Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gle pa ti si glavni antivakser ovde a uredno revakcinisan. paradoksima nikad kraja :super:
ja podržavam samo rusku vakcinu. Jedino nju pravi državni institut a ne farmakomafija. I jedina je ona dovoljno testirana s obzirom da je bazirana na ranijoj vakcini protiv SARSa. Osim toga Rusi nemaju tehnologiju da prave nanobotove niti bi im palo na pamet da takvom tehnologijom eksperimentišu in vivo na ljudima.

zanimljivo je da upotreba grafena za povezivanje čoveka sa veštačkom inteligencijom nije teorija zavere. Evo videa firme koja se bavi upravo time

https://www.************/video/wEmyRE7M24pe/

znači u pitanju je tehnologija koja je već tu i komercijalno je dostupna. Dakle nije nemoguće da su vladari sveta odlučili da nas kroz vakcine sve napune grafen oksidom da bi eliminisali neželjena ponašanja (religioznost naprimer) a stimulisali željena ponašanja (poslušnost sistemu). Sve će nas povezati na veštačku inteligenciju i preuzeti nam slobodnu volju.

Poslednja izmena:
Vidim da ovde ima onih koji mogu da uzmu ove pare.
Eto meni samo 5 % jer sam dao infornaciju.

Velika šansa za kovidotalibane da dokažu svoje tvrdnje.
Dr Young nudi 5 miliona dolara za naučne dokaze.
Pozivam Krizni štab i "struku" da zarade novac.
Video pogledajte na mom VK nalogu.

FB_IMG_1634844721873.jpg

Opet sa Nestorovićevog sajta. A znate li čime se on bavi? Takođe, dr. O Jung, znate li da postoje krivične prijave protiv njega do 2017 godine za nadrilekarstvo? I on sam je priznao 2017 da nije lekar i da nema diplomu.

"U optužbama se navodi da su Jang i njegovi saradnici prekršili zakon kada su otišli dalje od zagovaranja promena u ishrani i davali intravenske tretmane pacijentima, od kojih su neki bili smrtno bolesni. U februaru 2016. godine, nakon dvomesečnog suđenja, osuđen je po dve tačke za bavljenje medicinom bez dozvole... Godine 2017, suočen sa mogućnošću ponovnog suđenja, Jang se izjasnio krivim po još dve tačke za bavljenje medicinom bez dozvole. Sporazumom o priznanju krivice predviđena je kazna od 44 meseca, od kojih su neke već odslužene u kućnom pritvoru. Evo njegovih reči: "Ja, Роbert О. Jung izjavljujem slobodno i dobrovoljno, pod kaznom za krivokletstvo:Nemam diplome posle srednje škole iz nijedne akreditovane škole. Ja nisam mikrobiolog. Nisam hematolog. Ja nisam doktor medicine. Nisam lekar neuropata. Ja nisam školovani naučnik“, Young RO. Plea of guilty/no contest – felony. Superior Court of California, County of San Diego., filed April 12, 2017.

Ko ne verujue evo i direktog linka tog priznanja iz 2017: https://centerforinquiry.org/wp-content/uploads/sites/33/quackwatch/young_plea.pdf

Dakle, dokle će moji dragi hrišćani da se pozivaju na nadrilekare u obaranju zvanične medicine? Jesu li onda hrišćani gori od ateista i nevernika kada se ovako olako predaju nadrilekarima, homeoptama, čudacima, i kojekavim spiritualistima? Hrišćani...šta to radite???

znači u pitanju je tehnologija koja je već tu i komercijalno je dostupna. Dakle nije nemoguće da su vladari sveta odlučili da nas kroz vakcine sve napune grafen oksidom da bi eliminisali neželjena ponašanja (religioznost naprimer) a stimulisali željena ponašanja (poslušnost sistemu). Sve će nas povezati na veštačku inteligenciju i preuzeti nam slobodnu volju.
A zasto su toliko vekova unazad ti isti vladari stimulisali religioznost, da bi tek sad promenili plocu? :per:

