Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Covid19 je oboljenje koje izaziva Sars-cov-2 i njegovih fotografija ima. Oboljenje ne moze da se fotografise, samo simptomi ili posledice.Kako znaju da je od covida ako ne postoje ni slike?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covid19 je oboljenje koje izaziva Sars-cov-2 i njegovih fotografija ima. Oboljenje ne moze da se fotografise, samo simptomi ili posledice.Kako znaju da je od covida ako ne postoje ni slike?
Da, što onda apse pedofile zbog posedovanja fotki?ma kakve moralne dileme, šta lupaš, homoseksualnost je upisana u registar kao bolest, ta ista szo u koju slepo veruješ, da bi pod pritiskom (i izdašnosti u dolarima) gej lobijem izbrisali iz registra.
džabe ti izbegavanje
izbegavanjem samo potvrđuješ da smatraš da je to stvar opredeljanja
šta će biti sutra kad proglase zoofiliju kao stvar opredelenja hoćemo li se pozivati na moral ko kurbe i ne mešati sa medicinom?
Ne ti to znas ti pokazi.Možeš i sam...pokušaj na proimernacstranim sajtovima...jednostavno, ukucaj recimo "isolation SARS-COV2"...naćićeš obilje materijala.
možda je drug kovid napravio neki selfi. treba pretražiti društvene mrežeNe postoje slike covid-19. Samo njenih posledica, obolelih, prelezanih ili umrlih.
ma kakve moralne dileme, šta lupaš, homoseksualnost je upisana u registar kao bolest, ta ista szo u koju slepo veruješ, da bi pod pritiskom (i izdašnosti u dolarima) gej lobijem izbrisali iz registra.
džabe ti izbegavanje
izbegavanjem samo potvrđuješ da smatraš da je to stvar opredeljanja
šta će biti sutra kad proglase zoofiliju kao stvar opredelenja hoćemo li se pozivati na moral ko kurbe i ne mešati sa medicinom?
ko li ga je isheklao ovakog?
Pa možeš ovo i sam, a ja čim budem pri kompu(pošto sada nisam) ja ću proslediti linkove.Ne ti to znas ti pokazi.
Ti sve provereno pokazujes?
Bravooo...Pa možeš ovo i sam, a ja čim budem pri kompu(pošto sada nisam) ja ću proslediti linkove.
No, ti uopšte sumnja u postojanje nečega od čega umire 50 ljudi dnevno u Srbiji?
cinično ti je ovoLako je biti "moralan" kada se porediš da grupom koja je minorna te glumiti velikog moralistu tipa fariseja:"Bože, hvala ti što nisam kao ovaj, ovde homoseksulac", da ja sam sada VELIKI PRAVEDNIK. Međutim, ti sam znaš da to nije baš tako. Ne meri se nečija pravednost po tome što će nagrditi homoseksulaca jer to je prelako, 99,99% ljudi nema taj poriv pa je lako biti tu "pravedan". Nego tvoja, naša pravda se gleda po tome da li smo spremni da se odreknemo oholosti, zlobe u srcu, isto tako "poriva" ka zlu, samo onih opšteprihvaćenih. E tu budimo "junaci". To je ono što te odvaja od Boga a ne tamo neki homoseksulac, koji ti lično ne može nauditi ni na koji način.
Ako me razumeš.
i to će uvrstiti u opredeljenje, samo polako, medicina napredujeDa, što onda apse pedofile zbog posedovanja fotki?
Сасвим си промашио поенту са овим коментаром, Салетов коментар се уопште није односио на наведену популацију и њихове моралне дилеме, него на одлуке СЗО и њихов кредибилитет.Lako je biti "moralan" kada se porediš da grupom koja je minorna te glumiti velikog moralistu tipa fariseja:"Bože, hvala ti što nisam kao ovaj, ovde homoseksulac", da ja sam sada VELIKI PRAVEDNIK. Međutim, ti sam znaš da to nije baš tako. Ne meri se nečija pravednost po tome što će nagrditi homoseksulaca jer to je prelako, 99,99% ljudi nema taj poriv pa je lako biti tu "pravedan". Nego tvoja, naša pravda se gleda po tome da li smo spremni da se odreknemo oholosti, zlobe u srcu, isto tako "poriva" ka zlu, samo onih opšteprihvaćenih. E tu budimo "junaci". To je ono što te odvaja od Boga a ne tamo neki homoseksulac, koji ti lično ne može nauditi ni na koji način.
Ako me razumeš.
nije promašio on ide što kaže Ria argumentom ad hominemСасвим си промашио поенту са овим коментаром, Салетов коментар се уопште није односио на наведену популацију и њихове моралне дилеме, него на одлуке СЗО и њихов кредибилитет.
cinično ti je ovo
pričam o szo kojoj ti slepo veruješ. a menjaš stav kako i oni menjaju.
i daleko od toga da su gej minorni, prisutni su svuda i u svetskim vladama, kraljevskim porodicama... sada i u vrtiću ubacuju njihov moral.
i tako od bolesti do opredeljanja.
Сасвим си промашио поенту са овим коментаром, Салетов коментар се уопште није односио на наведену популацију и њихове моралне дилеме, него на одлуке СЗО и њихов кредибилитет.
I to su Sale teorije zavere
Imas li slike Covida 19 i njegovih mutacija?
Pa objasni malo.Evo, nekih slika. Nema kompjuterskih animacija i nekih fikcija već slika mikroskopom.![]()
Pa objasni malo.
Znam te slike.Rentgen pluća pacijenta 2, 8, i 11 dana zaraze.![]()
Ima li slike iznutra, presek?Šta konkretno? Evo postavio sam i ceo link gde je slika pa možeš isčitati. Ovo je slika virusa, mikroskopski. Znači, postoji mikroskopski, to je ono što si tražio. Ima još dosta i piše sve.