
Ne. On je igrač kontraritma i neverovatne antikošarkaške propagande...Rasko je prosle godine igrao koliko je mogao, a sasvim se solidno snasao na prisilnoj ulozi cetvorke.
.
Gori od gorega.
U Španiji sledi epski potop srpske košarke.
Ova ekipa je prežaljena pre nego što je otišla.
Čak je ovde bilo ljudi koji su smatrali da od moskitosa možda nešto i bude, ali u ovu Đorđevićevu selekciju niko ne veruje. Bićemo zadovoljni ako pobedimo Egipat i Iran...
Nema mesta neverici i čuđenju. Svi smo znali da je Đorđević trenerska nula kada je nasledio Dudu.
Ovo u Španiji će biti potop epskih dimenzija. Hebeš reprezentaciju u kojoj su Katić i Simonović. Ja se samo nadam da će obojica što pre otići iz Zvezde.
Ђорђевић је дилетант, попут Михајловића и наравно да ће бити дебакл.
Kravic prosao na spisku, Katic otpao, na kraju Katic zavrsio u timu, Kravic nije
Djordjevic je izgubljen skroz
nema veze, imamo Jovica kod kojeg se vidi znatan napredak... pretprosle sezone je postizao 0.5 poena po mecu, prosle 4... to je 8 puta vise
Dobili smo novog Mihajlovica definitivno!
Tepic, Paunic, Miljenovic, Rebic, Andjusic sve je to ocaj zivi, daj zato igraca koji igra u pasteta ligi u timu koji u istoj ne moze da bude ni u prvih 5...
Jos sam u prvom momentu pomislio da se radi o Branku Milisavljevicu Zeki![]()
![]()
pa realno tu ima 2 igraca da nesto vredi
ne znam kog trenera da uzmes sta da radis kad nemas ni postenu petorku
Samo ne znam što se zamajavamo sa turnirima kod kuće i domaćinskim suđenjem [/U]kad će da nas leše sudije na prvenstvu.
За подвучено се слажем...остали ...па препознајте се![]()
Ne. On je igrač kontraritma i neverovatne antikošarkaške propagande...
За подвучено се слажем...остали ...па препознајте се![]()
А ти баш знаш да га је изпонижавао тек онако ? Ја не знам.И ја нисам бранио тај потез,већ сам цитирао нека од пљувања...пре почетка утакмица.
Не кажем да није погрешио у позивању појединих играча.(по мени 2,3 само),али није заслужио пљување пре било које утакмице,а тек пораза...
И да не заборавим:Катић јесте заслужио да игра у овом тиму.
А кога би ти ?
Није нешто баш бриљирао,али он неће ни да засе*ре,и наравно својим играма и понашањем у свом тиму ове сезоне.

Ja volim da izdramim, i da u glavi postavim misao o katastrofi, pa mi posle sve bude uspeh.
Ali, naravno i dalje midlim da je mogao selektirati duplo jači tim.
A i ono vođenje protiv Brazila je bilo debilno. Štimac kad se rešava, Teo napolju 6 ključnih minuta, Katić isto u igri... Jedino ako je namerno tako vodio nije diletant. Ako je onako vodio tim zapravo, onda s njim nešto nije u redu. I Lončar je sve to primetio i saopštio na fin način...
И опет:БРАВО ! Уштедео си ми писање !
За обе ствари:о селектору и репрезентацији(пљувању по њима), и о странцима у нашој репрезентацији(дај Боже да их никад не буде).
И само да напишем и овде:Дик Адвокат имао 100% подршку пре било које(прве ) утакмице,а један Саша Ђорђевић се пљује исто док још није ни честито "сео" у селекторску столицу.![]()

Ne znam zasto bi neko morao da cuti i da ne kaze da je selekcija igraca mogla i morala biti bolja, sve i da uzmemo zlatnu medalju na kraju.
Neki nastavljaju starim tempom...pise se opet ko nam fali, sa kojim igracima bi sigurno pobedili (kao da smo vec izgubili) itd.