Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj izguglaj koliko ljudi lezi po bolnicama od raznih drugih virusa. U stvari nemoj, uzivaj u panici i strahu samo se seti kako je lako nametnuti paranoju narodu kad sve ovaj obicni sezonski virus prodje. U stvari nemoj ni toga da se setis, opet se plasi i uzivkaj.
Неким људима би дефинитивно требало искључити интернет и телевизију:D.

Uostalom, ja imam manje od 30 godina, a koliko vidim forum je prepun matoraca. Nemojte propustiti sledeci pricest i sva pitanja bice jasno odgovorena. Zamolite i ove najstarije popove da sprovedu pricest. Demonstrirajte jacinu svoje vere.
Шта мислиш да ли сам ја више изложен ако одем у цркву на причешће или свакодневно на послу гдје сам у контакту са десетинама људи, или кад одем у неку продавницу или уђем у аутобус, можда би требало да престанем ићи на посао и да престанем јести?:D

U pravu je Vucko. Kad vec trazimo torove... nek nas zatvara ko goveda. Opusteno. I ovo ce proci.
Mene zanima sta dobija po tebi time sto je zatvorio ljude kao goveda .... inace hvala na nazivu da smo goveda.
Mora da je opasan mason i mora da su se svi predsednici drzava uortacili i urotili protiv ljudi samo nisu oni koji nisu na vreme shvatili ovu posat kakva moze biti.

Шта мислиш да ли сам ја више изложен ако одем у цркву на причешће или свакодневно на послу гдје сам у контакту са десетинама људи, или кад одем у неку продавницу или уђем у аутобус, можда би требало да престанем ићи на посао и да престанем јести?:D
Zivot ne moze stati ali se neke aktivnosti mogu prorediti.
Ti ne spadas u rizicnu grupu velike su ti sanse da prezivis i ako se zarazis ali da li bi tako rizikovao sa roditeljima?
Ne razumem da ljudi mogu biti tako sebicni i da su toliko postali egoisticni da se ne mogu odreci ni minimalne udobnosti zarad drugih.
Inace kad vec savetujes druge da guglaju proguglaj malo i ti.
Ja sam vernik ali nisam zadrt vernik sto bih svakom preporucila.
Da je sve to tako kako ti pricas nebi SPC preporucivala svojim vernicima da ako bas rese da dodju u crkvu postuju razmak od dva metra izmedju sebe, maske i tako to ......

Mene zanima sta dobija po tebi time sto je zatvorio ljude kao goveda .... inace hvala na nazivu da smo goveda.
Mora da je opasan mason i mora da su se svi predsednici drzava uortacili i urotili protiv ljudi samo nisu oni koji nisu na vreme shvatili ovu posat kakva moze biti.
Nisam mislio na bukvalno zatvaranje. Mozda sam se pogresno izrazio, sorry. Radi se o tome da se sagleda i druga strana medalje a ne samo ono sta se namece. A dobice recimo enormnu podrsku na izborima jer je profesionalno umanjio tu posast a ujedno i iskusio kakva je moc strahovladsnja. Sto se tice Evrope, mozda je najveci uspeh to sto su sve vlade dobile apsolutnu vlast od skupstina. I garant je nikad nece ni vratiti. A ostalo, da sacekamo da vidimo.

Nisam mislio na bukvalno zatvaranje. Mozda sam se pogresno izrazio, sorry. Radi se o tome da se sagleda i druga strana medalje a ne samo ono sta se namece. A dobice recimo enormnu podrsku na izborima jer je profesionalno umanjio tu posast a ujedno i iskusio kakva je moc strahovladsnja. Sto se tice Evrope, mozda je najveci uspeh to sto su sve vlade dobile apsolutnu vlast od skupstina. I garant je nikad nece ni vratiti. A ostalo, da sacekamo da vidimo.
Ne zanimaju me izbori ali da treba profesionalno svi svoj deo posla da odrade ....... treba.
Ne razumem, citas ti sta pises?
Zar je trebao neprofesionalno da odradi?
Iskreno ne zanima me ko ce pobediti na izborima jer po meni jedan lopov ce otici drugi ce doci, zato sam i postala apoliticna.
Zanima me da se ovo sto se moze profesionalnije odradi, nebitno je trenutno kako je virus nastao dal laboratorijski ili prirodnim putem, on je tu i treba se sa njim izboriti.

