Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko ih pozvao?
objasni ti meni jesu li medicinari recimo toliko naivni pa ne žele da se vakcinišu?
zašto im se sprema ultimatum?
zašto će propasti ovoliko vakcina jer im prolazi rok trajanja?
to ti meni objasni a mani se virusa, pojma ti nemaš šta je virus kao ni ja. a i ovi pozvani izgleda pojma nemaju.

Vidiš, ovakvih stvari nije bilo 1972 kada je bila Variola. Tada, su se svi imunizovali. Neko će reći, ali to je drugo. Pa nije, ko je ispitao vakcine tada? Niko, verovalo se u nauku, a nije bilo ni prilike da neko pokušava da bude pametniji od naučnika koji su garantovali ispravnost vakcine.

Tako da ovo sadšnje cincuiranje od strane nekih lekara je ispod svake kritike..njima na čast što zaluđuju narod.

Tako da, bolje da ne pominejmo te stvari, danas su druga vremena i zaverološke teorije su prodrle i u medicinu, na žalost.

nisam kompentetan da pričam u medicinskom smislu o virusu i vakcinama. samo vidim da nešto debelo smrdi
čujem pre neki dan da će biti neka super vakcina za sve sojeve korone.
a davati buster dozu pre odobrenja tebi deluje normalno?
potpisuješ na svoju odgovornost preventivni "lek", to prvi put čujem.
ne kažem da nema teoretičara zavere ali njih je mali procenat, ljudi jednostavno vide da nešto nije u redu pa ne žele da se eksperimentiše s njima.
ja se ne sećam da na recept u apoteku potpisujem nešto da bi podigao lek
Али ти зато дају нешто еврића кад дођеш у апотеку по лијек, да ниси џаба долазио:mrgreen:.

Gluposti, plutja su unishtena apaljenjem plutja izazvanom verom =u nepostojetju bolest koronu. Ovo shto pishes je Crna Magija i shirenje iste.
JA kazhem plutja ozdravljaju i regenerishu se, minorni problem, koji se lako letchi kod kutje kao i pre...
Ti si kolega otisao sasvim u drugom smeru, malo bi trebao da razmislis pre nego so nesto napises. Ili da procitas, ima dovoljno besplatnih informacija o medicini i bolestima.
ne kažem da nema teoretičara zavere ali njih je mali procenat, ljudi jednostavno vide da nešto nije u redu pa ne žele da se eksperimentiše s njima.
ja se ne sećam da na recept u apoteku potpisujem nešto da bi podigao lek
Teoreticara je svakim danom sve vise, naprotiv. To sto neko NE ZNA pa mu se cini da nije u redu....tako su i za prve bezicne telefone mislili da su komsije poludele i pricaju sami sa sobom po kuci ili dvoristu.
Nisi potpisivao ali si dobio kvadratni metar papira sa mogucim nuspojavama, sitno kucanim.
Trazis li potvrdu od SZO kad kupujes pastetu ili virsle da su bezbedni za jelo?

Samo mali dodatak. Pluća pušača moraju biti ovako uništena za decenije pušenja a pluća izjedena koronom za samo dve nedelje. Pa sada...uporedivo-neuporedivo.

Naravno, ne treba i pušenje je zlo ali šta onda za ovo da kažemo?
Kako to da k..rona nekima izjede pluca a nekima ne?
Jos ni jednog takvog ne poznajemMorala bi bar svakpne da grizne po malo.
Znam neke koji su po dva puta imali k..ronu i neki cak sa leukemijom pa nista.

https://www.dw.com/sr/nemački-patolozi-dokazali-da-ljudi-umiru-od-korone/a-54669423

Pogledajmo znanstvenu studiju nemačkih patologa koji su vršili obdukcije umrlih od korone. Korona je ubila ljude izvavši kardiovaskularne probleme, i pucanje krvnih sudova. Napravila je haos u telu pacijanata.

Da li je treba "preležati"?

"Oni su pokazali da:

- ogromna oštećenja krvnih sudova,

- prekomerno zgrušavanje krvi sa začepljenjem najfinijih plućnih krvnih sudova i

- specifično stvaranje novih krvnih sudova

predstavljaju karakteristične i prvi put opisane promene pluća kod kovida-19. Te promene se suštinski razlikuju od sličnih teških plućnih infekcija izazvanih virusom gripa.

