Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.185
Francuska je puna NBA reprezentativaca do vrha, igraće i Gasol, igrao bi i Kleiza da može, jedino Darka ne puštaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi odmah idu na to: "Miličića nije zvao jer je budala". Garantujem da će u nardnim danima da se razjasni da Miličić nije pozvan jer čelnici Minesote NE ŽELE da on igra na EP. Kako je on odigrao sezonu ispod očekivanja, imaju na to pravo, a Darko mora da ih posluša ako mu je stalo do karijere. Simple as that, preko leta će raditi individualno i pokušaće da se dogodine izbori za respect u timu svojim igrama i zalaganjem.
Nidje veze druze...
Nije ga zvao jer se prosli put nije odazvao i to bukvalno. Uopste se nije javio povodom poziva za reprezentaciju. Naravno da ga sad nije zvao, da je Dzordan ne bi ga zvao, a i ne treba...
Cudno mi je sto Ercega nije zvao, on nije imao toliko losu sezonu u Olimpijakosu.
Inace nadam se da ce igrati Tripkovic umesto Tepica i Rakovic ili Raduljica umesto Perovica, sve ostalo je ok.
A onda u decembru 2012. smak sveta...Jos ce biti lepse kada posle neuspeha na EP, dodjemo u Beograd na predolimpijski turnir pa pred domacim navijacim popusimo, sa sve Teodosicem u glavnoj ulozi kao incidentnog igraca.........

Ljutiti se zbog Miličića i Rakočevića može samo neko ko nema pojma kako funkcioniše naša reprezentacija pod Dudom. Rakočević nije tu zato što je prestar, a i halavac je na poziciji gde imamo još jednog halavca i igrača koji je komplikovan kao čovek, a Miličić nije tu prosto zato što je budala.
Ova reprezentacija je pokazala da je druga na svetu, iza USA, ako ne uzimamo kao merilo onu krađu protiv Turske. Repka je dobra. To je to.
PS: drago mi je zbog Rakovića, možda se pokaže kao bolje rešenje od mlitavog Koste (ma kol'ko mi bio simpatičan).

Miloš Teodosić (Olimpijakos), Stefan Marković (Beneton), Aleksandar Rašić (Lijetuvos Ritas), Uroš Tripković(Unikaha), Milenko Tepić (Panatinaikos), Ivan Paunić (Njižni Novgorod), Dragan Milosavljević (Partizan), Marko Kešelj (Olimpijakos), Nemanja Bjelica (Kaha Laboral), Marko Čakarević (Radnički), Duško Savanović (Efes Pilsen), Novica Veličković (Real Madrid), Milan Mačvan (Makabi), Ivan Radenović (Menorka), Milovan Raković (Montepaski), Boban Marjanović (CSKA), Kosta Perović (Barselona), Nenad Krstić (Boston), Miroslav Raduljica (Efes Pilsen)

Generalni direktor Košarkaškog saveza SCG Predrag Bojić naveo je „činjenično stanje“ da je Krstić odbio da igra za nacionalni tim i da je ignorisao poziv selektora i njega za nastup u reprezentaciji.
"To je prvi slučaj u košarkaškoj organizaciji da se igrač ne javi selektoru i obavesti ga da li želi da igra za reprezentaciju ili ne. Mi smo svakodnevno nastojali da sa njim stupimo u kontakt, čak i preko nekih ljudi, i objasnimo mu koliko je važno za našu košarku i zemlju da igra, ali bez uspeha", rekao je Bojić.
Međutim, i ove godine smo imali primer da igrač odbije poziv. Vule Avdalović odustao je od priprema za EP pravdajući se povredom.
- Da, ali mislim da on greši, kao što sam i ja pogrešio ranije kada sam dva ili tri puta odbio da igram zbog povreda. Doduše, tada sam se malo čuvao i zbog ugovora, ali shvatio sam da pripreme sa reprezentacijom mogu samo da ti pomognu da se dobro spremiš za sezonu.
Sto se tice Milicica, Rakocevica i ostalih "zvezdica":
postoje ljudi koji zele da igraju za ovu zemlju i pristaju na sve zarad viseg, kolektivnog cilja, a postoje i likovi koji izigravaju zvezde, misle samo na svoju sujetu i stalno nesto uslovljavaju.
Ako Srbija ne treba njima, ne trebaju ni oni Srbiji.
Kratko i jasno.
Dovoljno smo se opekli jer smo se slihtali pojedinim ubedjenim velicinama 2005. godine.
Ne treba kroz sve to da prolazimo opet.
Puna podrska Dudi...
I sta sad?

