Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas smo igrali baš dobro i bez njega.

26 razlike protiv sasvim solidnog Novog Zelanda, i to bez Krstića, Teodosića, Tepića, i Kešelja, govori da se krećemo u dobrom smeru.

Dvojica koju bih otpisao su verovatno Rašić i Kešelj. Milosavljević je slab u ofanzivi ali može biti koristan u odbrani, a u napadu ionako imamo već i previše opcija.

Sviđa mi se, po onome što sam video juče i danas, to što delujemo kao mašinerija, koja, ruku na srce, još nije krenula da radi punom parom. A pritom, Duda konstantno insistira na tome da se momci ne opuste ni na sekund. Stoga, najbolje tek očekujem.

Teodosic mi toliko ide na **** da je to strasno.Treba Duda da mu lupi dva samara i da mu kaze da se ne sprema da igra basket ispred zgrade,nego da ide na jedno vazno takmicenje kao sto je SP.Lik je sebican strasno,izvodi neke akrobacije bespotrebno,ide na ulaz kad ne treba,sutira iz nekih nemogucih pozicija...Nama treba vodja na terenu,kao sto su to bili Sale i Bodiroga,a ne neki cirkuzant...Inace,mislim da smo strasno jaki pod kosem: Krle je zajeban i iskusan centar,koji moze laganeze da ga mune sa poludistance,Perovica koji je malo napredovao i nije toliki balvan kakav je bio dok je igrao za Partizan,Raduljicu koji razgrce pod kosem,zatim Ubicu i Savanovica,koji je zaista sjajan igrac i u odbrani i u napadu,jako koristan,a ima i najludju frizuru u reprezentaciji:mrgreen: Tu moze i Macvan da prodje,kao dzoker.Bjelica je u nesto u slabijoj formi,ali mu je definitivno mesto u reprezentaciji.Tepic je tu kao all round igrac,izuzetno bitan.Tanki smo na poziciji beka-sutera,a evo nesto prosralo Rasica u zadnje vreme,tako da postoje velike sanse da ga Duda povede na SP :mrgreen:
Nasa najveca prednost u odnosu na rivale je Duda Ivkovic na klupi i to je jasno k'o dan

Poslednja izmena:
Mene kod Teodosića više brine nervoza nego to što se možda malo previše opusti pa u pripremnoj utakmici na plus 10, 15 za nas, šutira iz teške pozicije ili pokušava neko atraktivno dodavanje.

Ja sam još pre početka utakmice mislio da će da se pokači sa Dragićem koji em igra na njegovoj poziciji, em je strašno negativan lik. Srećom, toga nije bilo, ali u svakom slučaju, pre bih na tu nadrkanost, previše emotivne reakcije, i moguće tehničke greške obratio pažnju nego na egzibicije.

Teodosic mi toliko ide na **** da je to strasno.Treba Duda da mu lupi dva samara i da mu kaze da se ne sprema da igra basket ispred zgrade,nego da ide na jedno vazno takmicenje kao sto je SP.Lik je sebican strasno,izvodi neke akrobacije bespotrebno,ide na ulaz kad ne treba,sutira iz nekih nemogucih pozicija...
Opušteno, bre zna Duda šta radi, i ja se ne bojim za Tea i njegove partije na SP-u ... Teo je takav igrač da ga moraš istrpeti jedno vreme, ali kad krene onda je nezaustavljiv, i uopšte nije sebičan kad dođu prave tekme nego uvek gleda da prvo uposli saigrača ...

Nama treba vodja na terenu,kao sto su to bili Sale i Bodiroga,a ne neki cirkuzant...Inace,mislim da smo strasno jaki pod kosem:
To se slažem, sada nemamo nekog tolikog superstara koji unosi mirnoću, ali daleko je Teodosić od cirkuzanta ... U polufinalu je odigrao kao da ima Bodirogino iskustvo i uopšte nije srljao bespotrebno nego je perfeketno vodio ekipu ...

Nasa najveca prednost u odnosu na rivale je Duda Ivkovic na klupi i to je jasno k'o dan
Narvno, ali i ovi momci znaju kako se osvajaju zlata jer ih imaju pun ****** u mlađim kategorijama, i uz Dudino vođenje za klupe jako brzo ćemo opet biti supersila u basketu ...

