Korona

1208Letoo

Ističe se
Poruka
2.310
Oduzela nam je mnogo.Uzela nam neke dragw osobe.Meni tatu.Nisam znala da ga tada gledm zadnji put.Nikad necu zaboraviti kako su ga odneli u cebetu.Sada ta KORONA psihicki je dokusurila ljude.Nismo vise isti.Nazalost sigurno je neko imao iskustvo kao moje

zendeli

Veoma poznat
Moderator
Poruka
12.446
Najdraža tetka mi je otišla u tom periodu. Imala je energiju osobe od 35 a bila je 72 godine stara. Nasjela je na teorije zavjere i uprkos preporuci ljekara nije se vakcinisala. Težak oblik korone je dobila. Zbog slabog srca nije mogla da se izbori. I danas ponekad uzmem telefon da je nazovem, nedostaje kao majka..

1208Letoo

Ističe se
Poruka
2.310
Moju su majku zapostavili i ubili zbog korone i nisam mogao da je vidim,dugo unazad je bilo slicno ponasanje pa nisam mislio da moze biti drugacije ozbiljnije
Moj tata se razboleo od Parkonsona kad je pocela KORONA.Niko nije hteo da ga leci.Hitna je jednom dosla i to kad sam jaukala i zapevala.Pa se jedna divna doktorka silovala i dosla.Mnogo ljudi je umrlo jer ih nisu lecili

1208Letoo

Ističe se
Poruka
2.310
Najdraža tetka mi je otišla u tom periodu. Imala je energiju osobe od 35 a bila je 72 godine stara. Nasjela je na teorije zavjere i uprkos preporuci ljekara nije se vakcinisala. Težak oblik korone je dobila. Zbog slabog srca nije mogla da se izbori. I danas ponekad uzmem telefon da je nazovem, nedostaje kao majka..
Nisam se vakcinisala.Ljudi su umirali i sa vakcinom i bez nje.Moja sestra je dobila kancer posle primljenih vakcina