Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde se seti ovoga? :rotf::rotf::rotf:

Niko od onih, koji su pre prvenstva tj. u grupnoj fazi pisali gluposti tipa "prolazak grupe bi bio podvig", "Djordjevic je nula od trenera" itd. da se javi i da kaze da je jeo g*vna i da nema pojma. Sad komentarisu u fazonu "nisam ocekivao, ali mi je bas zato drago". :lol: A nedaj Boze da smo izgubili juce, mogu zamisliti na sta bi to licilo...15 strana pljuvanja po svakom od igraca i po treneru. Srpska posla...

Nego, 1/4 finale je uspeh - tu nema price. Mozemo vec biti zadovoljni bez obzira na ishod meca protiv Brazila. Ako sabijemo Brazil - mozemo biti presrecni.
Kako god da bude: nema mesta za pljuvanje i nezadovoljstvo. ;)

- - - - - - - - - -

I neka zauvek ostane tako. :cool:

И опет:БРАВО ! Уштедео си ми писање !
За обе ствари:о селектору и репрезентацији(пљувању по њима), и о странцима у нашој репрезентацији(дај Боже да их никад не буде).
И само да напишем и овде:Дик Адвокат имао 100% подршку пре било које(прве ) утакмице,а један Саша Ђорђевић се пљује исто док још није ни честито "сео" у селекторску столицу.:roll:

За обе ствари:о селектору и репрезентацији(пљувању по њима), и о странцима у нашој репрезентацији(дај Боже да их никад не буде).
И само да напишем и овде:Дик Адвокат имао 100% подршку пре било које(прве ) утакмице,а један Саша Ђорђевић се пљује исто док још није ни честито "сео" у селекторску столицу.:roll:

Dik Advokat je obična prevara, nešto poput Guzenbauera...

Katić je najgori igrač u istoriji reprezentacije.

Rasko je prosle godine igrao koliko je mogao, a sasvim se solidno snasao na prisilnoj ulozi cetvorke.

Mislim da ga Đuro Ostojić ipak tuče. :D

Ako se secas one utakmice protiv Litvanaca u cetvrtfinalu 2003. covek je jedini na -20 pokazivao zelju da se rezultat preokrene i umalo da okrenemo. Za ulogu epizodiste na tom EP se pristojno snasao. Na OI 2004. nije ni igrao puno.

Ma jeste, pa covek sa svojih 34 godine fakticki igra bez pauze dve sezone, pa mu se zamera da je u kontraritmu.

Ne zelim da ga time pravdam sto za sada nije nista pokazao na ovom SP, ali o tome je trebao da misli onaj ko ga je uvrstio u sastav.

Kako se niko ne doseti Petra Popovica, Gorana Nikolica ili Miroslava Raicevica, nego ste se za Raska uhvatili... ;)

Poslednja izmena:
Gori od gorega.
U Španiji sledi epski potop srpske košarke.

Ova ekipa je prežaljena pre nego što je otišla.
Čak je ovde bilo ljudi koji su smatrali da od moskitosa možda nešto i bude, ali u ovu Đorđevićevu selekciju niko ne veruje. Bićemo zadovoljni ako pobedimo Egipat i Iran...

Nema mesta neverici i čuđenju. Svi smo znali da je Đorđević trenerska nula kada je nasledio Dudu.
Ovo u Španiji će biti potop epskih dimenzija. Hebeš reprezentaciju u kojoj su Katić i Simonović. Ja se samo nadam da će obojica što pre otići iz Zvezde.

Ђорђевић је дилетант, попут Михајловића и наравно да ће бити дебакл.

Kravic prosao na spisku, Katic otpao, na kraju Katic zavrsio u timu, Kravic nije

Djordjevic je izgubljen skroz

nema veze, imamo Jovica kod kojeg se vidi znatan napredak... pretprosle sezone je postizao 0.5 poena po mecu, prosle 4... to je 8 puta vise

Dobili smo novog Mihajlovica definitivno!

Tepic, Paunic, Miljenovic, Rebic, Andjusic sve je to ocaj zivi, daj zato igraca koji igra u pasteta ligi u timu koji u istoj ne moze da bude ni u prvih 5...
Jos sam u prvom momentu pomislio da se radi o Branku Milisavljevicu Zeki :hahaha: :neutral:

pa realno tu ima 2 igraca da nesto vredi
ne znam kog trenera da uzmes sta da radis kad nemas ni postenu petorku

Samo ne znam što se zamajavamo sa turnirima kod kuće i domaćinskim suđenjem [/U]kad će da nas leše sudije na prvenstvu.

