neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Lik se napio kao letva i davio zensku da spavaju zajedno....ona je znala da je on mrtav pijan i ipak dodje na kres....on se posle toga jedva secao onoga sto je bilo....nastavise oni taj kres odnos medjutim, on se prema njoj ponasao krajnje nekorektno iako je ona uvek dolazila kad je on hteo, pozajmila mu novac kad mu je trebalo, cak je i fer bila na kraju kad je on vise nije zvao da se vide....nije pravila ni jedan problem....ovu pricu znam iz zivota ali ima ih milion....moje pitanje je, da li ste u zivotu bili u jednoj od slicnih situacija i da li je opravdan njegov bahat odnos jer je u krajnjoj liniji i ona dozvolila da se nadje u toj situaciji....ili, on je trebao da bude korektan, bez obzira na sve.....
ja je malo zalim, mada znam da je sama kriva.....missim, sta joj je to trebalo???....ali, ipak, treba da ostanemo korektni prema ljudima, bez obzira na sve....
ja je malo zalim, mada znam da je sama kriva.....missim, sta joj je to trebalo???....ali, ipak, treba da ostanemo korektni prema ljudima, bez obzira na sve....