Корејци секташи врбују људе по Београду!!!

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.180
14. Jun 2012. 12:20->15:33
KRAJ SVETA JE BLIZU: Korejci sektaši vrbuju ljude po Beogradu!
Po dvoje Korejaca, pripadnika sekte "Munijevci", zvone na vrata Beograđana i na tablet računarima puštaju film s titlom, u kome se kaže da je Biblija pogrešno protumačena i da je novi Mesija u stvari žena, koja će doći veoma skoro i koja će najaviti kraj sveta

COREA_F_0517_-_Saetomins_make_retreat_in_Jeju-copy.jpg

Stanovnike Zvezdare, odnosno dela Bulevara kralja Aleksandra, ovih dana uznemiravaju pripadnici verske sekte iz Južne Koreje, koji obilaze stanove i propovedaju učenje po kome je Biblija pogrešno protumačena!
Korejci sektaši tvrde da je Mesija u stvari žena koja će doći među ljude i doneti i im spasenje, saznaje Telegraf.rs.
Nekoliko naših čitalaca iz ovog dela Beograda javili su nam se i ispričali skoro identičnu priču o ovom čudnom pokušaju vrbovanja.
- Prvo sam mislio da se neko šali sa mnom. Neko je zvonio, otvorio sam i video dva mlada Azijata, obučena čudno, u tamnim odelima i belim “svadbarskim” košuljama. Nosili su “tablet” računare. Bili su ljubazni, pitali su me da li imam vremena, i tu, na pragu stana počeli neku vrstu prezentacije – kaže Dejan Stanković, jedan od naših čitalaca i dodaje:
- Bio sam u šoku, mislio sam da pokušavaju da mi prodaju kompjuter. Pošto je moj komp crkao odlučio sam da ih saslušam, misleći da je neka rasprodaja kineskih kompjutera u toku – objašnjava Stanković. Kada je shvatio da ima posla sa sektašima, oterao ih je sa ulaza svog stana i zalupio im vrata.
Stanislav Vuković, apsolvent Pravnog fakulteta, koji živi na kraju Bulevara kralja Aleksandra, potvrđuje ovu priču i navodi detalje razgovora s korejskim pripadnicima sekte.
- Brat i sestra Korejci zvonili su mi na vrata i uz osmeh, na prilično čistom srpskom jeziku, objašnjavali da su oni studenti iz Južne Koreje i da bi voleli da prezentuju neke video snimke ako imam vremena. U filmu koji puštaju na tabletu ide titl koji govori da je Biblija pogrešno protumačena i da je novi Mesija u stvari žena, koja će doći veoma skoro, i koja će najaviti kraj sveta. Oterao sam ih, zatvorio vrata, ali sam čuo da su odmah zvonili kod komšije koji živi u stanu pored mene – priča Vuković i dodaje da mu uopšte nije jasno koja je njihova svrha, kada ni “regularne” sekte nemaju dobar prijem kod stanovnika Zvezdare.
- Ko će normalan da ih pusti u kuću da mu sole pamet Korejci, pričajući o spasenju žene mesije i daveći ga korejskim filmom sa srpskim titlom? Stvarno sam mislio da je neka šala bila u pitanju, ali čim sam shvatio o čemu se zaista radi, odmah sam ih poterao – kaže on.
Kako nezvanično saznajemo, pripadnici sekte koji Beograđane uznemiravaju ovih dana pripadaju “Munijevcima”. Njih je osnovao San Mujug iz Južne Koreje. Finansijski je jedna od najmoćnijih verskih organizacija novijeg doba, čiji se kapital procenjuje na 15 milijardi dolara.
Pripadnici ove sekte su dužni da pre ulaska u sektu predaju crkvi svoju imovinu, koja bi, prema propovedanju osnivača sekte, bila u funkciji ujedinjenja svetskog hrišćanstva. Na taj način, ova sekta vodi veoma unosne komercijalne poslove, od kojih velike koristi imaju, pre svega, vođe sekte.
Sekta uglavnom deluje u SAD, ali i u nekim drugim zemljama.


(I. Mitkovski / Foto: Ilustracija)

http://www.telegraf.rs/vesti/248017-kraj-sveta-je-blizu-korejci-sektasi-vrbuju-ljude-po-beogradu

**********************************************************

Зар у овом случају не би требало да реагује Полиција???!!! :rtfm:
 
Eto, kaki smo narod... Ljudi pozvone na vrata, sve lepo, fino, imate li vremena - imamo ili nemamo, sve zavisno od toga imamo li ili nemamo. Da smo normalni pitali bi, ako vremena zaista imamo, ''Izvolite, o čemu se radi?'' ''Imamo nešto važno da vam saopštimo o Isusu Hristu." "O, ne, vremena imam, ali ne za raspravu o religiji." Ili "Daaaaa? Šta se dogodilo!!!?" Ako ti se sluša - saslušaš, ako ti se ne sluša ljubazno ih prekineš i kažeš da nisi zainteresovan. Al jok, svaki od ovih džibera gore iz teksta na kraju kaže "oterao sam ih", "poterao sam ih"... Odma se to transformiše u Ričarda Lavlje Srce i zamišlja si da je zadnji stub odbrane Pravoslavlja od azijske zaraze... Baš im je vera sagrađena na steni, kad se osećaju ugroženim od dva Kineza sa falsifikovanim tabletom.
 
Bili su ljubazni, pitali su me da li imam vremena, i tu, na pragu stana počeli neku vrstu prezentacije – kaže Dejan Stanković, jedan od naših čitalaca i dodaje: - Bio sam u šoku, mislio sam da pokušavaju da mi prodaju kompjuter. Pošto je moj komp crkao odlučio sam da ih saslušam, misleći da je neka rasprodaja kineskih kompjutera u toku

:hahaha:

 
Poslednja izmena:

Back
Top