За подвучено се слажем...остали ...па препознајте се;)

Ja volim da izdramim, i da u glavi postavim misao o katastrofi, pa mi posle sve bude uspeh.

Ali, naravno i dalje midlim da je mogao selektirati duplo jači tim.

A i ono vođenje protiv Brazila je bilo debilno. Štimac kad se rešava, Teo napolju 6 ključnih minuta, Katić isto u igri... Jedino ako je namerno tako vodio nije diletant. Ako je onako vodio tim zapravo, onda s njim nešto nije u redu. I Lončar je sve to primetio i saopštio na fin način...

Poslednja izmena:
Ne. On je igrač kontraritma i neverovatne antikošarkaške propagande...

Mozda po karakteru, po igri je to Bobi Marjanovic, na koga se 90% kosarkaskih forumasa u Srbiji lozi.

- - - - - - - - - -

Kakve veze ima uspeh tima sa debilnom Djordjevicevom ocenom da onako izponizava Micova, pa ga na kraju sutne? To je tako klosarski potez, i bice klosarski cak i da osvojim Svetsko Prvenstvo.

А ти баш знаш да га је изпонижавао тек онако ? Ја не знам.И ја нисам бранио тај потез,већ сам цитирао нека од пљувања...пре почетка утакмица.
Не кажем да није погрешио у позивању појединих играча.(по мени 2,3 само),али није заслужио пљување пре било које утакмице,а тек пораза...
И да не заборавим:Катић јесте заслужио да игра у овом тиму.

А ти баш знаш да га је изпонижавао тек онако ? Ја не знам.И ја нисам бранио тај потез,већ сам цитирао нека од пљувања...пре почетка утакмица.
Не кажем да није погрешио у позивању појединих играча.(по мени 2,3 само),али није заслужио пљување пре било које утакмице,а тек пораза...
И да не заборавим:Катић јесте заслужио да игра у овом тиму.

Argumenti?

А кога би ти ?
Није нешто баш бриљирао,али он неће ни да засе*ре,и наравно својим играма и понашањем у свом тиму ове сезоне.

Ja sam gledao svaku utakmicu Zvezde ove sezone i odgovorno tvrdim da je Raško bio najgori igrač koji je uvek unosio neverovatan kontraritam, nervozu i koji je u stanju da u 3 minuta naniže 5 grešaka koje je teško zamisliti i početniku.

Slažem se za Micova, Jokića i Katića, a moj post je bio upućen još dok se nije slegla prašina posle onog skandala sa Savanom i Mačvanom, a onda i otkazima Ercega i Veličkovića...
I jesmo dobili samo Egipat i Iran u grupi, i jeste veliki uspeh što smo u 1/4 finalu. Ako odemo u polufinale to je nešto neverovatno. Držimo palčeve da bude neverovatno. :)

Ja volim da izdramim, i da u glavi postavim misao o katastrofi, pa mi posle sve bude uspeh.

Ali, naravno i dalje midlim da je mogao selektirati duplo jači tim.

A i ono vođenje protiv Brazila je bilo debilno. Štimac kad se rešava, Teo napolju 6 ključnih minuta, Katić isto u igri... Jedino ako je namerno tako vodio nije diletant. Ako je onako vodio tim zapravo, onda s njim nešto nije u redu. I Lončar je sve to primetio i saopštio na fin način...

Ma sve utakmice u grupi, izuzev Irana i Egipta, Đorđević je vodio tako da sakrijemo igru i polako vrati Teodosića i Krstića u igru. To su bile potpuno nebitne utakmice za njega i nas, kao što se sad videlo protiv Grka. Iskoristili smo ono što nam je sistem pružio. ;)

Neki nastavljaju starim tempom...pise se opet ko nam fali, sa kojim igracima bi sigurno pobedili (kao da smo vec izgubili) itd. :roll: :dash:

A fudbal? Mani me nase reprezentacije i fudbala...to je jedna tuzna prica. :mrgreen:

Ne znam zasto bi neko morao da cuti i da ne kaze da je selekcija igraca mogla i morala biti bolja, sve i da uzmemo zlatnu medalju na kraju.

Ne mora niko da cuti, niti bilo kome treba da se brani da pise sta god zeli...daleko od toga.

Isto tako ni meni niko ne moze da zabrani da napisem da me mracenje nervira, da mislim da bi bilo bolje podrzati ekipu (kakva god da je) i da racune treba svoditi na kraju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back