Inace nisam primetio da je cela ova kovid kriza doprinela smanjenju internet-religioznosti, nego naprotiv

A zasto su toliko vekova unazad ti isti vladari stimulisali religioznost, da bi tek sad promenili plocu? :per:

Inace nisam primetio da je cela ova kovid kriza doprinela smanjenju internet-religioznosti, nego naprotiv
tada im nije bio neposredni cilj da ujedine sve zemlje pod svojom vlašću. Zloupotrebljavali su religioznost i ostale razlike da bi napravili ratove iz kojih bi profitirali. Sada kad su osvojili poluge moći i finansije sada su spremni na sledeći korak na zacarenje Antihrista. Neće oni ubiti religioznost nego će je okrenuti od Boga ka Antihristu tako da to više i neće biti religioznost u originalnom smislu reči (re ligare ponovno povezivanje sa Bogom) nego negiranje Boga i obožavanje Antihrista umesto njega

Neće oni ubiti religioznost nego će je okrenuti od Boga ka Antihristu tako da to više i neće biti religioznost u originalnom smislu reči (re ligare ponovno povezivanje sa Bogom) nego negiranje Boga i obožavanje Antihrista umesto njega
vala bas, prica o armagedonu koja je postala toliko popularna nije nista drugo do klanjanje necastivom i velicanje moci kojom raspolaze, a u tome ucestvujete upravo vi koji se nazivate religioznim...:ok:

svojim mislima prizivamo buduce dogadjaje, a to sto je na internetu popularno ide upravo u odgovarajucem pravcu

Poslednja izmena:
zanimljivo je da upotreba grafena za povezivanje čoveka sa veštačkom inteligencijom nije teorija zavere. Evo videa firme koja se bavi upravo time

https://www.************/video/wEmyRE7M24pe/

Samo ako verujesh u to, ako ne verujesh ne radi :P
Ne zaboravi da je sve magija :P

vala bas, prica o armagedonu koja je postala toliko popularna nije nista drugo do klanjanje necastivom i velicanje moci kojom raspolaze, a u tome ucestvujete upravo vi koji se nazivate religioznim...:ok:

svojim mislima prizivamo buduce dogadjaje, a to sto je na internetu popularno ide upravo u odgovarajucem pravcu
Pa to, te teorije zavere koje imaju za svrhu da zaplashe, da bi se poljuljala vera u SVEMOTJ BOGA!
Али : ИСХС НИКА!

Zapravo, sve što nam uskraćuju i zabranjuju, to nam i ne treba. Nisam mogao kod
frizera jer nisam hteo da nosim masku, otišao sam kući i sam sebe ošišao. Na
moru me nisu pustili u market da kupim hranu bez maske, onda sam otišao i
najeo se smokvi pored puta.... I tako bih mogao još da nastavim niz.

Zapravo, sve ono što nam oduzimaju, to sve trebamo i sami odbaciti, jer nas sve
te stvari vezuju, truju, porobljavaju, razboljevaju, uništavaju... U stvari, sve su to
droge na koje su nas navukli i kojima nas drogiraju, a sada nam te droge uskraćuju
i ucenjuju raznim merama da bi tu njihovu drogu mogli da kupimo i konzumiramo.

Šta će nama teretana pored prirode, sunca, svežeg vazduha? Umesto da u zatvorenoj
prostoriji vežbamo na spravama, možemo vežbati na otvorenom i to potpuno besplatno.
Takođe, možemo raditi u bašti i sebi proizvoditi zdravu hranu, ili šetati, trčati, voziti biciklo..
.
Šta će nama bolnice koje nas razboljevaju i truju? Umesto da se trujemo pilulama i
bockama, bolje da svoje zdravlje stavimo u svoje ruke i preuzmemo odgovornost za
svoj život. Možemo da se lečimo sami, da živimo zdravo i hranimo se zdravo, da radimo
na sebi, da se menjamo, vraćamo se prirodi i sebi, da otkrijemo svoju svrhu, ko smo
i zašto smo ovde.