Mene kod Teodosića više brine nervoza nego to što se možda malo previše opusti pa u pripremnoj utakmici na plus 10, 15 za nas, šutira iz teške pozicije ili pokušava neko atraktivno dodavanje.
To je i dobro, jer tu na ovim nebitnim tekmama on probava koja mu dodavanja prolaze, koji šutevi mu prolaze, odakle i kada, i onda će tačno znati ššta mu ide najbolje kad dođe SP ...

Gledao sam često Olimpijakos ove godine, i svaki put je on tim atraktivnim dodavanjima asistirao i šutevima lomio mečeve ...

Ma nije ni gotova bila tekma, ostalo je još minut dva, prekinuta zbog tuče. Tako da se ne može računati kao poraz. Krenuli su da nas deru, onda smo se mi vratili, i vodili konstantno. U drugom poluvremenu su nas stigli preko tehnički greški (tri, dve zaredom Dudi), na kraju malo i poveli. Onda su Teo i još jedan izazvali opštu tuču.

Ne'm pojma. Focis je šutao za tri, Teo i još neko su skočili da ga izblokiraju. Dal je bio faul il ne, ne znam, uglavnom Focis je krenuo na Tea, uneo mu se u lice, nešto su se razjašnjavali, Teo ga gurnuo rukom po licu, onako kilavo, i tu su krenuli da se gurkaju. U gužvi se samo rasaznalo da debeli Sofo mlati Bjelicu ko vola u kupusu, i to dok leži, a Krle ga nabada u leđa. Onda je debeli završio sa Bjelicom i krenuo sa Burusisom i drugima na Krleta koji je šmugo sve do partera i zabo stolicu u njih, Burusisu raskvario glavu. Onda je uleteo neki navijač i tu se nekako prekinulo.

Ma, Grci su uvek bili budale, a i naši su bili prenervozni, treba reći. A nije ni čudo, s obzirom na suđenje. Možeš zamisliti kad na prijateljskoj utakmici sudije sude Dudi dve tehničke zaredom zbog prigovora i isključuju ga. Sofo odvali Paunića po ruci, ovaj završi kod lekara i usput zaradi tehničku jer se bunio što nema faula. Takve stvari...

Poslednja izmena:
Da nije Krstic u pitanju sto se mene tice ovo je za momentalnu kaznu ne igranja za reprezentaciju(odredjen broj utakmica). Krstic je jedan od nasih najboljih igraca, i ocekivana je reakcija Burusisa. To je verovatno uradio u dogovoru sa savezom-eliminisi najvecu pretnju. Mislim da ce ga FIBA odstraniti sa SP a da ce ostali biti samo opomenuti. Krsticu sam si kriv.

Ne mogu a da ne primetim da na 0:29 na onom prvom snimku kad izgleda kao da se sve smiruje Keselj udara jednog... :roll:

E ybt, kako je on uvek u glavnoj ulozi???

Da nije Krstic u pitanju sto se mene tice ovo je za momentalnu kaznu ne igranja za reprezentaciju(odredjen broj utakmica). Krstic je jedan od nasih najboljih igraca, i ocekivana je reakcija Burusisa. To je verovatno uradio u dogovoru sa savezom-eliminisi najvecu pretnju. Mislim da ce ga FIBA odstraniti sa SP a da ce ostali biti samo opomenuti. Krsticu sam si kriv.

Je l' ti to po slobodnoj proceni ili...?

mislim da je ipak Teodosic (broj 18 pada, a to je Teo) dobijao batine na podu
Focis ga je oborio, a Sofo (nekoliko sekundi pre toga Teo ga je smirivao) ga je mlatio, a Krle njega
mislim da ce FIBA kazniti sigurno Tea i Krleta (a i treba) tako da smo ugasili na ovom SP
bilo je takvih tuca i ranije, ali ovo je stvarno sramota:(

Ne mogu a da ne primetim da na 0:29 na onom prvom snimku kad izgleda kao da se sve smiruje Keselj udara jednog

video od Gurketa :neutral: a sutra treba da igraju on i Teo u Olimpijakosu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back