Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma kakve moralne dileme, šta lupaš, homoseksualnost je upisana u registar kao bolest, ta ista szo u koju slepo veruješ, da bi pod pritiskom (i izdašnosti u dolarima) gej lobijem izbrisali iz registra.
džabe ti izbegavanje
izbegavanjem samo potvrđuješ da smatraš da je to stvar opredeljanja 👍
šta će biti sutra kad proglase zoofiliju kao stvar opredelenja hoćemo li se pozivati na moral ko kurbe i ne mešati sa medicinom?
Da, što onda apse pedofile zbog posedovanja fotki?

Screenshot_20211005-151101_Facebook.jpg

Evo ga...🙃

ma kakve moralne dileme, šta lupaš, homoseksualnost je upisana u registar kao bolest, ta ista szo u koju slepo veruješ, da bi pod pritiskom (i izdašnosti u dolarima) gej lobijem izbrisali iz registra.
džabe ti izbegavanje
izbegavanjem samo potvrđuješ da smatraš da je to stvar opredeljanja 👍
šta će biti sutra kad proglase zoofiliju kao stvar opredelenja hoćemo li se pozivati na moral ko kurbe i ne mešati sa medicinom?

Lako je biti "moralan" kada se porediš da grupom koja je minorna te glumiti velikog moralistu tipa fariseja:"Bože, hvala ti što nisam kao ovaj, ovde homoseksulac", da ja sam sada VELIKI PRAVEDNIK. Međutim, ti sam znaš da to nije baš tako. Ne meri se nečija pravednost po tome što će nagrditi homoseksulaca jer to je prelako, 99,99% ljudi nema taj poriv pa je lako biti tu "pravedan". Nego tvoja, naša pravda se gleda po tome da li smo spremni da se odreknemo oholosti, zlobe u srcu, isto tako "poriva" ka zlu, samo onih opšteprihvaćenih. E tu budimo "junaci". To je ono što te odvaja od Boga a ne tamo neki homoseksulac, koji ti lično ne može nauditi ni na koji način.

Ako me razumeš.

Poslednja izmena:
Pa možeš ovo i sam, a ja čim budem pri kompu(pošto sada nisam) ja ću proslediti linkove.

No, ti uopšte sumnja u postojanje nečega od čega umire 50 ljudi dnevno u Srbiji?
Bravooo...
Necega...
I ja govorim necega...

Ti kazes da im verujes.
Ne trrba da osudjujes druge koji su pazljivi i koji ne zaboravljaju sta su sve ti kojima verujes radili i govorili godinu ipo dana.

A da ne govorimo o proslosti.

Lako je biti "moralan" kada se porediš da grupom koja je minorna te glumiti velikog moralistu tipa fariseja:"Bože, hvala ti što nisam kao ovaj, ovde homoseksulac", da ja sam sada VELIKI PRAVEDNIK. Međutim, ti sam znaš da to nije baš tako. Ne meri se nečija pravednost po tome što će nagrditi homoseksulaca jer to je prelako, 99,99% ljudi nema taj poriv pa je lako biti tu "pravedan". Nego tvoja, naša pravda se gleda po tome da li smo spremni da se odreknemo oholosti, zlobe u srcu, isto tako "poriva" ka zlu, samo onih opšteprihvaćenih. E tu budimo "junaci". To je ono što te odvaja od Boga a ne tamo neki homoseksulac, koji ti lično ne može nauditi ni na koji način.

Ako me razumeš.
cinično ti je ovo

pričam o szo kojoj ti slepo veruješ. a menjaš stav kako i oni menjaju.
i daleko od toga da su gej minorni, prisutni su svuda i u svetskim vladama, kraljevskim porodicama... sada i u vrtiću ubacuju njihov moral.
i tako od bolesti do opredeljanja.

Ako me razumeš.
Сасвим си промашио поенту са овим коментаром, Салетов коментар се уопште није односио на наведену популацију и њихове моралне дилеме, него на одлуке СЗО и њихов кредибилитет.

Сасвим си промашио поенту са овим коментаром, Салетов коментар се уопште није односио на наведену популацију и њихове моралне дилеме, него на одлуке СЗО и њихов кредибилитет.
nije promašio on ide što kaže Ria argumentom ad hominem

cinično ti je ovo

pričam o szo kojoj ti slepo veruješ. a menjaš stav kako i oni menjaju.
i daleko od toga da su gej minorni, prisutni su svuda i u svetskim vladama, kraljevskim porodicama... sada i u vrtiću ubacuju njihov moral.
i tako od bolesti do opredeljanja.

I to su Sale teorije zavere. Ne nasedaj na te priče. Dokoni ljudi, koji nemaju šta moralno ponuditi, ustremljuju se na recimo gej populaciju, jer valda jedini tako mogu biti pravedni, drugih zasluga nemaju(ne mislim na tebe, već na one koji su ovaj narativ stvorili).

Ono što tebi treba i meni i svima jeste poniznostbi i pobeda nad većim zlom u nama, nad strastima, gnevom, mržnjom. Kada to pobedimo, mi smo zaista, onda borci za pravdu. A za gej populaciju, je najmanji problem.

Upravo hoću reći da SZO svojim stavom prema LGBT populaciji ni na koji način nije se diskreditovao niti to teba da bude parametar ispravnosti SZO-a u vezi virusa. To su sve potpuno različite i nespojive stvari. Zato sam i rekao, moralne dileme i zdravstvene su dve sasvim druge stvari. Problem LGBT populacije je pre svega moralnog karaktera, koji može inplicirati dalje možda i zdravstveno ali indirektno a ne direktno kao u slučaju prenosive zarazne bolesti COVID-19.

Zato sam da se ne brkaju stvari.

Pa objasni malo.

Šta konkretno? Evo postavio sam i ceo link gde je slika pa možeš isčitati. Ovo je slika virusa, mikroskopski. Znači, postoji mikroskopski, to je ono što si tražio. Ima još dosta i piše sve.

Ovo je iz Kine, decembar 2019. Ima i iz SAD-a..kasniej ću postaviti. Ali izuči ovo..i koga zanima. I sam sam se iznenadio, ima i iz Srbije, nekih 30000 izolata. Otom, potom

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back