Корисни савети како оставити цигаре

bernardo

Veoma poznat
Poruka
11.480
Тема која се не односи само на младе већ и на старије. Но, упознао сам много вршњака који сматрају да је пушење бацање пара и здравља но опет пуше јер су навикли и навукли се.

Те је логичан след то да се запитамо како помоћи некоме ко хоће да престане да пуши? Шта му рећи или како га опасуљити?

Ја бих лично као што и јесам, престао када видим да имам више лоших ствари него добрих по мене у томе. Знам да уништава здравље а и новчаник (у зависности колико пушимо)

А ви шта би сте рекли или урадили да пријатељ који жели да престане, стварно и престане да пуши?

Нисам тачно испратио скроз али сам видео нека истраживања.

По чему , шта се дешава у тој електричној цигари?
Indija je mnogo počela da radi na zaštiti svog stanovništa i osamostaljenju od stranih sila. Oni su zabranili električne cigarete zbog svoje štetnosti još 2019. Isto tako su zabranili korišćenje tiktok aplikacije 2020-te na dve godine ako se ne varam.

Indija je mnogo počela da radi na zaštiti svog stanovništa i osamostaljenju od stranih sila. Oni su zabranili električne cigarete zbog svoje štetnosti još 2019. Isto tako su zabranili korišćenje tiktok aplikacije 2020-te na dve godine ako se ne varam.
Врло занимљиво, морам отићи да истражим о штетностима е цигара.

Ово за тикток нисам знао. То само код нас у европи све може да прође

Врло занимљиво, морам отићи да истражим о штетностима е цигара.

Ово за тикток нисам знао. То само код нас у европи све може да прође
И у америци нарано, мада не знам колико је забрана е цигара логична, а да се не забране и цигаре дуванске. Све у свему, ја нисам пушач, те осуђујем

„Problem je što elektronske cigarete, zbog načina na koji se koriste, još brže oslobađaju nikotin, osnosno nikotin brže dospeva u krvotok zbog čega efekat može biti i jači. Tu se nalaze i neke kancerogene materije, kao što su formaldehid i acetaldehid.“, napominje prof. dr Svetlana Stanišić i dodaje da iako nisu dobre za zdravlje, elektronske cigarete ipak su manje štetne od običnih cigareta.

Ипак су мање штетне како овде пише. Има још у чланку, ишчитавам

Пружа се тривијални али не и суставни. За тако нешто је потрребан рад неког јачег органа него што је народ
Zapravo narod je sastavna jedinica jedne države. Ako oni ne mogu da promene svoje navike, onda država nema potrebu da bilo šta menja. Država je produžena ruka volje naroda ili bar trebala biti u teoriji.

Zapravo narod je sastavna jedinica jedne države. Ako oni ne mogu da promene svoje navike, onda država nema potrebu da bilo šta menja. Država je produžena ruka volje naroda ili bar trebala biti u teoriji.
Слажем се у потпуности, но ипак, наш народ у овом моменту нема моћ да тако нешто учини. Нема жеље ни воље да уопштено одбаци пороке

Треба цео народ подићи на морал за тако нешто. Могу ја то да урадим, и ти. Али народна маса неће поћи за нама, је ли тако
U tome i leži problem, što svako kaže džaba ja, kad većina neće. I onda niko ništa ne uradi.
Ako želiš videti promenu u svetu, ti budi ta promena, pođi od sebe.

U tome i leži problem, što svako kaže džaba ja, kad većina neće. I onda niko ništa ne uradi.
Ako želiš videti promenu u svetu, ti budi ta promena, pođi od sebe.
Да, ја сам то и учинио. Али, други ме нису испратили. Какав сам ја пример или узор да ме други следе?

Back