A sta je po tebi Armagedob?
Umiranje.
A zar ovaj virus nije umiranje?
Zafrkancija ili?

Znaci kod drugog umiranja narod ne treba da se skloni?
Evo kandidata za temu koji odbija da ide u karantin?
Reci nam kojoj zajednici pripadas?

Господ је пастир мој, ништа ми неће недостајати.

2. На зеленој паши пасе ме, води ме на тиху воду.

3. Душу моју опоравља, води ме стазама праведним имена ради свог.

4. Да пођем и долином сена смртнога, нећу се бојати зла; јер си Ти са мном; штап Твој и палица Твоја теши ме.

5. Поставио си преда мном трпезу на видику непријатељима мојим; намазао си уљем главу моју, и чаша је моја препуна.

6. Да! Доброта и милост Твоја пратиће ме у све дане живота мог, и ја ћу наставати у дому Господњем задуго.

Чега се плашите ако вјерујете, гдје је Бог заповиједио да се бојимо, питање важи и за @aeternum

Господ је пастир мој, ништа ми неће недостајати.

2. На зеленој паши пасе ме, води ме на тиху воду.

3. Душу моју опоравља, води ме стазама праведним имена ради свог.

4. Да пођем и долином сена смртнога, нећу се бојати зла; јер си Ти са мном; штап Твој и палица Твоја теши ме.

5. Поставио си преда мном трпезу на видику непријатељима мојим; намазао си уљем главу моју, и чаша је моја препуна.

6. Да! Доброта и милост Твоја пратиће ме у све дане живота мог, и ја ћу наставати у дому Господњем задуго.

Чега се плашите ако вјерујете, гдје је Бог заповиједио да се бојимо, питање важи и за @aeternum

Ali nam nije rekao kusajte nevolju.

Vec je rekao:

Izaija 26,20Hajde, narode moj, uđi u sobe i vrata za sobom zatvori. Sakrij se časkom dok jarost ne prođe.

Sad je vec kasno za resenje. Ostaje nam da cekamo da se ovo zavrsi (mislim na nasilnicko sprovodjenje strahovlade od strane vlasti) i da ne dozvolimo da se opet desi sledeci put.
Da tako je, problem je sto vecina ljudi je nasleo i u strahu su...
Dakle virusa je bilo uvek i bice ih jel to znaci da dozivotno budemo u karantinu
ovo je van svake pameti - mislim na nasilno uvodjenje vanrednog stanja
ko je u strahu nek se sam izoluje

Gledamo strašne scene u Italiji, virus dnevno upokoji preko 700 ljudi, umiru lekari i medicinsko osoblje. Vrlo blizu je momenat kada će ddoći do kolapsa i opšteg rasula u toj regiji, kad će medicinari, oni koji preostanu dići ruke od svega i jednostavno pobeći glavom bez obzira spasavajući sopstvene živote.

Da li vas ovo podseća na Armagedon, na biblijsku poruku davno zapisanu ?

Šta kažu stručnjaci za religijska pitanja ?

Da li je ovo početak Armagedona, u zemlji Pape, samom centru Hrišćanske vere ?

Pregled pre objavlјivanja

Mislim da je ovaj video dobar odgovor o vremenima koji dolaze, a u saglasju je sa Biblijskim prorocanstvima. Radi se o vidivitom ruskom djecaku i njegovom predskazanju:

Da tako je, problem je sto vecina ljudi je nasleo i u strahu su...
Dakle virusa je bilo uvek i bice ih jel to znaci da dozivotno budemo u karantinu
ovo je van svake pameti - mislim na nasilno uvodjenje vanrednog stanja
ko je u strahu nek se sam izoluje
Zar se nisi u nekim prethodnim postovima hvalila kako ste vi JS pametni i fini i sve sada obavljate online preko neta?
Da nadjem te tvoje postove?

