Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro sto Dijamantidis nije na prvenstvu, ne zato sto je on sada neki kvalitet, nego zato sto bi Teo poludeo od besa i ne bi mogao da se kontrolise, posto se ne podnose medjusobno. Ono, skroz vidim sliku u kojoj se pravi guzva, pa Krstic uzima stolicu i gadja Buruzisa :lol:

- - - - - - - - - -

hehe, da - to je taj južnjački mentalitet :D Nismo ni mi mnogo bolji. Možda smo malo manje foliranti, al zato važimo za arogantne...

Juznoevropljani imaju klosarsko-ciganski mentalitet, a Balkanci su tu posebna prica, narocito Turci. Ne zna se ko je tu gori, u svakom slucaju.

Dadose i Francuzi + poena : )

Dodje na guz.ove...............:ok:
Veceras sam ubedjen da ce Spanija dati vise od 83,5 meni se nekako cini da je to greska u kladionioci.
Mada se cesto dogadjalo, da kada mi se cinilo da je greska, da to bude mina za padanje.
Takodje, mi se cini da je poklon kvota + i 1 na Litvaniju protiv Slovenaca, koji je 4,10!!!!!!
Mislim, ne poklon, ali svakako vredno odigravanja.

Dodje na guz.ove...............:ok:
Veceras sam ubedjen da ce Spanija dati vise od 83,5 meni se nekako cini da je to greska u kladionioci.
Mada se cesto dogadjalo, da kada mi se cinilo da je greska, da to bude mina za padanje.
Takodje, mi se cini da je poklon kvota + i 1 na Litvaniju protiv Slovenaca, koji je 4,10!!!!!!
Mislim, ne poklon, ali svakako vredno odigravanja.

Trebalo bi Spanci da nam daju vise od toga , ali ipak je nevazna utakmica , verovatno nece zapinjati previse i verovatno ce odmarati bracu Gasol, Ibaku, Navara, Fernandeza i nece se nesto truditi previse, dok bi nasi moglo da udju u taj mec znatno motivisaniji .

Litvanci bi trebalo da dobiju Slovence koji su stvarno nikakvi , i sem brace Dragic nemaju gotovo nikoga , najveci deo maltene da su jedva prosecni igraci ABA lige, kolika je kvota na Litvance ?

Bila do pre pola sata 2,10, sad je u Mozzartu oborili na 1,80
Nekako gledam, ako Litvanci to dobiju, onda je i vise od 154,5 poena sasvim izvesno.
A kombo te dve kvote je 3,60........To sma odigrao u komvbu sa nekim fudbalom, pa cemo videti.....

Sto se Spanaca tice, slazem se............Mada me zulja, i njihovih 83,5, a i granica za nas 66,5......
Izgleda da me najvise zuljaju pare u dzepu..........:lol:

Djordjevic forsira mnogo izmena da bi odrzao svezinu igraca i da bi na taj nacin ostao konkurentan ali ima jedan problem a to je da nemamo dovoljan broj kvalitetnih igraca na klupi koji mogu da odgovore zadatku. Ne moze se sa limitiranim igracima igrati vrhunska kosarka, dzaba sto su svezi.

Unistise nas skokovima i sutem za 2. Njihova slobodna bacanja 12/12... Odbranu od suta sa distance nemamo. Uvek prave visak na sutu za 3. Mora malo ozbiljnije bez obzira sto utakmica nema takmicarski znacaj. Ne mora da znaci da treba sad da nas odvale sa 40 razlike. Primili smo 54 poena za poluvreme. Sta sad? Treba da primimo preko 100 poena za utakmicu... malo ozbiljnosti aman.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back