Moj tata se razboleo od Parkonsona kad je pocela KORONA.Niko nije hteo da ga leci.Hitna je jednom dosla i to kad sam jaukala i zapevala.Pa se jedna divna doktorka silovala i dosla.Mnogo ljudi je umrlo jer ih nisu leciliMoju su majku zapostavili i ubili zbog korone i nisam mogao da je vidim,dugo unazad je bilo slicno ponasanje pa nisam mislio da moze biti drugacije ozbiljnije
Nisam se vakcinisala.Ljudi su umirali i sa vakcinom i bez nje.Moja sestra je dobila kancer posle primljenih vakcinaNajdraža tetka mi je otišla u tom periodu. Imala je energiju osobe od 35 a bila je 72 godine stara. Nasjela je na teorije zavjere i uprkos preporuci ljekara nije se vakcinisala. Težak oblik korone je dobila. Zbog slabog srca nije mogla da se izbori. I danas ponekad uzmem telefon da je nazovem, nedostaje kao majka..
Sta je tu smesnoNisam se vakcinisala.Ljudi su umirali i sa vakcinom i bez nje.Moja sestra je dobila kancer posle primljenih vakcina
Ništa izvini,vjerovatno sam kliknula pogrešan smajli.Sta je tu smesno
Mislim da nisi i veoma si me povredila .Izgibila sam oca a tebi smesnoNišta izvini,vjerovatno sam kliknula pogrešan smajli.