Pored toga, nemački stručnjaci su dokazali da kovid-19 nije lokalna infekcija disajnih organa, već da virus utiče na ćelije endotelije i time dovodi do infekcije više organa: bubrega, srca, slezine, jetre…"

"Ali kod korone - ovi poremećaji zgrušavanja su devet puta češći nego kod gripa“, rekao je Gustavo Bareton, patolog Univerzitetske bolnice u Drezdenu."
A jel bili ti vakcinisani sta kaze?

Ti si kolega otisao sasvim u drugom smeru, malo bi trebao da razmislis pre nego so nesto napises. Ili da procitas, ima dovoljno besplatnih informacija o medicini i bolestima.

Teoreticara je svakim danom sve vise, naprotiv. To sto neko NE ZNA pa mu se cini da nije u redu....tako su i za prve bezicne telefone mislili da su komsije poludele i pricaju sami sa sobom po kuci ili dvoristu.
Nisi potpisivao ali si dobio kvadratni metar papira sa mogucim nuspojavama, sitno kucanim.
Trazis li potvrdu od SZO kad kupujes pastetu ili virsle da su bezbedni za jelo?
U al ti je poređenje...
Znači svako ko ima kritičko mišljenje je zatucana budaletina, a oni koji biraju
da drugi za njih razmišljaju su pamteni? :lol:

Kako to da k..rona nekima izjede pluca a nekima ne?
Jos ni jednog takvog ne poznajemMorala bi bar svakpne da grizne po malo.
Znam neke koji su po dva puta imali k..ronu i neki cak sa leukemijom pa nista.
U tome i jeste problem, sto nije kao klasican virus, sa ustaljenim simptomima koji se kod velike vecine obolelih pokazu. Neko prodje samo sa gubitkom mirisa i ukusa, neko po pola godine nema daha i jedva se krece posle nje. I dalje nema pravila kako ce kod koga da se manifestuje. Da je to samo jedan od formi gripa ne bi se niko ni uzbudjivao, pogotovo posle fijaska pre neku godinu sa kataklizmicnim najavama o gripu koji se nije skoro ni pojavio, potpuno drugi soj se rasirio.

Nadji i izdvoj u mojoj recenici gde sam ja rekao da je neko zatucana budaletina? Ali odmah, molim te. U suprotnom je samo kleveta i provociranje.
To što nisi tim rečima rekao, ne znači da nisi na to ukazao. Koji bi ti izraz
upotrebio za te ljude koje si opisao?
Porediš nekoga ko sa punim pravom odlučuje o svom životu i zdravlju,
sa nekim ko nije sposoban da razume tehnološki napredak

Kleveta i provociranje.. :lol: Ko da slušam Arijanu..

Vidiš, ovakvih stvari nije bilo 1972 kada je bila Variola. Tada, su se svi imunizovali. Neko će reći, ali to je drugo. Pa nije, ko je ispitao vakcine tada? Niko, verovalo se u nauku, a nije bilo ni prilike da neko pokušava da bude pametniji od naučnika koji su garantovali ispravnost vakcine.

Tako da ovo sadšnje cincuiranje od strane nekih lekara je ispod svake kritike..njima na čast što zaluđuju narod.

Tako da, bolje da ne pominejmo te stvari, danas su druga vremena i zaverološke teorije su prodrle i u medicinu, na žalost.
Postoje neke sitnice koje se razlikuju:
prvo, virus variole nije bio nepoznat virus nastao u labaratoriji, nego se za njega dugo pravio i ispitivao lek pre nego što je vakcina odobrena.
Drugo, napravljena je jedna vakcina i dovoljno je bilo da primiš jednu vakcinu da bi se zaštitio, sada se eksperimentisalo sa različitim vakcinama i, kao što vidimo, ni tri nisu dovoljne da te zaštite. Eksperiment očito nije uspeo, ali se dobro zaradilo.
I treće, kod malih boginja nije proglašena pandemija, nego je epidemija zahvatala samo jedno područje koje je bilo moguća izolovati. Ovi ludaci i dan danas pokušavaju izolovati cele kontinente (Australija) da bi se spasili od gripe.

