User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.037
elem imam jednog lika sto je ucio u srednjoj samnom,a uci i sada samnom i lik me stalno kopira. Kupim ja tike,on pita gde si kupio,hocu i ja da budemo isti. I lik ode i kupi. Niko do sada nije nosio trendze osim dvojice likova,ali oni imaju drugi ukus oni vole skuskavce i ja kupim dva para obicnih trenerki za zimu jer sam se utovio pa ne mogu da dudjem u farmerke,a brojevi pantalona koji su veci su mi mnogo dugacki. I vidis lik i ja cu da kupim da budemo isti. I kupi.Prodje cela zima,sad on kupio letnje trenerke i on opet kupi trenerke. I skoro opet kaze za onog sa suskavcima, e ,sad cu da kupim suskavac isti onakav kakav drugi lik ima da budemo isti. Ja 
! zasto to jbte ljudi rade? Nit sam ja vise kul,nit sam lepsi pa da me kopira,a on to radi. Ono jbte ima li neko da vas kopira tako? U pocetku mi nije smetalo,ali sada me nervira,cak je i fajerku teo da kupi.
Cak je i moju frizuru jedno vreme furao!

Cak je i moju frizuru jedno vreme furao!

Što bi se reklo, to samo znači da se nekome dopada tvoj stil oblacenja i razmisljanja. To treba da ti laska. To jeste, moze da bude malo iritantno, ali sto se ti vise nerviras, on ce po starom. Pravi se da ne primecujes i resen problem. Kad tad, ima da im dosadi.

I'm proud of you