- Poruka
- 62.443
Do vidjenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne ti.
Sto se Pekovica tice, za njegovo neigranje za nasu reprezentaciju treba zahvaliti tandemu Slavnic - Kapicic.
Cini mi se da je negde sam rekao da je pocetkom 2007. godine pomenutu dvojicu mesec dana zvao telefonom da se dogovore oko njegovog igranja za reprezentaciju Srbije, ali da se ni jedan ni drugi nisu udostojili da sa njim obave ni jedan jedini telefonski razgovor, vec su ga ignorisali.

Videcete kako i zasto septembra......i ne znam otkud vam bre toliko pocenjivacko misljenje o nasoj reprezentaciji......tacno je da nemamo ulaz,ali jednostavno vicesampioni Evrope smo i 4. na svetu,a pljuvaci mogu da pljunu pod prozor igracima......
p.s. na vasu zalost Mumbru i Garbahosa nece igrati za furiju,ni Kabezas a ni Vaskez......
nece biti dijamantidisa u Grckoj,Kleiza vrlo verovatno ne igra za Litvaniju,a i da igraju mi smo objasnili neke stvari.....kome je zinulo dupe za NBA nek gleda NBA nek batali reprezentaciju......samo,mi smo bili sampioni sveta sa Bodirogom koji nije krocio tuda i sa Djordjevicem koji je imao neznatan ucinak u en be a.....
A "nba pro igraci" poput Pavlovica,Milicica,Stojakovica,Radmanovica kao i umisljene tikve iz Jevrope poput Rakocevica ili Avdalovica mogu samo da ga podudlaju Dudi......reprezentacija nije obaveza to je cast,ko misli da ce iz toga izvuci korist ne treba ni da dolazi.......veliki as Radmanovic odbio je reprezentaciju pre neku godinu zbog kampa za americku decu......jedini pravi Srbin je Krstic covek koji nije zivot podredio jebenoj karijeri i uvek se odazivao pozivu u repku......a ostali ko vas ****,samo kad "mali i nebitni iz Evrope" osvoje OI nemojte da na tome izvlacite ugovore trice i kucinei da valjate fraze po medijima vec dodjite u savez kleknite i izvinite se ovim malim sto bejahu ludi te rizikovase milione zbog iluzija o svetosti dresa s grbom......
ma sve je to OK, nego ne treba nabijati igracima pritisak
samo polako, utakmicu po utakmicu

.jedini pravi Srbin je Krstic covek koji nije zivot podredio jebenoj karijeri i uvek se odazivao pozivu u repku......
Generalni direktor Košarkaškog saveza SCG Predrag Bojić naveo je „činjenično stanje“ da je Krstić odbio da igra za nacionalni tim i da je ignorisao poziv selektora i njega za nastup u reprezentaciji.
"To je prvi slučaj u košarkaškoj organizaciji da se igrač ne javi selektoru i obavesti ga da li želi da igra za reprezentaciju ili ne. Mi smo svakodnevno nastojali da sa njim stupimo u kontakt, čak i preko nekih ljudi, i objasnimo mu koliko je važno za našu košarku i zemlju da igra, ali bez uspeha", rekao je Bojić.
Međutim, i ove godine smo imali primer da igrač odbije poziv. Vule Avdalović odustao je od priprema za EP pravdajući se povredom.
- Da, ali mislim da on greši, kao što sam i ja pogrešio ranije kada sam dva ili tri puta odbio da igram zbog povreda. Doduše, tada sam se malo čuvao i zbog ugovora, ali shvatio sam da pripreme sa reprezentacijom mogu samo da ti pomognu da se dobro spremiš za sezonu.
Kleiza vrlo verovatno ne igra za Litvaniju,a i da igraju mi smo objasnili neke stvari...
Manje ili vise?nije ni evropska kosarka za bacanje,imamo 15 evroligasa i svi su oni znacajni u svojim klubovima manje ili vise.
jedini pravi Srbin je Krstic covek koji nije zivot podredio jebenoj karijeri i uvek se odazivao pozivu u repku....
Sto se Pekovica tice, za njegovo neigranje za nasu reprezentaciju treba zahvaliti tandemu Slavnic - Kapicic.
Cini mi se da je negde sam rekao da je pocetkom 2007. godine pomenutu dvojicu mesec dana zvao telefonom da se dogovore oko njegovog igranja za reprezentaciju Srbije, ali da se ni jedan ni drugi nisu udostojili da sa njim obave ni jedan jedini telefonski razgovor, vec su ga ignorisali.
Kome smo objasnili?
Mislis objasnili smo im kada smo lagano izgubili mec za bronzu?
Bas me zanima ko je to sem Savanovica, i samo donekle Teodosica, za koga se moze reci da utice "vise" na svoju ekipu?admiral1;18129711]Kad te onako pokradu u polufinalu kako mozes dan nakon toga da odigras dobro i to jos za 3.mesto???
Manje ili vise?
Moras se odluciti.
Gledajuci proteklu sezonu ja bih pre rekao manje.
A ti?
Neki vise,neki manje,svejedno svi oni pruzice vise od "zvezdica"
I tako..
Jesi ti uopste pratio kosarku zadnjih 10,20 godina?
To sto je odbijao tada,od 2008. tj, od kada je Duda selektor odazvao se svakoj akciji za reprezentaciju....sem toga on je uz Milicica najmladji NBA ligas od nasih,razumem ja da neko preskoci neko prvenstvo ali bre "zvezdice" preskacu zadnjih 10.....

Nije samo ta situacija sa autom u polufinalu bila diskutabilna pa da kažeš da je sudijama promakla greška..