To što nisi tim rečima rekao, ne znači da nisi na to ukazao. Koji bi ti izraz
upotrebio za te ljude koje si opisao?
Porediš nekoga ko sa punim pravom odlučuje o svom životu i zdravlju,
sa nekim ko nije sposoban da razume tehnološki napredak

Kleveta i provociranje.. :lol: Ko da slušam Arijanu..
Uporedio sam neznanje a ne nesposobnost. Malo razlicite kategorije,ali ajd', necu da se raspravljam o tome, ko moze shvatice ko ne moze (ili nece kao ti) nece.
Pusti ti Arijanu, ja jednostavno ne volim da neko izvrce moje reci. Kad provociram to i dam do znanja, ovo je bilo poredjenje koje mi je prvo palo na pamet.

Uporedio sam neznanje a ne nesposobnost. Malo razlicite kategorije,ali ajd', necu da se raspravljam o tome, ko moze shvatice ko ne moze (ili nece kao ti) nece.
Pusti ti Arijanu, ja jednostavno ne volim da neko izvrce moje reci. Kad provociram to i dam do znanja, ovo je bilo poredjenje koje mi je prvo palo na pamet.
Ja tvoje reči ne mogu da izvrnem. Jasno se vidi šta si rekao ti, a šta ja.
Ali zato imam pravo da tvoje reči protumačim i to nije kleveta.

Neznanje o nečemu o čemu možeš da se informišeš i neznanje o nečemu
o čemu nema dostupnih informacija, nije isto i ne može se porediti.

Postoje neke sitnice koje se razlikuju:
prvo, virus variole nije bio nepoznat virus nastao u labaratoriji, nego se za njega dugo pravio i ispitivao lek pre nego što je vakcina odobrena.
Drugo, napravljena je jedna vakcina i dovoljno je bilo da primiš jednu vakcinu da bi se zaštitio, sada se eksperimentisalo sa različitim vakcinama i, kao što vidimo, ni tri nisu dovoljne da te zaštite. Eksperiment očito nije uspeo, ali se dobro zaradilo.
I treće, kod malih boginja nije proglašena pandemija, nego je epidemija zahvatala samo jedno područje koje je bilo moguća izolovati. Ovi ludaci i dan danas pokušavaju izolovati cele kontinente (Australija) da bi se spasili od gripe.
Pitanje, da li te je neko pitao tada. Lako je sada pričati, tada li te neko pitao? Nije. Ti sada možda znaš da navedeš neke pojedinost, posle 50 godina. Ali tada niko nije ništa znao. Vakcine napravljene za dve nedelje i nema da ti istražuješ postepeno. Kao drugo, i ove vakcine nisu skroz nove. Itekako postoje brojna istraživanja o vakcinama za korona viruse jer se za njih zna još od 50-tih. Sama mRNA vakcina nije nova, i ona postoji od 1990,kada je prva napravljena.
Pod tri, danas smo u boljem položaju nego pre 50 godina, nauka je bolja, naprednija, savremenja, naravno da su upravo sada uslovi da se napravi vakcina za kratko vreme još bolji. Tako da ne može neko reći da je pre 50 ili 100 godina bolje istraženo nešto nego sada. Logička greška u razmišljanju.

Neznanje o nečemu o čemu možeš da se informišeš i neznanje o nečemu
o čemu nema dostupnih informacija, nije isto i ne može se porediti.
A o cemu tacno ne mozes da se informises o ovoj pandemiji? Sve je do takvih sitnica vec mnogo puta receno da je vise smesno o tome i govoriti. Jedina nepoznanica je poreklo virusa, da li je prirodan ili vestacki, sto ne menja apsolutno nista.

A o cemu tacno ne mozes da se informises o ovoj pandemiji? Sve je do takvih sitnica vec mnogo puta receno da je vise smesno o tome i govoriti. Jedina nepoznanica je poreklo virusa, da li je prirodan ili vestacki, sto ne menja apsolutno nista.
Za tebe je rečeno zato što si izabrao kome ćeš da veruješ. Za one koji su
izabrali da im ne veruju, nije rećeno dovoljno.
Ne možeš da se informišeš u potpunosti o vakcini jer je tek sada u toku
eksperiment koji se vrši na ljudima. U strahu od gripa, ljudi biraju da budu
zamorčići. Možda bude dobro. Daj bože.. A možda i ne bude.. jbg..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back