Šta će nama škole koje indoktriniraju, dresiraju i uništavaju radost i duh našoj deci?
Umesto u te logore, bolje da decu odvedemo u prirodu, da se penju na drvo, da uče
od prirode, da sade i gaje biljke, da se kupaju u reci, trče po livadi, igraju sa životinjama...
Zar to nije bolje nego da u školi rade ono što im se naredi i to sa maskom na licu?

Šta će nama takav posao gde moramo da pratimo naređenja, gde ne možemo da
slobodno dišemo, gde 8 ili više sati moramo da nosimo masku, gde ne možemo da
uzmemo slobodan dan kad hoćemo, da odemo na odmor kad hoćemo, gde nas
mogu zameniti drugim radnicima kad hoće, gde će nas i zameniti robotima uskoro(čim
postanu isplativiji i jeftiniji od ljudi)? Birajte poslove gde ćete imati samostalnost i
slobodu.

Vreme je da prestanemo da osuđujemo sistem i ljude koji sprovode sve ove ludačke
i sulude mere i da počnemo da od ove situacije učimo i da se menjamo.
Nije poenta da živimo život uživajući u više i više, već da uživamo u manje i manje.
Da se oslobađamo zavisnosti. Jer svakako lepota života se ne nalazi u svim tim
materijalnim stvarima, nije u putovanjima, šopingu...nije čak ni u hrani, odnosima...
Lepota je u nama, u našoj duši. Ako otkrijemo tu unutrašnju lepotu, to unutrašnje
blago, onda nam spolja neće trebati puno. Doslovno, možemo biti srećni i siti i sa
jednom glavicom luka ili jednom jabukom, a i sve će nam dolaziti lakše ako za
ovozemaljske stvari nismo vezani i od njih zavisni. Onaj ko nas je stvorio neće
nas ostaviti na cedilu. Treba samo imati poverenje u život i postojanje. Umesto
da hranimo ego, treba da hranimo dušu. A duša se hrani dobrotom, ljubavlju,
davanjem, mirom, tišinom...

Sloboda se ne osvaja na ulici, već u umu. Umesto da budemo ljuti i besni na sve što
se dešava, treba da zaronimo u sebe, da pogledamo svet dušom. Život je psihološka
igra. Kao u šahovskoj partiji, sada treba da budemo mudri, da mudrošću pobeđujemo.
Uvek i sve zavisi od nas. Mi imamo moć i sve možemo ako hoćemo i u to verujemo.
Sve što se desi, sve što se stvori, prvo se stvori u umu, u mašti, pa se onda
materijalizuje. Zato, pazi šta misliš i kako maštaš. Jer misao i duh stvaraju materiju.
Menjajmo stvari u samom izvoru, jer se one jedino tamo i mogu promeniti.

- Veselin Dimić

Dakle ono sto ocekujemo je:
1 ,Objava" MIR I SIGURNOST"
2. PAD RELIGIJE
3 VELIKA NEVOLJA I SUDJENJE
4 ARMAGEDON.

PAD RELIGIJE JE POCETAK VELIKE NEVOLJE
a ARMAGEDON JE ZAVRSNICA VELIKE NEVOLJE.

Dakle sigurni znaci da je Armagedon blizu SU

1. objava "MIR I SIGURNOST" i
2 . PAD RELIGIJE

Dakle ono sto ocekujemo je:
1 ,Objava" MIR I SIGURNOST"
2. PAD RELIGIJE
3 VELIKA NEVOLJA I SUDJENJE
4 ARMAGEDON.

PAD RELIGIJE JE POCETAK VELIKE NEVOLJE
a ARMAGEDON JE ZAVRSNICA VELIKE NEVOLJE.

