Korisnicko ime i sifra za zte f680 ruter

Ivanovic18

Početnik
Poruka
34
Zdravo, presao sam u supernovu i zelim da udjem u konfiguraciju rutera zte f680 da promenim par stvari, ali ne mogu da nadjem korisnicko ime i sifru, na ruteru nista ne pise, probao sam sve sifre sa neta od admin admin, admin prazno, prazno admin, telekom telekom, user user i nista ne prihvata, da li neko zna koje je korisnicko ime i lozinka?
Hvala

Zdravo, presao sam u supernovu i zelim da udjem u konfiguraciju rutera zte f680 da promenim par stvari, ali ne mogu da nadjem korisnicko ime i sifru, na ruteru nista ne pise, probao sam sve sifre sa neta od admin admin, admin prazno, prazno admin, telekom telekom, user user i nista ne prihvata, da li neko zna koje je korisnicko ime i lozinka?
Hvala
Cudi me da nema sa donje strane rutera. Taj ruter su ti oni dali? Mozda su dali neki ruter koji je vec koriscen, probaj da ga resetujes, pa probaj opet sa nekim defaultnim kombinacijama kredencijala.

Ako ne pomogne, zovi ih, moraju da ti daju mogucnost da konfigurises svoju mrezu prema potrebi, nije to vojna tajna.

Back