KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
Joj, nemoj i ti, mama mi ima problema sa štitnom pa mi nedavno i ona reče da proverim, ne sećam se sad tačno kojim povodom mi je to rekla. :neutral:
Probaću prvo šamponom, a jedna forumašica mi reče da su možda vitamini u pitanju, nadam se da nije nešto tako drastično. Ali imaću u vidu

ma nece to zbog stitaste zlezde.. nego zbog lekova koji se koriste za lecenje iste..
mislim... mozemo ovako da nagadjamo do prekosutra, dok se ti ne prekontrolises... dzaba...

a, inace, i ja imam periode kada mi opada kao luda...ali prodje za mesecak dana...

samo nemoj onu skroz belu, varikinisanu, života ti :D
neka bebi plava, šta znam

čini mi se da ti imaš tamne trepavice i obrve, i onda ti nije dobro rešenje baš svetla... možda bolje da se zadržiš na nekim pramenovima boje meda ili žita

probacu nesto, pa kacim
pa onda da date predlog lepo, bez nagadjanja :)
jest, saki, tamne obrve i trepavice :aha:
da nisu, mogla bih bilo koju nijansu plave :aha:

a oči?
i moje su obrve i trepavice baš baš tamne, iako mi je prirodna boja kose plavičasta (ne znam kako je to tako ispalo), ali su mi oči svetle, pa nekako ide

probaj lagano da posvetljuješ, i stani čim ti se nijansa svidi :)

e ako se seti neko
cim budem imala slike, kacim
fora je

bleda sam i imam pegice, pustila kosu da raste

prirodno je neka smedja, tamna
al' ja hocu plavu malo :)
pa me zanima koja plava najbolje ide? :think:
ideja neka?

Posto i sama prelazim na svjetlije, evo...moji favoriti... ja licno volih hladnije tonove, ali, ali...usput pitanje-da li se neko farba u pepeljastoplavu (nijansa 7 uglavnom br./oznaka), preporuka za farbu da ne "przi" mnogo i da se ne ispire...?
Keira-Knightley-Bob-Hair.jpg
keira-knightley-3.jpg
837971661_e2ddd976bd.jpg
natalieportman_280_461331a.jpg

Poslednja izmena:
...ja sam svesna da nema sanse da ikad imam takvu boju...samo bih zelela....moja je crna prirodno i to jako crna...a veliki deo je sed...tako da od to dvoje nema sanse da nesto ispadne
po mojoj zelji....
...polako prelazim u neku smedju, pa videcu sta ce ispasti...kad bude kako treba i kako moze, postavicu sliku....

Affro, ako nemas crveni pigment,mozes u tu pepeljasto plavu ili ljesknjak jos lakse posto je topliji ton...
Meni je smedja (mis-nijansa :lol:), plus sijede...ali ima natalozeno boja i boja, svakakvih, pa idem strpljivo postoje jos i pustam...ako mi ne pukne film, osisam se kratko i sve iz pocetka...

ne_ve_na -Ja stavih tamnije posto rece da ti obrve/oci nisu svijetle...mada moze i kontrast, sve zavisi... (sargarepa boju ne preporucujem, teska za odrzavanje)...meni jeod tih "crvenkastijih" fina ova kao J.R...
blonde-hair-color-ideas.jpg
how-to-lighten-your-eyebrows-to-match-your-hair-color-aggy.jpg
e652dae76b204c30_kate-winslet.xlarger.jpg
MCX050108BERED017-med.jpg

Ja sma tamno smeđa sa jako tamnim obrtava i svijetlo smeđim trepuškama.
Crveni pigment mi nije dao da sama izvučem bilo šta svijetlo, i jedino uz pomoć frizerke uspijevam dobiti svijetlo smeđe nijanse... o tamno plavoj možemo pričati samo sa blanšom, i to sam uradila jednom, i sad muke mušim sa suvim krajevima koji se olako krzaju. Ne mogu ništa pepeljasto, frizerka ne uspijeva da izvuče, a ja u kućnoj varijanti koju god farbu da stavim ona potamnjuje.
Zato, ne_ve_na, možda ne bi bilo loše da ipak probaš sa frizerom, jer si ti nosila neke crvenkaste boje na glavi, pa možeš biti ružno riđa, kao izgorela...

E sad, meni je pao na pamet d amožda moja frizerka uopšte ne stavlja grafit crnu u te plavičasta, pa da zato ne dovija pepeljasto na mojoj boji. A ja bih baš jako svijetlo smeđe, pomalo hladno, a sad sam u boji bakra.
da li se ta grafit mora stavljati?

Ja sma tamno smeđa sa jako tamnim obrtava i svijetlo smeđim trepuškama.
Crveni pigment mi nije dao da sama izvučem bilo šta svijetlo, i jedino uz pomoć frizerke uspijevam dobiti svijetlo smeđe nijanse... o tamno plavoj možemo pričati samo sa blanšom, i to sam uradila jednom, i sad muke mušim sa suvim krajevima koji se olako krzaju. Ne mogu ništa pepeljasto, frizerka ne uspijeva da izvuče, a ja u kućnoj varijanti koju god farbu da stavim ona potamnjuje.
Zato, ne_ve_na, možda ne bi bilo loše da ipak probaš sa frizerom, jer si ti nosila neke crvenkaste boje na glavi, pa možeš biti ružno riđa, kao izgorela...

E sad, meni je pao na pamet d amožda moja frizerka uopšte ne stavlja grafit crnu u te plavičasta, pa da zato ne dovija pepeljasto na mojoj boji. A ja bih baš jako svijetlo smeđe, pomalo hladno, a sad sam u boji bakra.
da li se ta grafit mora stavljati?

grafit se stavlja baš zbog pepeljaste nijanse, da se izbegne žutilo

Back