Zar se nisi u nekim prethodnim postovima hvalila kako ste vi JS pametni i fini i sve sada obavljate online preko neta?
Da nadjem te tvoje postove?
Da tacno, sad je pametno i mudro propovedati samo online :)
i dalje stojim iza toga
tebi sta god ja da pisem hvalim se :D pisem cinjenice
a ovo iznad nisam pisala o propovedanju nego o situaciji vanrednog stanja

Zivot ne moze stati ali se neke aktivnosti mogu prorediti.
Ti ne spadas u rizicnu grupu velike su ti sanse da prezivis i ako se zarazis ali da li bi tako rizikovao sa roditeljima?
Ne razumem da ljudi mogu biti tako sebicni i da su toliko postali egoisticni da se ne mogu odreci ni minimalne udobnosti zarad drugih.
Inace kad vec savetujes druge da guglaju proguglaj malo i ti.
Ja sam vernik ali nisam zadrt vernik sto bih svakom preporucila.
Da je sve to tako kako ti pricas nebi SPC preporucivala svojim vernicima da ako bas rese da dodju u crkvu postuju razmak od dva metra izmedju sebe, maske i tako to ......
Ја нисам савјетовао никоме да Гугла. О каквој ти минималној удобности говориш? Ја радим, супруга ради, дјецу не могу да оставим саму, а школе и вртићи не раде, шта да радим са њима да их водим на посао са собом, или да их вежем за радијатор можда? Значи, немам избора него да их чувају бака и дека, па је сад највећи проблем одлазак у цркву. Гдје ви људи живите, много је већа могућност заразе, у превозу, у продавници, у амбуланти, они који су служили војску знају које су мјере приликом АБХ-о, ове маске које носимо не да нису никаква заштита, него могу бити и опасније због нестручног руковања, може се ту још много тога рећи. Зашто не могу да се отмем утиску да само треба престати ићи на Богослужења и пандемија ће одмах стати, шта хоћу рећи да сам и ја за придржавање мјера опреза, сама црква је заговорник опреза, али се ипак провлаче неке негативне конотације на које људи насједају.

Da tacno, sad je pametno i mudro propovedati samo online :)
i dalje stojim iza toga
tebi sta god ja da pisem hvalim se :D pisem cinjenice
a ovo iznad nisam pisala o propovedanju nego o situaciji vanrednog stanja
ako si protiv izolacije zasto je pametno propovedati samo online?
lepo pokupite se u neku kucu pa propovedajte medjusobno do 17h.
Kontradiktorna si kulturnije receno a ako bih bila iskrena onda bih napisala ..... lazes bre mono mnogo

Ја нисам савјетовао никоме да Гугла. О каквој ти минималној удобности говориш? Ја радим, супруга ради, дјецу не могу да оставим саму, а школе и вртићи не раде, шта да радим са њима да их водим на посао са собом, или да их вежем за радијатор можда? Значи, немам избора него да их чувају бака и дека, па је сад највећи проблем одлазак у цркву. Гдје ви људи живите, много је већа могућност заразе, у превозу, у продавници, у амбуланти, они који су служили војску знају које су мјере приликом АБХ-о, ове маске које носимо не да нису никаква заштита, него могу бити и опасније због нестручног руковања, може се ту још много тога рећи. Зашто не могу да се отмем утиску да само треба престати ићи на Богослужења и пандемија ће одмах стати, шта хоћу рећи да сам и ја за придржавање мјера опреза, сама црква је заговорник опреза, али се ипак провлаче неке негативне конотације на које људи насједају.
Govorila sam da se u svim aspektima treba voditi racuna nisam se bazirala samo na crkvu.
Tacno, postoje ljudi koji zbog ove situacije ne rade i ljudi koji moraju da rade ( u njih spadam i ja )
Svi oni koji mogu da se sklone sa mesta gde ima dosta ljudi treba da se sklone.
Ne shvatas mi ne vodimo borbu sa time da virusa nema, lek jos uvek ne postoji, vec sa time da odjednom vecinsko stanovnistvo ne oboli jer ako se to desi nece imati ni gde a ni ko o njima da brine.

ako si protiv izolacije zasto je pametno propovedati samo online?
lepo pokupite se u neku kucu pa propovedajte medjusobno do 17h.
Kontradiktorna si
Protiv sam nasilnog uvodjenja izolacije.
Protiv nasilnog bilo cega od strane vlasti.
Krste se osnovna ljudska prava.

A u skladu sa vec postojecim okolnostima koje nece trajati zauvek
sada se propoveda online drugim ljudima
a vi propovedajte medjusobno ( ako je to tebi normalno :fdlan:
ti ne razumes moju jednostavnu recenucu pa sam ti kontradiktorna. :fdlan:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back