koriscenje norton 2004

peleplay

Aktivan član
Poruka
1.323
Mnogi profesionalci mi kazu da je najbokji av norton 2004. Ja sam ga lepo instalirao, pokrenuo, (podesio naravno) i updatevao. Medjutim,on pri skeniranju ne nadje ni jedan virus. Kasperski (avp32 jedna od matorijih verzija) uspesno nadje 20tak virusa, ali je uglavnom nemocan da ih obrise. Ja vas sad pitam jel ja ne umem da korisim nortona ili on ne valja?

Norton nikad nije ni bio naj AV (naj AV ne postoji), Npr, Norton ne vidi virus a KAS ga vidi i sredi, i obrnuto.
Jako dugo je ipak KAS bio prvi na listi AV. Vec neko vreme prvi na listi je NOD32 i kako mnogi kazu, bice josh dugo...
Elem, koriscenje nekog AV nije nikakva mudrost. Verujem da si sve podesio kako treba sto se tice opcija.
A to sto rece da ( dal KAV) ne moze da se izbori sa virusima, da li si probao da iskljucish system restore i u safe modu da ih brishesh sa KAV-om?

Šta ste ljudi zapeli za tog Nortona .Polovina pitanja na forumu se odnosi na njegovu upotrebu.Ima i drugih AV softvera jednako kvalitetnih(niko nemože sebi da dozvoli od tih firmi da zaostaje za konkurencijom jer ispada iz igre a to boli!) em je glomazan ,usporava komp. a nije toliko ni efikasan koliko se priča Sve se svodi na "rekla kazla". Taj Norton je isti kao i Outl.E i Inter.Expl. -ta ja naviko pa eto!

peleplay:
Mnogi profesionalci mi kazu da je najbokji av norton 2004. Ja sam ga lepo instalirao, pokrenuo, (podesio naravno) i updatevao. Medjutim,on pri skeniranju ne nadje ni jedan virus. Kasperski (avp32 jedna od matorijih verzija) uspesno nadje 20tak virusa, ali je uglavnom nemocan da ih obrise. Ja vas sad pitam jel ja ne umem da korisim nortona ili on ne valja?

Prica da norton ne nadje virus a kasperski itd. nadju nije tacna, svaki apdejtovan anti virus nadje sve viruse koji su u njegovoj enciklopediji pi tanje je kolika je cija enciklopedija odnosno koliki je spisak virusa.
Jos jedna greska postoji u ovakvim temama ali mnogi daju odgovore iako pitanje nije pravilno ili tacno postavljeno odnosno mnogi-ge(narocito) ne prave razliku izmedju virusa trojanaca i ostale gamadi iako je to ovde bilo prilicno detaljno obradjeno.
svaki od ovih programa se na neki nacin specijalizirao pa neke od napasnika smatra manje ili vise opasnim za rad compa, zato su osim osnovnog antivirusa kod svih vecih kompanija ove vrste i razni fajervalovi sjekuritu i slicni dodatni programi i programcici koji dopunjavaju AV programe a kod nekih ih u potpunosti zamenjuju.
Vec sam rekao da kod mene NSW2004 pro brise viruse jos kada se pojave prilikom konekcije, inace ima jos 5-6 pomeni dobrih antivirunih programa stim sto ne treba mesati norton antivirus sa norton sistem worksom obzirom da je ovo drugo sistem koji izmedju ostalog sadrzi i anti virustj. norton antivirus opterecuje COMP. koliko i vecina drugih antivirusa!
Bas sam se istandrkao!!!

Back