Samo bih voleo objasnjenje obojenog dela teksta?
Ja se potpuno slazem da Rakocevic ne treba da igra u reprezentaciji, a razlog je sto je napustio reprezentaciju neposredno pred EP2003. u Svedskoj, kada se posvadjao sa selektorom.......Za takve svakako nema mesta u reprezentaciji.....
A kada je to Milicic "izigravao zvezdu"?
Ne mogu da shvatim kako se ovde lupeta, bez ikakve mere.......
Vlade Divac je pomenuo Miličića kao jednog od igrača koji može puno da doprinese našoj reprezentaciji na predstojećim Olimpijskim Igrama u Atini.
"Ako igram za našu reprezentaciju, onda igram za naš narod, za državu. Igranje za reprezentaciju je pravi osećaj, mnogo bolji od igranja u NBA. Američki trener će biti 'moj' trener Braun, voleo bih sa njim da se suočim u Atini - za to se igra!" kroz osmeh je rekao Miličić. "Biću spreman da igram ali ne bih voleo i tamo da sedim na klupi. Ako u reprezentaciji misle da mogu da igram, ja ću se odazvati. Ali ako budem u reprezentaciji a ne budem igrao, onda samo gubim dane. Hoću da se spremam za sledeću sezonu. "
Decko za primer:

Jarić, Vujanić, Avdalović, Rakočević, Pavlović, Aleksandrov, Stojaković, Radmanović, Erceg, Miličić...
Mogao je nekog od nabrojanih da pozove.
(boris, 15. jun 2011 18:48)
Preneseno sa komentara na b92.......
Kladio bih se na ovu ekipu, protiv Ivkovicevog izbora...Cak bi se kladio i sa Jovanovicem na mestu trenera te ekipe.
Toliko su jaci........

Jarić, Vujanić, Avdalović, Rakočević, Pavlović, Aleksandrov, Stojaković, Radmanović, Erceg, Miličić...
Mogao je nekog od nabrojanih da pozove.
(boris, 15. jun 2011 18:48)
Preneseno sa komentara na b92.......
Kladio bih se na ovu ekipu, protiv Ivkovicevog izbora...Cak bi se kladio i sa Jovanovicem na mestu trenera te ekipe.
Toliko su jaci........
Ta "zakrpa" od Jarica izbaci tim sa NEOGRANICENIM budzetom ove godine, koji je PREDVODIO sa klupe nas vajni selektor......Bas cudno zar ne?Xaxaxa, pa ovo je smesno
Jaric, koji je doveden kao zakrpa u Montepaski, Vujanic koji se povredio pre pola godine, Aleksandrov - veciti talenat, ukrteli Stojakovic, koji je odavno digao ruke od repke...
Pa ovi bi se pobili oko lopte na prvom treningu![]()
Ta ekipa mozda i jeste jaca na papiru, ali nema zelju i timski duh. Dudina ekipa je mlada i bori se maksimalno, zato bi se definitivno na njih kladio.
Jos da dodam.U pitanju su OI2004.godine u vreme kada je Milicic imao 18 godina...........EJ, ti uzimas posle SEDAM godina relevantnim njegove izjave kao balavca(mada opet kazem u njima ne vidim nista strasno)!
Da ne pricam o tome da verujem da sa njim na parketu ne bi izgubili onaj mec protiv Kine koji nas je doveo tamo gde nas je doveo na tim OI....
Ali eto, on nije isao, isli su bolji i prosli su bolje.........![]()
Ta "zakrpa" od Jarica izbaci tim sa NEOGRANICENIM budzetom ove godine, koji je PREDVODIO sa klupe nas vajni selektor......Bas cudno zar ne?
I zbog te tekme treba dozivotno da ga zovemo?
Al' zato je protiv Zeljkovog Panatinaikosa ubacio krompir za 15 minuta na parketu.
Sta cemo onda?