Dakle sigurni znaci da je Armagedon blizu SU
1. objava "MIR I SIGURNOST" i
2 . PAD RELIGIJE
pad religije bi mogao da dođe tako što su možda u vakcine dodati funvax ( religious fundamentalist vaccine )
vakcine takve da umrtvljuju religioznost... evo videa koji je procureo iz Pentagona DoD (Department of Defense) 2005. godine i koji govori o vakcini za fundamentaliste koja eliminiše religioznost...

UN su objavile da se planira mir i sigurnost 2023

A TO JE ZNAK PREMA Bibliji da sledi Armagedon

pad religije bi mogao da dođe tako što su možda u vakcine dodati funvax ( religious fundamentalist vaccine )
vakcine takve da umrtvljuju religioznost...
:rotf:
Sto vi umete da me nasmejete, niko ne zna tako....
Hvala kolege.

sta kazete na covid fasizam :aha:

Armagedon je blizu

UN su objavile da se planira mir i sigurnost 2023

A TO JE ZNAK PREMA Bibliji da sledi Armagedon

https://forum.krstarica.com/threads/znak-da-je-armagedon-blizu.918385/

Mislim da je krajnje ruganje i ismevanje sa pravim žrtvama fašizma, ovo što vi tako olako koristite izraz "fašizam" za mere koje se preuzimaju u cilju prevencije i zaštite stanovništva.

Da pitam: Jeste li čuli za zakon o zaštiti pacijenata od infektivnih i prenosivih bolesti? Da pročitajte zakon malo pa onda da se priča...

Mislim da je krajnje ruganje i ismevanje sa pravim žrtvama fašizma, ovo što vi tako olako koristite izraz "fašizam" za mere koje se preuzimaju u cilju prevencije i zaštite stanovništva.

Da pitam: Jeste li čuli za zakon o zaštiti pacijenata od infektivnih i prenosivih bolesti? Da pročitajte zakon malo pa onda da se priča...
Koliko vidim, Mona, u komentaru na koji si odgovorio, se nije ismevala žrtvama fašizma, ona je terala svoj armagedon, a na to su već svi oguglali.
Počeo si da haluciniraš, možda je to jedna od nuspojava vakcine koju si primio.

Koliko vidim, Mona, u komentaru na koji si odgovorio, se nije ismevala žrtvama fašizma,

Koliko ti vidiš a vidiš površno. Na žalost. Niti si skapirao poentu. Ja nisam rekao da se ona ismeva direktno. Pitanje je uopšte koliko i poznaje tu istoriju II svetskog rata. No, ono što ja ističem, a odnosi se na sve ne samo na nju, da pomen fašizma ili fašističkih tortura, je sramno u kontekstu mera. Mere su zakonite, i nema veze sa bilo kakvim nezakonitim postupcima. To pod jedan. Pod dva, ako neko smatra i nezakonitim(pod pretpostavkom da je ovo nezakonito), da li se može i jednom promilom porediti sa fašizmom? Da li i ti ne poznaješ kakve su fašističke mere bile prema porobljenim narodima? Logori, gasne komere, mučenje svakodnevno zarobljenih, zabrana prava po nacionalnoj ili verskoj osnovi. I ti sada staješ uz one koji porede sve ove užase sa ovim merama(koje su prvo zakonite a pod dva su blage). Tu nešto u vašim glavama zaista nije rasčišćeno.

Ali zato zaista se izrugujete žrtvama fašizma i nacizma..i logorašima. Za takve stvari biste išli na sud..u nekim posleratnim vremenima. No,stvar je u tome što na najbestidniji način se rugate stvarnim žrtvama fašizma kada upoređujete ovo danas sa fašizmom što je neuporedivo. I onda time kažete, evo i mi smo prošli "fašističku" torturu i time sebe izjednačavate sa pravim žrtvama(koje bi po vama trebale i suzu da puste kada vide kao se vi jadni mučite..). U krajnjoj liniji time i relativizujete fašizam...pa čak u krajnjem ishodu i sam fašizam ublažavate i time opravdavate. Niste svesni šta radite.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back